Infocus IN83 με DC4

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Infocus IN83 με DC4

.....παλευεται ο καρκινος με ασπιρινες??? :mad_3:
Ναι, ξερω αλλα παρ'ολα αυτα θα ηθελα να τον δω και αυτον.
Με δεδομενο την εικονα του ΙΝ82 και καλυτερη αντιθεση, εαν παιζει και στα σωστα χρηματα...

Reaction score
0
Απάντηση: Infocus IN83 με DC4

Φίλε Ανδρέα λυπήσου μας, ...κινδυνεύουμε στα γεράματα να μάθουμε Γερμανικά:cool_11:.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
63
Re: Απάντηση: Infocus IN83 με DC4

Φίλε Ανδρέα λυπήσου μας, ...κινδυνεύουμε στα γεράματα να μάθουμε Γερμανικά:cool_11:.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
Μην είσαι υπερβολικός!!!

Steigerung der neuen DarckChip 4 Generation aus dem Hause Texas Instruments

Εγώ ήδη κατάλαβα 2 λέξεις απο αυτή τη μικρούλα μόνο γραμμή!!!:happy_9::happy_9::happy_9:

Reaction score
2
Τελικά, κάπου έχει καταντήσει αηδία το πράγμα. Δε προλαβαίνει να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο και να εδραιωθεί στην αγορά και σύντομα εμφανίζεται ο αντικαταστάτης του με καλύτερες προδιαγραφές. Από την άλλη, αν οι εταιρείες δε λειτουργήσουν έτσι θα μείνουν πίσω στο παιγνίδι του ανταγωνισμού. Φαύλος κύκλος, με τον καταναλωτή εγκλωβισμένο στη μέση. Πάντως, όσοι απέκτησαν πρόσφατα τον 82, πρέπει να αισθάνονται μεγάλα κορόιδα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τελικά, κάπου έχει καταντήσει αηδία το πράγμα. Δε προλαβαίνει να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο και να εδραιωθεί στην αγορά και σύντομα εμφανίζεται ο αντικαταστάτης του με καλύτερες προδιαγραφές. Από την άλλη, αν οι εταιρείες δε λειτουργήσουν έτσι θα μείνουν πίσω στο παιγνίδι του ανταγωνισμού. Φαύλος κύκλος, με τον καταναλωτή εγκλωβισμένο στη μέση. Πάντως, όσοι απέκτησαν πρόσφατα τον 82, πρέπει να αισθάνονται μεγάλα κορόιδα.

Ολα ειναι θεμα τιμης.
Θα εχεις απολυτο δικαιο λοιπον εαν βγει σχετικα συντομα και ειναι στην ιδια τιμη με τον ΙΝ82.
Εαν εχουν μια καποια διαφορα ομως....

Reaction score
2
Ακόμα και έτσι να είναι τα πράγματα και βγει σε αρκετά υψηλότερη τιμή, είναι θλιβερή η διαπίστωση του ότι η απαξίωση ενός μηχανήματος είναι πλέον υπόθεση μηνών. Που η εποχή που κρατάγαμε, δενόμαστε και είμαστε ευχαριστημένοι από ένα μηχάνημα για 2-3 ή και περισσότερα χρόνια. Τώρα, κάθε λίγους μήνες μπαίνει κανείς στο τριπάκι της αλλαγής. Προσωπικά, αυτή η νοοτροπία φάστ-φουντ, τόσο από την πλευρά των εταιρειών, όσο και αυτή των καταναλωτών, με χαλάει.

Reaction score
14
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω...Μόνο κορόιδο δεν είναι κάποιος που έχει σπίτι του την εικόνα του IN82..ναι θα βγεί καλύτερη και στην ίδια τιμή..αλλά κορόιδο δεν είναι..
Γιατί το ζητούμενο είναι να απολαμβάνεις μια ταινία στο σπίτι όσο καλύτερα γίνεται και όχι να διαγωνίζεσαι για το εάν έχεις 1000 lumens παραπάνω..
Όποιος έχει δεί τον in82 καταβαίνει τι λέω..

Reaction score
2
Το θέμα δεν είναι η πραγματική διαφορά στην ποιότητα εικόνας ενός μοντέλου σε σχέση με τον αντικαταστάτη του(που και εγώ πιστεύω ότι δε θα είναι μεγάλη), αλλά η πλασματική ανάγκη που γεννάται στον καταναλωτή να περάσει στο επόμενο μοντέλο με τις καλύτερες ονομαστικές προδιαγραφές λίγους μόνο μήνες μετά από την αγορά του πρώτου μαζί με την ταυτόχρονη απαξίωση του προκατόχου.

Reaction score
14
Καλά το έθεσες...Πλασματική ανάγκη...Λίγο λογική χρειάζεται.. τίποτε άλλο..
Δεν πρόκειται να έχει δραματικές διαφορές υπέρ του ο 83..
Και ο κάθε 83...

Reaction score
12
Αν είναι έστω και λίγο καλύτερος από τον in82 δεν ξέρω ποιός προβολέας θα τολμήσει να σταθεί μπροστά του.
Κρίμα τέτοιοι προβολείς να είναι τόσο δύσκολοι στην εγκατάσταση. Για μένα είναι ο μόνος λόγος που δεν θα μπορούσα να τον επιλέξω αφού δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο σπίτι μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.490
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid