Δύο νεκροί από Ι.Χ. που έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα

Reaction score
0
Λυπάμαι πάρα πολύ που ζω σε μια εποχή, όπου η ωραιότερη διασκέδαση που μπορώ να σκεφτώ - οι εκδρομές - έχουν καταντήσει κάτι σε ρώσικη ρουλέτα.
Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που χάθηκαν και χάνονται συνέχεια.
Λυπάμαι για την Ελλάδα.
Λυπάμαι για μένα.
Λυπάμαι που το "λυπάμαι" έγινε το πιο συχνό ρήμα-συναίσθημα της ζωής μας....

Reaction score
0
Πάντως ότι και να κάνει το κράτος η λαλακία μας είναι μεγάλη.

http://www.youtube.com/watch?v=yWrBxtEXp10

Το έχετε δει σίγουρα αλλά στην αττική οδό ούτε μπαίνεις ανάποδα ούτε μπορείς να μπείς από παράδρομο. Ομως αυτός ο ΜΕΓΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ παραλίγο να σκοτωθεί και να πάρει και στο λαιμό του και άλλους. Ειδικά στο κομμάτι προς αεροδρόμιο μόνο αν φοβάσαι γενικά πας με 100 όλοι από 130 και πάνω πάμε για φαντάσου να πετύχεις αυτόν .........
Τελικά η μ@λ@κία δεν έχει όρια. Τί να κάνει το παληκάρι, έχασε τη στροφή. Να δεις αυτόν τον χάρο απέναντί σου και να σου ασπρίσουν να μαλλιά στη στιγμή.

Χτες κόντεψα να σκοτωθώ επειδή ένας άλλος μ@λ@κ@ς αποφάσισε να σταματήσει πάνω στην εθνική οδό, χωρίς alarm και ακριβώς πριν από τη στροφή Ωραιοκάστρου. Αναγκάστηκα να αλλάξω λωρίδα για να μην πέσω επάνω του και η νταλίκα πέρασε ξυστά από δίπλα μου. Από το παράθυρό μου έβλεπα το λάστιχο της νταλίκας και την πλατφόρμα της στα 10-15 εκατοστά.

Αφού σας γράφω σήμερα ήμουν τυχερός.

Reaction score
2
Απάντηση: Δύο νεκροί από Ι.Χ. που έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα

Εγω το λέω και με λένε τρελό, οτι κάποιες τροχαίες παραβάσεις θα επρεπε να τιμωρούνται με μια σφαίρα στο κεφάλι (αφου θα πεθάνεις που θα πεθάνεις, τουλάχιστο πήγαινε μόνος σου, μην πάρεις κι άλλον στο λαιμό σου) αλλά δεν με ακούει κανείς.....

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Δύο νεκροί από Ι.Χ. που έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα

Εγω το λέω και με λένε τρελό, οτι κάποιες τροχαίες παραβάσεις θα επρεπε να τιμωρούνται με μια σφαίρα στο κεφάλι (αφου θα πεθάνεις που θα πεθάνεις, τουλάχιστο πήγαινε μόνος σου, μην πάρεις κι άλλον στο λαιμό σου) αλλά δεν με ακούει κανείς.....
Δεν χρειαζεται σφαιρα μωρε, τον επιασε η καμερα η δεν ξερω τι αλλο ? Παρτου το αυτοκινητο για ενα δυο χρονια και να δεις πως θα αλλαξει συμπεριφορα...

Reaction score
2

Καλα λές, ακρίβηνε και το μολύβι......

Ακόμα μία πρόταση.

Να δημιουργηθεί παρκιγκ κατασχεμένων, πλησίον θαλάσσης (βλέπε 10 μετρα απο αυτήν) και να κατασχονται επι εξάμηνο τα οχήματα :p:p

Reaction score
1

Διαμαρτύρομαι για την προσπάθεια μόλυνσης της θαλάσσης ...

GREENPEACE

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.946

Άρα λοιπόν αυτό που λέω είναι σωστό κατά βάση.

" Το ξύλο βγήκε απ΄τον παράδεισο.
Κι ο άγιος φοβέρα θέλει.
Ο σεβασμός πηγάζει από τον φόβο.
"

Reaction score
939
Re: Απάντηση: Δύο νεκροί από Ι.Χ. που έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα

Δεν χρειαζεται σφαιρα μωρε, τον επιασε η καμερα η δεν ξερω τι αλλο ? Παρτου το αυτοκινητο για ενα δυο χρονια και να δεις πως θα αλλαξει συμπεριφορα...
Με το μπαντον ρε παιδια αλλα και παλουκωμα

Reaction score
2

ο Σεβασμός ειναι ενα κοκτέηλ που αποτελείται απο ενα μέρος φόβο κι ενα μερος αγάπη.

Αφου η αγάπη προς την ζωή και τον συνάνθρωπο λείπει, μας μένει ο φόβος, για να κάνουμε την δουλειά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain