km player ...............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Re: Απάντηση: km player ...............

Βλααασηηηη…
Κατέβασε από εδω

Και όποιος εχει όρεξη το συζητάμε…:cool_4:
Eσαι υπερ του ffdshow??Eχεις δοκιμασει τον HAALI VIDEO RENDERER
????
Αφου εκανες την ΩΡΑΙΑ παλικαρια δεν ανεβαζεις και φοτο απο τις ρυθμησεις του ffdshow?????Λεμε βρε παιδι μου μιας και πηρες φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξεχασα το βασικοτερο ........THANKSSSSSSSSSSSS

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: km player ...............

Eσαι υπερ του ffdshow??
Φαίνεται εεε;;

Eχεις δοκιμασει τον HAALI VIDEO RENDERER
????
Φυσικα .. αλλα δεν ειδα κατι που να με κανει να μεινω σε αυτο.
Παντως στο mpc δειχνει να ειναι απαραίτητο.

Αφου εκανες την ΩΡΑΙΑ παλικαρια δεν ανεβαζεις και φοτο απο τις ρυθμησεις του ffdshow?????Λεμε βρε παιδι μου μιας και πηρες φορα!!!!!!!!!!
Για αυτο φιλαρακι θα πρεπει να παίξεις μονος και οτι σου αρεσει.
Δεν υπαρχει κανονας στα γούστα ( χωρια που δεν ξερω σε τι προβάλεις)
Επισης υπάρχουν καποια πραγματα που πρεπει να λαβεις υπόψη σου και εχουν σχεση με την δυναμη του pc σου και αν αντεχει να σηκώσει αναπαραγωγή x264 με φιλτρα απο ff.
Εγω πχ μονο σε αναλύσεις 720 μπορω να τα χρησιμοποιήσω καθως σε 1080 x264 εχω προβλήματα στην κίνηση ( η cpu χτυπάει κόκκινο) .

Και κατι ακομα ..
Με το παραπανω σεταρισμα μπρεις να παιξεις αρχεία m2ts ( δηλαδή απο bluray)
Γιατι να το κανεις αυτο;
Γιατι με αυτον το player μπορεις να βαλεις διπλα στο m2ts , αρχείο ελληνικων υποτίτλων.

Reaction score
4
Οσο και να δουλεψα και τα δυο τελικα η εικονα του KMPlayer με τραβηξε περισσοτερο.
Αλλα εμενα μου αρεσουν τα rich χρωματα στον προβολεα και ο KMP ειναι μανουλα.
Βασικα τον εχω βολευτει και κανει και παπαδες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Οσο και να δουλεψα και τα δυο τελικα η εικονα του KMPlayer με τραβηξε περισσοτερο.
Αλλα εμενα μου αρεσουν τα rich χρωματα στον προβολεα και ο KMP ειναι μανουλα.
Βασικα τον εχω βολευτει και κανει και παπαδες.
Aξιος-Αξιος pseiroyli mou......Και μεις υπερμαχοι του ειμαστε!!!!!!!!!!!!!
Εχεις κανενα κολπο να μας πεις επι του player????? e poylaki moy?????

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Re: km player ...............

Νικο, για πες τι παιζει με αυτο τον EVR renderer. Ειμαι στη φαση φορματ, και ειμαι ικανος να βαλω vista μονο και μονο για να το δοκιμασω. Μονο γι' αυτο ομως, μετα θα φανε σουτ :happy_9:
Ο evr renderer δουλευει και στα xp.

Προσωπικα μ`εχει κερδισει ο mpc homecinema.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Re: Απάντηση: Re: km player ...............

Ο evr renderer δουλευει και στα xp.

Προσωπικα μ`εχει κερδισει ο mpc homecinema.
Aληθεια τι ειναι αυτος βρε μαστροΝικο -με πιανεις αδιαβαστο γκαμωτι μου!!!!! -ξερασε τα ολα!!!!!!!!!Ετοιμασου για τηλ. το βραδυ μπαγασα!!!!

Reaction score
4
Σχετικά με τα XP ο EVR Renderer έρχετε με το πρόσφτο .NET ...
περισσότερα εδώ

Επίσης στην δεύτερη σελίδα υπάρχει τρόπος για την εγκατάσταση EVR χωρίς το .NET

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: km player ...............

Βλαση o Evr ειναι ενας video renderer.Δηλαδη το τελευταιο κομματι της αλυσιδας αναπαραγωγης βιντεο στο pc,το οποιο αναλαμβανει να απεικονισει το βιντεο.Αφου δηλαδη αποκωδικοποιηθει η εικονα στο τελικο σταδιο στελνεται στον video renderer.Εχει διαφορους να επιλεξει καποιος.

O evr ειναι ενας καινουργιος video renderer που δημιουργηθηκε απο την microsoft αρχικα για τα vista.Ο λογος δημιουργιας του ηταν για να καταπολεμησει τα προβληματα του προηγουμενου της video renderer,του vmr9.

Reaction score
6
Απάντηση: km player ...............

Βλαση o Evr ειναι ενας video renderer.Δηλαδη το τελευταιο κομματι της αλυσιδας αναπαραγωγης βιντεο στο pc,το οποιο αναλαμβανει να απεικονισει το βιντεο.Αφου δηλαδη αποκωδικοποιηθει η εικονα στο τελικο σταδιο στελνεται στον video renderer.Εχει διαφορους να επιλεξει καποιος.

O evr ειναι ενας καινουργιος video renderer που δημιουργηθηκε απο την microsoft αρχικα για τα vista.Ο λογος δημιουργιας του ηταν για να καταπολεμησει τα προβληματα του προηγουμενου της video renderer,του vmr9.
...Και οπως μου ελεγε πριν απο λιγες μερες στο τηλέφωνο ο Νικος ο καινούργιος evr φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στην εικόνα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts