TOSHIBA SD-470[1080p] vs SAMSUNG 870[1080i]

Reaction score
0
Σκεφτομαι-μεχρι να γινουν πιο φτηνα τα HD-DVD, να παρω ενα απ τα παραπανω μηχανακια.Θα συνδεθουν με OPTOMA 72i,[χ 768], και μονο σε 720p λεω να παιζω μεσω hdmi.
Αποψεις-Προτασεις-Εμπειριες απ τα εν λογω μηχανηματα?
Ξερω οτι ειναι σχετικα καινουργια,αλλα ας καταθεσουμε εδω,την οποια
εμπειρια μας...

Reaction score
0
Δεν θα σου πρότεινα κανένα από τα δύο εκτός εαν δεν θέλεις να διαθεσεις ούτε ευρώ παραπάνω.. Δεδομένου οτι μιλάμε για προβολέα εγώ θα κοιτάζα

Pioneer Dv-600 (περιπου 150 Ευρώ με λιγο ψάξιμο)
Oppo 980 (κοντά στα 200)

Reaction score
0
Είμαι και εγώ αναμεσα στα 2 player
βέβαια σε μενα 8α παίξουν 32 hd ready
οπότε νομίζω ότι είναι καλές επιλογές

βασικά θέλω να μάθω αν έχουν κανένα πρόβλημα με
εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους και
ποιο κανει καλύτερο upscale σε 720p

ευχαριστώ

Reaction score
0
Eαν θέλεις κατι φτηνό και καλό νομίζω οτι το Toshiba στα 70 Ευρω ειναι πολύ καλή λύση.. DivX παιζει κανονικά με Ελληνικούς υπότιτλους..

Εγω το έχω 1 μήνα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος...

Reaction score
0
Oppo 980 :cool_4:
Ααα και το oppo περιλαμβανει το καλωδιο hdmi ενω το pioneer οχι.Αρα ειναι περιπου στην ιδια τιμη.

Reaction score
0
Eαν θέλεις κατι φτηνό και καλό νομίζω οτι το Toshiba στα 70 Ευρω ειναι πολύ καλή λύση.. DivX παιζει κανονικά με Ελληνικούς υπότιτλους..

Εγω το έχω 1 μήνα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος...
Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι μικροί σε μέγεθος. Έχουν κάποιο φόντο γκρι?

Reaction score
17
Εγω εχω το Samsung kai διαβαζει ελληνικους υποτιτλους ΑΛΛΑ οπου ειπαρχει μικρο "ν" το διχνει σαν "α". Κατα τα αλλα πολυ σουπερ το παιζω σε 37αρα Full HD

Reaction score
175
Εγω εχω το Samsung kai διαβαζει ελληνικους υποτιτλους ΑΛΛΑ οπου ειπαρχει μικρο "ν" το διχνει σαν "α". Κατα τα αλλα πολυ σουπερ το παιζω σε 37αρα Full HD
Κανε edit το ελληνικό "ν" με το αγγλικό "v" με το wordpad και εισαι ΟΚ.

Reaction score
0
Τελικά παιδιά το Toshiba sd-470, εχει γκρι φόντο στους υποτιτλους ή οχι? Είχε ερωτηθεί απο κάποιο μέλος, αλλά δεν δώσατε απάντηση.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :)

..Και κάτι ακόμα.
Σκέφτομαι να το πάρω αλλα θα το συνδέσω σε 20αρi tft pc monitor με DVI. Θα δείχνει καλά?.. Διότι έχω την αίσθηση ότι τα dvd players, δείχνουν καλύτερα από τα pc (έχω 8800gt vga - μη μου μηλίσετε περι hardware acceleration κτλ - εννοείται είναι ενεργοποιημένα :) )
thnx!!

...Το θέλω για να μην ακούς ουτε στο ελάχιστο τους ανεμιστήρες του pc, (πιο αθόρυβο δεν γίνετε, πιστέψτε με... - αλλά ακόμα και αυτό το ελάχιστο το έχω συνιθίσει και με ενοχλεί πλέον και αυτό)

Reaction score
0
Ναι, πράγματι υπάρχει το γκρι φόντο, αλλά δεν (με) ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα που καμιά φορά χρειάζεται. Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι ΟΚ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney