Προβλημα με ps3

Reaction score
0
Καλησπερα.Κατεβασα ενα video HD του Σωτηρη και παιζει λιγο και μετα κολλαει...και χωρις ηχο..Αλλα ΗD που παλια τα επαιζε τωρα η κολλαει η τα παιζει κανονικα..Μου το εκανε και με το Tversity και νομιζα οτι ειχε προβλημα το προγραμμα..Καμια ιδεα;;Διεγραψα μερικα για να ελευθερωσω λιγο μνημη αλλα τιποτα...Τα demo μπορω να τα αποθηκευσω στο pc μου για να μην τα χασω μιας και ειναι πολλα και δεν λεει να μεινει παλι κανα δυο μερες ανοιχτο και να κατεβαζει...Τουλαχιστον να αποδεσμευσω και τα 11 gb του Linux ετσι και αλλιως αχρηστο ειναι δεν μπορω να κανω τιποτα....Για δες καιρο που διαλεξε τα νευρα να μου σπασει

Reaction score
0
Απάντηση: Προβλημα με ps3

m2ts...Απο αυτα που ανεβαζει ο Σωτηρης και ειναι συμβατα με το ps3...Τωρα γιατι δεν παιζει..Καποια παλιοτερα που τα επαιζε μια χαρα μου κανει τα ιδια και σε καποια αλλα παιζει μια χαρα.Οπως και κατι HD video της sony απο το ps store του assassins που ειναι μεγαλα και αυτα τα παιζει μια χαρα

Reaction score
5
Ουπς τωρα ειδα οτι εχεις ανοιξει αλλο thread.:crazy_1: :crazy_1:

Μηπως ενα καλο φορμαρισμα του σκληρου ελυνε ολα τα προβληματα??

Ξερω ξερω μην βαρατε βρε παιδια αλλα καμια φορα οι δραστικες λυσεις φερνουν δραστικα αποτελεσματα ( τωρα κακα η καλα............................:pc: :pc: :pc: )

Reaction score
4
Ουπς τωρα ειδα οτι εχεις ανοιξει αλλο thread.:crazy_1: :crazy_1:

Μηπως ενα καλο φορμαρισμα του σκληρου ελυνε ολα τα προβληματα??

Ξερω ξερω μην βαρατε βρε παιδια αλλα καμια φορα οι δραστικες λυσεις φερνουν δραστικα αποτελεσματα ( τωρα κακα η καλα............................:pc: :pc: :pc: )
Τι να βαραμε?
Εμενα προσωπικα μονο στο δισκο παει το μυαλο μου. :cool_4:
Αμα του εκανε μονο το tversity νερα τοτε θα υπηρχαν 100 λογοι διαφορετικοι που μπορουσε να υπαρχει προβλημα.
Αλλα αφου τα παιζει απο το δισκο και ειναι συγκεκριμενα αρχεια που παιζουν σε αλλα ps3 , ε μαλλον το πραγμα φωναζει απο μονο του.

Reaction score
0

Βρε φορματ να κανω,ειναι ευκολο.Τα demo πως θα τα σωσω...καπου αλλου ωστε να μην τα ξανακατεβασω!!!Η τα save απο τα παιχνιδια μου...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Προβλημα με ps3

Βρε φορματ να κανω,ειναι ευκολο.Τα demo πως θα τα σωσω...καπου αλλου ωστε να μην τα ξανακατεβασω!!!Η τα save απο τα παιχνιδια μου...
Τα saves σου ειναι ευκολο να τα κανεις copy σε οποιοδηποτε usb φλασακι ή δισκο.
Τα demo δυστυχως ουτε να τα κανεις copy γινεται ουτε να τα ειχες κατεβασει απο την αρχη σε εξωτερικο δισκο γινοταν.
Αναγκαστικα τα ξανακατεβαζεις.
Δεν ξερω με το system backup που δεν το εχω δοκιμασει ποτε μου αν γινεται.
Απο οτι εχω ακουσει γινεται απλα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου.
Κανονικα λεει οτι παιρνει ολο το συστημα ενα backup σε εναν εξωτερικο και με restore μπορεις να το επαναφερεις.
Αμα υπαρχει καποιος που το εχει κανει και ξερει περισσοτερα ας γραψει δυο πραγματα. :cool_4:

Reaction score
0

Toυ πατησα ενα πληρες format και τωρα τα παιζει ολα...Μου εσπασε τα νευρα...wall_1 Τωρα ποιος σας ξαναπροσθετει στις επαφες του..Δεν γινεται να με προσθεσεται εσεις;;"happy_1"

Reaction score
0

Τα saves σου ειναι ευκολο να τα κανεις copy σε οποιοδηποτε usb φλασακι ή δισκο.
Τα demo δυστυχως ουτε να τα κανεις copy γινεται ουτε να τα ειχες κατεβασει απο την αρχη σε εξωτερικο δισκο γινοταν.
Αναγκαστικα τα ξανακατεβαζεις.
Δεν ξερω με το system backup που δεν το εχω δοκιμασει ποτε μου αν γινεται.
Απο οτι εχω ακουσει γινεται απλα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου.
Κανονικα λεει οτι παιρνει ολο το συστημα ενα backup σε εναν εξωτερικο και με restore μπορεις να το επαναφερεις.
Αμα υπαρχει καποιος που το εχει κανει και ξερει περισσοτερα ας γραψει δυο πραγματα. :cool_4:
Α ρε γμτ δεν σας πρόλαβα. Με ένα backup σε εξωτερικό σκληρό σώζεις τα πάντα, παιχνίδια, saves, demos, game data, friends κλπ.

Reaction score
0

Α ρε γμτ δεν σας πρόλαβα. Με ένα backup σε εξωτερικό σκληρό σώζεις τα πάντα, παιχνίδια, saves, demos, game data, friends κλπ.
Βρε Marvin, μιας και το ανέφερες....να σε ρωτήσω μπα και ξέρεις....
Όταν πάρεις backup μέσω του ps3...σου κρατάει τα αρχεία σαν image του δίσκου? ή κάνει backup ξεχωριστά κάθε τι που έχεις?
Δηλαδή...αν κάνω backup στο 40gb και μετά βάλω έναν μεγαλύτερο δίσκο με 2 partitions και διαφορετικά μεγέθη ....θα γίνει κανονικά restore ανεξάρτητα από τις διαφορές στα μεγέθη των δίσκων?

Reaction score
0

Βρε Marvin, μιας και το ανέφερες....να σε ρωτήσω μπα και ξέρεις....
Όταν πάρεις backup μέσω του ps3...σου κρατάει τα αρχεία σαν image του δίσκου? ή κάνει backup ξεχωριστά κάθε τι που έχεις?
Δηλαδή...αν κάνω backup στο 40gb και μετά βάλω έναν μεγαλύτερο δίσκο με 2 partitions και διαφορετικά μεγέθη ....θα γίνει κανονικά restore ανεξάρτητα από τις διαφορές στα μεγέθη των δίσκων?
Δεν είμαι πολύ σίγουρος τί παίζει με τα partitions, το έχω ξαναπεί ότι δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά. Θα σου πω τί είδα και τα συμπεράσματα δικά σου:
Το backup utility φτιάχνει ένα αρχείο που δεν μπορείς να το δεις στο PC σωστά, τί ακριβώς έχει μέσα κλπ.
Λέω να κάνεις το backup και να δοκιμάσεις να βάλεις τον άλλο δίσκο να δούμε πως θα τον αναγνωρίσει το game OS. Σκέφτομαι ότι για να βάλεις linux το 2ο partition είναι απαραίτητο και το κάνει το ίδιο το game OS οπότε γιατί να μην το αναγνωρίζει κιόλας αν είναι έτοιμο αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι στα σίγουρα.
Θα έλεγα να δοκιμάσεις, ούτως ή άλλως backup θα έχεις.

Reaction score
0

Δεν είμαι πολύ σίγουρος τί παίζει με τα partitions, το έχω ξαναπεί ότι δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά. Θα σου πω τί είδα και τα συμπεράσματα δικά σου:
Το backup utility φτιάχνει ένα αρχείο που δεν μπορείς να το δεις στο PC σωστά, τί ακριβώς έχει μέσα κλπ.
Λέω να κάνεις το backup και να δοκιμάσεις να βάλεις τον άλλο δίσκο να δούμε πως θα τον αναγνωρίσει το game OS. Σκέφτομαι ότι για να βάλεις linux το 2ο partition είναι απαραίτητο και το κάνει το ίδιο το game OS οπότε γιατί να μην το αναγνωρίζει κιόλας αν είναι έτοιμο αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι στα σίγουρα.
Θα έλεγα να δοκιμάσεις, ούτως ή άλλως backup θα έχεις.
Μάλιστα, μια δοκιμή θα μας πείσει λοιπόν.
Ψάχνω να βρω δίσκο και μόλις βρω θα δοκιμάσω...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas