hitech test and reviews..

Reaction score
1
Κυριοι θα ηθελα παραγαματικα την γνωμη σας για το γνωστο περιοδικο Hitech.Επεσε στα χερια μου το τευχος Ιανουαριου 2008 και επαθα ζημια δαβαζοντας το.Καταρχας χαλασε ο κοσμος αυτα τα exel-ακια στο τελος του περιοδικου να αφιερωσουν 5 λεπτα απο τον χρονο τους και να τα ενημερωσουν σωστα?Επιτρεπεται στον καταλογο στους προβολεις κατω των χιλιων ευρω να εχει μοντελα οπως τον benq 5120 και μαλιστα στην τιμη των 950 ευρω?Ανθρωποι μες στην εξελιξη και δεν τους ενημερωσαν οτι το μοντελο καταργήθηκε?Και δεν μπαινουν καν στον κοπο να ανανεωσουν την λιστα τους που παραμενει ιδια καθε μηνα?Νιωθω κοροιδο οταν αγοραζω περιοδικο που καθε μηνα εχει πολλες απο τις σελιδες του copy paste απο το προηγουμενο.Επιτρεπεται οι μισες σελιδες του περιοδικου να ειναι καθε μηνα οι ιδιες με του προηγουμενου?Επισης διαβασα στα top products οτι καλυτερο κινητο της χρονιας το iphone της apple.Ναι συμφωνω...αλλα ο ανθρωπός που επιμεληθηκε το αρθρο ,απορω,δεν εφαγε ξυλο απο το αφεντικο του οταν του πηγε την σελιδα αυτη που για ενδεικτικη τιμη εχει 399$!!!!Για ονομα...αν το iphone ειχε 399$ θα μιλαγαμε για οικονομικο crack στην παγκοσμια αγορα κινητων τηλεφωνων!Ακομη και η γιαγια μου γνωριζει οτι η προτεινομενη τιμη του iphone στην Αμερικη ειναι 399$ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ AT&T!!!!!!που σημαινει καπου 900$$$$$.399 δεν εχει ουτε το ipod ρε παιδια..Επισης ξεφυλιζοντας το περιοδικο διαπιστωσα οτι πρεπει να ειμαι τουλαχιστον ΩΝΑΣΗΣγια να με ενδιαφερουν το 99% των ηχειων,ενισχυτων και high end συστηματων που παρουσιαζει το περιοδικο!που απευθεινεται??Ποσος κοσμος μπορει να δωσει 18000ευρω για ενα ζευγαρι ηχεια?'η 13000 για ενισχυτη home cinema?Τα πιο προσιτα μοντελα γιατι δεν εχουν θεση στο περιοδικο??Γιατι ενω η αναλογια του Ελληνα πολιτη στους 10 ειναι 4 συνταξιουχοι ,3 χαμηλωμισθοι,2 ανεργοι,1 ευκαταστατος ,το hitech να απεθυνεται στον 1!γιατι?Και τα παιδαριωδη λαθη που διαπιστωνω διαρκως στο συγκεκριμενο περιοδιοκο μου δινουν την εντυπωση μιας προχειροδουλειας που καποιοι καπου στον απολυτως ελευθερο τους χρονο...εκδιδουν ενα περιοδικο.Τα δε review προβολεων...δεν εχω ματαξαναδει κατι τετοιο.Μιση σελιδα περιληψη,χωρις καν πραγματικες φωτογραφιες απο την δοκιμη (screenshots,πραγματικη photo του προτζεκτορα και οχι paste απο το επισημο site).Καθε φορα που διαβαζω τεστ προτζεκτορα σκεφτομαι ακριβως το ιδιο πραγμα.Και χωρις ποτε τους να εχουν δει το συγκεκριμενο μηχανημα ανετα γραφουνε ενα τετοιο review.Ολα τα προιοντα που κανουν review δεν εχουν πραγματικες photos(απο τον χωρο δοκιμης ρε παιδι μου).Καλιστα θα μπορουσε το περιοδικο να αποτελειται απο εναν μονο υπαλληλο που να σερφαρει ολη μερα στο διαδικτυο και να κατεβαζει υλικο για να φτιαξει το επομενο τευχος!Με test,review,παρουσιασεις..τα παντα.Και εαν ειναι ετσι εχει καλως.Μα ο χριστιανος αφηνει και τις μισες σελιδες του περιοδικου απο το προηξουμενο τευχος!ελεος...)( :pc: :crazy_1: wall_1

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169
Απάντηση: hitech test and reviews..

Φίλε Tegonik τα είπες μια χαρά. Αν τα βλέπανε κιόλας τι καλά που θα ήταν.

Εγώ από φανατικός αναγνώστης του Hitech και του Ηχου, έγινα πολέμιος και σταμάτησα να τα αγοράζω.
Δεν με ενδιαφέρουν πλέον. Έγιναν εκνευριστικά τα άρθρα τους.
Ειδικά οι πολλές αναφορές, οι τυμπανοκρουσίες και τα ζήτω για τη νίκη του Blu ray και της Sony.

Reaction score
1.847

Φίλε Tegonik τα είπες μια χαρά. Αν τα βλέπανε κιόλας τι καλά που θα ήταν.

Εγώ από φανατικός αναγνώστης του Hitech και του Ηχου, έγινα πολέμιος και σταμάτησα να τα αγοράζω ....
Τα βλεπουν!
Ολα!:prof:
Έ, αφού τα βλέπουν, ας τους τα πούμε.

Σε ένα επίπεδο, έχω την άποψη πως τα έντυπα περιοδικά του χώρου, έχουν εξαντλήσει το ρόλο τους και πλέον αυτοσχεδιάζουν. Είναι προφανές πως δεν προσφέρουν κάτι στο σχετικό με το "άθλημα", αλλά μόνο στον πρωτάρη, κι' αυτό όχι αποδειγμένα έγκυρο, καθώς διάφορα έχουν γίνει και ακουστεί κατά καιρούς. Κάτι τέτοιο δείχνουν και οι κυκλοφορίες του Hitech.

Απρίλιος 2006 13960 τεύχη
Δεκέμβριος 2006 12328 τεύχη
Απρίλιος 2007 13809 τεύχη
Δεκέμβριος 2007 9420 τεύχη

Μέσα στη χρονιά μείωση 32% των αγοραστών, δηλ περίπου 1 στους 3.
Και όπως φαίνεται "και εις ανώτερα". :twisted:

Reaction score
4
Δυστυχως η κατασταση με το συγκεκριμενο περιοδικο εχει παραγινει.

Μολονοτι μεχρι πριν καποιο καιρο ο γραπτος λογος και η παρουσιαση καποιων θεματων (τεστ ως επι το πλειστον) ηταν πιο λεπτομερης και πιο αβιαστη σε σχεση με αυτα του 'ηχου', οπου οι αρθρογραφοι λες και εχουν οριο λεξεων οποτε και πολυ επιγραμματικα παρουσιαζουν το θεμα, πλεον δεν μου προξενει ενδιαφερον ουτε το ενα περιοδικο ουτε το αλλο.

Απο την μια εχω βαρεθει τις τυμπανοκρουσιες και τα διθυραμβικα σχολια για τα προιοντα της Sony (ελεος πια δεν κατεβηκαμε απο τον Αρη) αλλα και την υποχρεωτικη κυκλοφορια μαζι με το bd (μη και δεν προωθησουμε τη μαμα sony) οπου και πρεπει να σκασω 15 ευρω, ενω απο την αλλη μου δινει στα νευρα η ελλειπης και αναρμοστη (επιεικως) παρουσιαση του ετερου περιοδικου λες και οι συντακτες τσαπατσουλικα γραφουν το θεμα πριν κοιμηθουν, με την αναλογη βιασυνη να τελειωσουν το story για να αφεθουν στην αγκαλια του Μορφεα...

πχ....γραφομενα του δοκιμαστη για τον Epson EMP TW-2000 (τευχος 416 σελ 58)....'Η εικονα ειναι τυπικη Εpson και οσοι ειναι κατοχοι προβολεων αυτης της εταιρειας θα καταλαβουν τι σημαινει αυτο'.

Και ο,τι καταλαβατε καταλαβατε....τι σημαινει αυτο και τι εννοει ο ποιητης...:crazy_1:
Εμεις που ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου και δεν εχουμε προβολεα της εταιρειας δεν αξιζουμε κατι παραπανω...στην επεξηγηση αυτου.

Πλεον καποιοι κανουν τη δουλεια τους αγγαρεια μου φαινεται και για αυτο τουλαχιστον προσωπικα δεν προκειται να συνεχισω να τα διαβαζω.

Reaction score
0

Και η Λαμπρακιάς συνεχίζει απτόητος...:mad_3:

οι άνθρωποι είναι οι dealers του Έθνους... είτε το θέλετε είτε όχι... αυτοί αποφασίζουν πριν από σας για σας...:mad_2:

Reaction score
0
tegonik ΒΑΡΙΕΜΕ να το διαβασω ολο αυτο που εκανες copy paste απο διπλα.
οπως ξερεις ενας ειναι ο προβολεας ........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.490
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid