ETEN X500

Reaction score
164
Re: Απάντηση: ETEN X500

Ρε σεις ειναι δυνατον να λεγονται τετοια ? Δηλαδη οτι το κακο με το ΕΤΕΝ ειναι οτι δεν κλεινει δεν εχει διακοπτη ΟΝ ΟΦ ? Γνωριζετε κανα κινητο με wm6 που κλεινει ?
Το δικο μου πάντως (LG KS20), μια χαρά διακόπτη που κλείνει έχει...

Reaction score
0
Απάντηση: ETEN X500

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό ?
px για να δουλεψει το gps or kapoios πλοηγος στο π3300 θελει να κανεις καποια πραγματα για να δουλεψει που ειναι σπαστικα τουλαχιστον στις παλιοτερες εκδοσεις του destinator (5,6). Στο ετεν δεν χρειαζετε παιζει κανονικα και το destinator 7 to kainoyrio. Το ετεν εχει καλυτερο σημα gps

Gia na δουλεψει το αρτεμισ π3300 με καλη ταχυτητα θελει να το πουσαρεις με καποιο προγραμμα που κανει overclock to chip . Στο ετεν δεν χρειαζετε γιατι εχει ικανο επεξεργαστη για τα απαραιτητα.

Σου ειπα τα εχω και τα 2 και αν μου λεγαν πιο προτεινω για χρηση χωρις να ξοδεψεις χρονο να το φερεις στα μετρα σου θα λεγα ακομα και στον αδελφο μου να παρει το ετεν χ500 . Το π3300 βεβαια ειναι πιο μικρο και πιο ομορφο . Τα βαζεις κατω και διαλεγεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ETEN X500

...κι αλλα πολλα!
Τι διακοπτη ρε παιδια απου κλεινει. Δηλαδη πατας τον διακοπτη και κλεινει το κινητο? Οταν το ανοιγεισ τον διακοπτη τοτε φωρτωνει ξανα τα windows ?

μηπως μπερδευεται τον διακοπτη που απλα θετει το κινητο σε κατασταση αναμονης και κλεινει η οθονη ? Αυτο το εχουν τα περισσοτερα.

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Απάντηση: ETEN X500

Τι διακοπτη ρε παιδια απου κλεινει. Δηλαδη πατας τον διακοπτη και κλεινει το κινητο? Οταν το ανοιγεισ τον διακοπτη τοτε φωρτωνει ξανα τα windows ?

μηπως μπερδευεται τον διακοπτη που απλα θετει το κινητο σε κατασταση αναμονης και κλεινει η οθονη ? Αυτο το εχουν τα περισσοτερα.
Μιλαω για το διακοπτη στη δεξια πλευρα επανω του Ρ3300.
Αυτος ναι μεν κλεινει απλα την οθονη αλλα αν τον πατησεις για 5'' σου βγαζει μηνυμα και η συσκευη κλεινει off.Κατι τετοιο το Χ500 δεν το κανει.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ETEN X500

Μιλαω για το διακοπτη στη δεξια πλευρα επανω του Ρ3300.
Αυτος ναι μεν κλεινει απλα την οθονη αλλα αν τον πατησεις για 5'' σου βγαζει μηνυμα και η συσκευη κλεινει off.Κατι τετοιο το Χ500 δεν το κανει.
Μια από τα ίδια και το LG.

Reaction score
0
Πωλείται Glofiish X600 1 εβδομάδας μαζί με Bluetooth plantronics E650
Μόνο 480 Ευρώ .
Επειδή εχω 2
Το ένα το πήρα μόνος μου και το άλλο μου το πήρε η γυναίκα μου που ήρθε απο Αγγλία , δώρο γενεθλίων ( Δεν την πρόλαβα ).

Reaction score
0
Μόνο 480 Ευρώ .
Επειδή εχω 2
Το ένα το πήρα μόνος μου και το άλλο μου το πήρε η γυναίκα μου που ήρθε απο Αγγλία , δώρο γενεθλίων ( Δεν την πρόλαβα ).
ME εικόνα :

http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004840854863581846

Reaction score
175
Απάντηση: Re: ETEN X500

Μόνο 480 Ευρώ .
Επειδή εχω 2
ME εικόνα :

http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004840854863581846
Φιλε μου καλως ηρθες στο avsite.
Μπηκες σε ενα χωρο που σιγουρα δεν ειναι η χρυση ευκαιρια.
Ουτε ενα γεια χαρα δε μας ειπες.Ειδες κινητη τηλεφωνια και βουρ στο ψητο.
Την αγγελια σου να τη βαλεις στη σωστη κατηγορια.
Ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.466
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO