Μαυρο vs Μαυρο

Reaction score
2
Η ο sony ειναι πιο φωτεινος κατω αριστερα, η ο φωτογραφος ειναι τρομπας :happy_9:

Reaction score
2
Αμφιβαλλω :cool_4:

Τωρα που το ξαναβλεπω, και πανω δεξια ειναι λιγο φωτεινοτερος, και πολυ πολυ ελαφρα πανω αριστερα. Σα να βλεπεις backlight bleeding ειναι :happy_9:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246
Απάντηση: Μαυρο vs Μαυρο

Δε μας τα λέει καλά ο Turk. Αν εξετάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες EXIF των φωτογραφιών, θα δείτε ότι ενώ η φωτό του Epson έχει όντως έκθεση f5/ISO100/30", στο Sony είναι 15". Δηλαδή σε αυτόν έχει καταγραφεί ακριβώς το μισό φως από αυτό που θα έπρεπε!
Τώρα φταίω εγώ να τον κράξω μες το σπίτι του; Τέλος πάντων, ας του στείλω απλά ένα PM να το διορθώσει, να μη χαλάσουν και οι... ελληνοτουρκικές σχέσεις. ;-)

Reaction score
1
Μπουχαχαχά! Πόσο είπαμε ότι δίνει η Epson στον 2000 ότι έχει on/off contrast; 50.000:1; "happy_1"
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;! :cool_11: :cool_11: :cool_11:
<o:p> </o:p>
Πάντως ωραιότατο blue black δεν μπορείτε να πείτε! Θυμίζει πολυχρησιμοποιημένο τζιν της Μάλμπορο! :happy_9:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Μαυρο vs Μαυρο

Δε μας τα λέει καλά ο Turk. Αν εξετάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες EXIF των φωτογραφιών, θα δείτε ότι ενώ η φωτό του Epson έχει όντως έκθεση f5/ISO100/30", στο Sony είναι 15". Δηλαδή σε αυτόν έχει καταγραφεί ακριβώς το μισό φως από αυτό που θα έπρεπε!
Πλακα καgνεις! Νταξ, αυτο δεν ειναι συγκριση...

Reaction score
63
Αν κρίνουμε πάντως απο τη φώτο, οι διαφορές είναι χαοτικές!!
Με περισσότερες όμως και μέσα απο ταινίες, θα βγεί πιό ασφαλές συμπέρασμα. Αν όντως το αποτέλεσμα είναι αυτό, τότε η ίριδα του Sony κάνει πολύ καλή δουλειά!!

Reaction score
2
Δημητρη, κοιτα λιγο το post του αλλου Δημητρη. Οι προβολεις δεν ειναι τραβηγμενοι με τις ιδιες ρυθμισεις στη μηχανη...

Reaction score
0

Εγώ δεν ξέρω με τι ρυθμίσεις στη μηχανή είναι τραβηγμένες οι φωτό, αλλά ξέρω οτι το μαύρο του έπσονα σίγουρα δεν είναι έτσι. Κάτι ύποπτο μου μυρίζει εδώ....

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
1
Το projectorreviews μας λέει (και μας δείχνει) ότι ο Epson είναι πιο μαύρος από τον Sony!

Στο ζήτημα των μπλε γωνιών συμφωνούν και οι δύο.

Reaction score
182
Kαλά, το "backlight bleeding" του σονυ που λεει ο spresv το βλεπω και στο δικο μου μονιτορ.

Κατα τα αλλα και ο δικος μου 600ρης με 1000 ωρες έτσι δειχνει (προς το πρασινο ομως και οχι το μπλε) αλλα ειναι απιθανο να φανει τοσο εντονα αυτο σε φωτογραφια. Η εκθεση θα πρεπει να ειναι στα υψη, και θα δειξει κατι αντιστοιχο και στον σονυ και στον οποιοδηποτε....

Με 30" η νυχτα γινεται μερα...

Καποια μαιμουδια υπαρχει σιγουρα...

Reaction score
1
Μια και η κουβέντα περί μαύρου λοιπόν, ένα πουλάκι μου σφύριξε σήμερα ότι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Βορείου Ελλάδας, έκανε μια φοβερά θεαματική κολοτούμπα τελευταία, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη "ευελιξία"! :happy_9:

Τόσο αξιοθαύμαστη ευελιξία, που μπροστά της ο Τιραμόλα μοιάζει το ίδιο άκαμπτος με τον Πινόκιο! Λοιπόν, ας βρει το θάρρος ο ίδιος να ομολογήσει δημόσια τι άλλαξε στις ρυθμίσεις του, πριν τον "δώσω" εγώ ο ίδιος!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Μαυρο vs Μαυρο

Μια και η κουβέντα περί μαύρου λοιπόν, ένα πουλάκι μου σφύριξε σήμερα ότι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Βορείου Ελλάδας, έκανε μια φοβερά θεαματική κολοτούμπα τελευταία, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη "ευελιξία"! :happy_9:

Τόσο αξιοθαύμαστη ευελιξία, που μπροστά της ο Τιραμόλα μοιάζει το ίδιο άκαμπτος με τον Πινόκιο! Λοιπόν, ας βρει το θάρρος ο ίδιος να ομολογήσει δημόσια τι άλλαξε στις ρυθμίσεις του, πριν τον "δώσω" εγώ ο ίδιος!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Μερα με την μερα καφατοποιήσε ακομα περισσότερο…:happy_9::happy_9:
Δεν μπορω να το πιστέψω πως καρφώθηκε μονος του…:happy_8::happy_8: <o:p></o:p>

NIX

Reaction score
0

.
Σιγα το πραγμα,τι εκανα? Επειδη εκλεισα την ιριδα λιγουλακι το κανουμε θεμα? :happy_5:

Οπως λεει και ο αγαπητος ιδρυτης μας.
"Μονο τα μουλαρια δεν αλλαζουν γνωμη" :mrgreen:

Aυτη η φωτο ειναι αφιερωμενη στο Παναγιωτη με πολυ αγαπη.

Attachments

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Μαυρο vs Μαυρο

.
Σιγα το πραγμα,τι εκανα? Επειδη εκλεισα την ιριδα λιγουλακι το κανουμε θεμα? :happy_5:

Λιγουλάκι;! Δεν ντρέπεσαι βρε αθεόφοβε;! Να πεις δημοσίως ότι εδώ και λίγο καιρό παίζεις με ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΛΕΙΣΤΗ, πιο κλειστή δεν γίνεται, ίριδα! :cool_11:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Παιδιά, στα σοβαρά τώρα, είναι απόλυτα λογικό να αναθεωρούμε τις απόψεις μας όσο «γράφουμε χιλιόμετρα» στο στίβο της βιντεοπροβολής.
Θυμάμαι σαν χτες τις μεγαλοπρεπέστατες π@π@ριές που έγραφα στο avforum, μάλιστα τις υποστήριζα με στόμφο, ότι ο πρώτος μου προβολέας, ο Sanyo Z2, είχε εικόνα που μπορούσε να αντιπαρατεθεί με τους μονότσιπους DLP! Ακόμα θυμάμαι σαν να ήταν χτες, πως ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί από τη ντροπή μου, όταν ο προβολέας μου είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε ένα συγκριτικό που είχε διοργανωθεί! wall_1
Λίγο καιρό μετά βεβαίως γνώρισα τον Κεφάλα και τη συνέχεια τη γνωρίζετε όλοι σας! Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τον γνώριζα, δεν με άφηνε ήσυχο στην ασχετοσύνη μου και στα μαύρα μεσάνυχτα που είχα περί εικόνας… wall_1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid