dvd players με fm

Reaction score
0
:happy_4: Γεια χαρά σε όλους.Είμαι νεο μέλος στην παρέα σας.Θέλω να ρωτήσω το εξής.Ψάχνω να βρω ένα dvd player που να έχει fm δέκτη και να το συνδέσω με την τηλεόραση samsung 32s81b που έχω και με το ασύρματο 5-1 της logitech που σκοπεύω να πάρω.δηλαδή δε θέλω ενα έτοιμο home cinema.Επίσης να πω οτι δεν είμαι και παρα πολύ σχετικός με το θέμα.Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
ευχαριστώ

Reaction score
0
:happy_4: Γεια χαρά σε όλους.Είμαι νεο μέλος στην παρέα σας.Θέλω να ρωτήσω το εξής.Ψάχνω να βρω ένα dvd player που να έχει fm δέκτη και να το συνδέσω με την τηλεόραση samsung 32s81b που έχω και με το ασύρματο 5-1 της logitech που σκοπεύω να πάρω.δηλαδή δε θέλω ενα έτοιμο home cinema.Επίσης να πω οτι δεν είμαι και παρα πολύ σχετικός με το θέμα.Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
ευχαριστώ
Θα σου πρότεινα να στραφείς προς κάποια άλλη λύση. Το είχα ψάξει και΄εγώ παλιότερα για το υπνοδωμάτιο αλλά δεν βρήκα τίποτα εκτός βέβαια από τα combo home cinemas. Tελικά συνέδεσα ένα απλό DVD που πάιζει τα πάντα και χρησιμοποιώ και το mp3-4 Player μου για να ακούω μουσική και ραδιόφωνο. Θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο και να το συνδέσεις στο Aux-in του Logitech...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514