- Reaction score
- 6
Απάντηση: Μαυρο vs Μαυρο
Βρε παρε τον ενα και βαρα τον αλλον ειστε...:cool_11::cool_11:
Βρε παρε τον ενα και βαρα τον αλλον ειστε...:cool_11::cool_11:
Για δειξε ρε φιλε γιατι δεν σε πιανω....Γκουχου γκουχου...
Αντρικο, κανε και ενα νεο ποστ απο ποιον νεο dlp εχει ο επσον καλυτερο μαυρο γιατι το ξεχασες...
Ελα... πλακα κανω μην ιδρωνεις... δε θα το μαρτυρησουμε... οι dlp ειναι οι καλυτεροι (χαχα) στο μαυρο...
γκουχου γκουχου... πολυ τσιγαριλα ρε παιδι μου αυτο το thread...
Οχι εσυ ο Αντρικος... ο αλλος!... ο μικρος! :cool_11:Για δειξε ρε φιλε γιατι δεν σε πιανω....
Αλλα ποστ δε το εκανε η κουφαλιτσα να γελασουμε... :happy_8:Αντρίκος said:Πρωτη φορα βλεπω LCD να εχει καλυτερο μαυρο απο DLP
Δεν το καταλαβα αυτο.....!!!!!!!!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comffice
ffice" /><o
></o
>
Λίγο καιρό μετά βεβαίως γνώρισα τον Κεφάλα και τη συνέχεια τη γνωρίζετε όλοι σας!
Τους εχεις δει σε παραλληλη θεαση? Ισχύει όντως? Καποιος αλλος να το επιβεβαιωσει η οχι?Βαλε τον benq 5000 διπλα στον Epson 2000... και η διαφορα του μαυρου υπερ του LCD ειναι οση απο τον Epson 2000 στον Sony vw40
Τους έχουμε δει σε πρόσφατο συγκριτικό, που μπορείς να βρεις στο Ευρετήριο.Τους εχεις δει σε παραλληλη θεαση? Ισχύει όντως? Καποιος αλλος να το επιβεβαιωσει η οχι?
Εχεις μηπως μετρησει με καποιο φωτομετρο τον 5000 καλιμπραρισμενο ποσα lumens βγαζει? Ας πουμε σε ασπρη καρτελα 100ire στο κεντρο?όπως η φωτεινότητα μετά από ρύθμιση,
- Το επίπεδο του μαύρου είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα ρυθμίσεων (κυρίως ίριδας).
Μετρήσεις δεν έχω να σου δώσω. Θα σου πω όμως ότι έχω τη "γκρι" Firehawk G3 στις 92" (gain 1,25): με τη χειροκίνητη ίριδα σχεδόν κλειστή (στο "2" με κλίμακα 0-19), την αυτόματη ίριδα ενεργή και τη λάμπα στη χαμηλή ένταση, το φως είναι πολύ -πάρα πολύ- ακόμα και με το "Brilliant colors" εκτός!Εχεις μηπως μετρησει με καποιο φωτομετρο τον 5000 καλιμπραρισμενο ποσα lumens βγαζει? Ας πουμε σε ασπρη καρτελα 100ire στο κεντρο?
Εμένα να σου πω την αλήθεια, από αυτά που είδα και από την εμπειρία μου με τον TW1000, δε μου κάνει και πολλή εντύπωση. Πέραν του μαύρου, ουδέν νεότερο από το ανατολικό μέτωπο...ΥΓ. Εμενα μου κανει εντυπωση που περασε εντελως απαρατηρητος και σχεδον απαξιωτικα ο tw2000 (ενω αντιθετα 600/700 εκαναν θραυση) παρ'ολο που διαφημιζει 50.000 κοντραστ.
Όσο ψευτικο και να ειναι (θεωρητικα specs) καποια δόση αληθειας θα εχει. Δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια σε ολες τις υπολοιπες παραμετρους καινα μη μπορει να σταθει διπλα σε κανεναν αλλο στα <2.500Ε...