Blu-ray Xbox 360 Planned

Reaction score
4
Παιδιά γειά σας παρακολουθώ τις κουβέντες σας εδώ και καιρό και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αγοράσω παιχνιδοκονσόλα. Επειδή βαριέμαι να φτιάξω Account στο AV Site είπα να ρωτήσω τη γνώμη σας μέσω του Subcode που επειδή δεν έχει 360 πιστεύω δεν θα είναι αντικειμενικός...Ποια η γνώμη σας; Να πάρω 360; Αξίζει; Παρακαλώ να απαντήσουν όσοι έχουν και τις 2 κονσόλες...
:happy_9: "happy_1" :crazy_3: :happy_9:
:cool_11: :cool_11:

)(

Μου μαθατε και στην Στεμνιτσα τις κονσολες....:cool_11:
Μην παρεις ps3 γιατι εχει προβλημα με το bluetooth και ακουγεσαι σαν στρουμφακι :happy_8:

Reaction score
4
Όλα αυτά δεν θα έχουν σημασία....
Γιατί το drive θα είναι όχι για το 360 αλλά για τον διάδοχο της κονσόλας..
Το 360 κρίθηκε ώς επιτυχία και το έχουν φτάσει στα όριά του..
Όποια αλλαγή hardware και διαφορά φιλοσοφίας θα έχει να κάνει πχ με το 720..
Με 17 εκ πωλησεις δεν μπορει να κριθει σαν επιτυχια ακομη.
Υπαρχει η επιτυχια του ps2 με 140 εκ που δυσκολα ξεχνιεται.
Αλλα ολη η ιστορια επαναλαμβανεται οπως και με το πρωτο xbox που το χαριζουν και κανεις δεν το παιρνει γιατι δεν βγαζουν παιχνιδια πια.
Ετσι και το 360 θα σταματησει και θα βγει οπως ολα δειχνουν το 2010 το καινουργιο και αυτοι που το εχουν θα μεινουν στα κρυα του λουτρου και παλι.

Reaction score
1
Παιδιά γειά σας παρακολουθώ τις κουβέντες σας εδώ και καιρό και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αγοράσω παιχνιδοκονσόλα. Επειδή βαριέμαι να φτιάξω Account στο AV Site είπα να ρωτήσω τη γνώμη σας μέσω του Subcode που επειδή δεν έχει 360 πιστεύω δεν θα είναι αντικειμενικός...Ποια η γνώμη σας; Να πάρω 360; Αξίζει; Παρακαλώ να απαντήσουν όσοι έχουν και τις 2 κονσόλες...
:happy_9: "happy_1" :crazy_3: :happy_9:
Φτιαξε account και αμα γουσταριζουμε θα σου πουμε ρε φιλε...Μεχρι τοτε μη κρατας το account του Subcode σε ομηρια!

Reaction score
7
:cool_11: :cool_11:

)(

Μου μαθατε και στην Στεμνιτσα τις κονσολες....:cool_11:
Μην παρεις ps3 γιατι εχει προβλημα με το bluetooth και ακουγεσαι σαν στρουμφακι :happy_8:
subcode-guest:
Σε ευχαριστώ πολύ pseira αλλά ξέχασα να σου πώ πως τα στρουμφάκια είναι από τα αγαπημένα μου οπότε θα πάρω PS3...δίκιο είχε ο Subcode που μου έλεγε ότι εδώ είστε αντικειμενικοί και ποτέ να μην κοιτάξω sites όπως insomnia, nextgen κ.τ.λ. παρά μόνο avsite και ps3forums... και πώς ο BANTAS, o pseiras, o μπλε καρχαρίας Marvin με τα ευχάριστα νέα του πολέμου και ο Blizard είναι καλά παιδιά και θα σε εξυπηρετήσουν....Σας ευχαριστώ όλους....πάω να πάρω PS3:cool_4:

Reaction score
7
Επέστρεψα και γώ.... παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια στο φίλο μου... Του τα έλεγα αλλά δε με άκουγε... :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
4
subcode-guest:
Σε ευχαριστώ πολύ pseira αλλά ξέχασα να σου πώ πως τα στρουμφάκια είναι από τα αγαπημένα μου οπότε θα πάρω PS3...δίκιο είχε ο Subcode που μου έλεγε ότι εδώ είστε αντικειμενικοί και ποτέ να μην κοιτάξω sites όπως insomnia, nextgen κ.τ.λ. παρά μόνο avsite και ps3forums... και πώς ο BANTAS, o pseiras, o μπλε καρχαρίας Marvin με τα ευχάριστα νέα του πολέμου και ο Blizard είναι καλά παιδιά και θα σε εξυπηρετήσουν....Σας ευχαριστώ όλους....πάω να πάρω PS3:cool_4:
Αλλοοοος κανεις........ ? :happy_8:

Reaction score
14
Με 17 εκ πωλησεις δεν μπορει να κριθει σαν επιτυχια ακομη.
Υπαρχει η επιτυχια του ps2 με 140 εκ που δυσκολα ξεχνιεται.
Αλλα ολη η ιστορια επαναλαμβανεται οπως και με το πρωτο xbox που το χαριζουν και κανεις δεν το παιρνει γιατι δεν βγαζουν παιχνιδια πια.
Ετσι και το 360 θα σταματησει και θα βγει οπως ολα δειχνουν το 2010 το καινουργιο και αυτοι που το εχουν θα μεινουν στα κρυα του λουτρου και παλι.

Έλα ρε Κώστα που θα περίμενα να παίζω παιχνίδια το 2010 σε μια κονσόλα του 2005...:cool_11:
Εντάξει υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα με το ps2..
Ρομαντικοί...
)(
Μα και παιχνίδια να έβγαζαν για το πρώτο xbox ποιός ο λόγος να ασχοληθεί κάποιος ? Εδώ μέχρι και οι άσχετοι κόπανοι που βλέπουν "Μαρία η άσχημη" αγοράζουν hd τηλεόραση στις 26 ίντσες...
Γιατί κάποιος να θέλει να παίζει atari ??:happy_9: :happy_9:

( βάλε μπύρες να παγώνουν... το παραχέσ@με με την δουλειά...)

Reaction score
7
Φτιαξε account και αμα γουσταριζουμε θα σου πουμε ρε φιλε...Μεχρι τοτε μη κρατας το account του Subcode σε ομηρια!
Ο φίλος μου άλλαξε γνώμη για σένα και λέει να πας να γ@μh8είς! )( )( )(

Reaction score
4
Έλα ρε Κώστα που θα περίμενα να παίζω παιχνίδια το 2010 σε μια κονσόλα του 2005...:cool_11:
Εντάξει υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα με το ps2..
Ρομαντικοί...
)(
Μα και παιχνίδια να έβγαζαν για το πρώτο xbox ποιός ο λόγος να ασχοληθεί κάποιος ? Εδώ μέχρι και οι άσχετοι κόπανοι που βλέπουν "Μαρία η άσχημη" αγοράζουν hd τηλεόραση στις 26 ίντσες...
Γιατί κάποιος να θέλει να παίζει atari ??:happy_9: :happy_9:

( βάλε μπύρες να παγώνουν... το παραχέσ@με με την δουλειά...)
Ε βρε φιλε εσυ δεν θελεις κονσολα αλλα Pc. :cool_11:
Δεν εχει νοημα τοτε η κονσολα με το standart hardware.
Σκεψου ομως εναν με non - hd tv που εχει παρει απο το 2000 το ps2 και εχει παιξει φανταστικα παιχνιδια και παιζει ακομη τι αποσβεση εχει κανει?
Παντως το 2010 να εισαι σιγουρος οτι θα παιζεις με κονσολα του 2005 :crazy_3:
(Μην λες μπυρες μην λες μπυρες.....κονιακ αυτες τις μερες...μπρρρ.:happy_8:)

Reaction score
1
Ο φίλος μου άλλαξε γνώμη για σένα και λέει να πας να γ@μh8είς! )( )( )(
Πες στο φιλο σου οτι ειναι πολυ fanboy! Να παει να αγορασει 360 που εχουν το πιο οργανωμενο fanclub!

P.S. καιρο ειχαμε να ποσταρουμε στο thread μισους...

Reaction score
14
Ε βρε φιλε εσυ δεν θελεις κονσολα αλλα Pc. :cool_11:
Δεν εχει νοημα τοτε η κονσολα με το standart hardware.
Σκεψου ομως εναν με non - hd tv που εχει παρει απο το 2000 το ps2 και εχει παιξει φανταστικα παιχνιδια και παιζει ακομη τι αποσβεση εχει κανει?
Παντως το 2010 να εισαι σιγουρος οτι θα παιζεις με κονσολα του 2005 :crazy_3:
(Μην λες μπυρες μην λες μπυρες.....κονιακ αυτες τις μερες...μπρρρ.:happy_8:)
Να στο θέσω αλλιώς..
Θα ξαναπαίξεις ποτέ ps3 εάν τα παιχνίδια της επόμενης κονσόλας είναι 50% καλύτερα ?
Πχ εγώ που είμαι φανατικός xboxάκιας για τον λόγο πως μου χάρισε 2 χρόνια διασκέδασης από την πρώτη μέρα αγοράς, τώρα που είδα το uncharted και το gt5 αρχίζει να με χαιρετάει....

Ναί , έχει 200 τίτλους παραπάνω αλλά τα πράγματα πάνε μπροστά...
Πλέον με ρωτάνε τι να πάρουν οι φίλοι και τους προτείνω ps3..

Ντρέπομαι βέβαια αλλά τι να κάνω..:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Δεν έχω τίποτα κοινό με αυτόν που παίζει σε κονσόλα του 2000 και ασχολείται με το αντικείμενο...
Άλλο να παίζεις αραιά και πού με φιλαράκια για την πλάκα και άλλο να είσαι τακτικός gamer..

( Κονιάκ ???? μέσα !!!! ..θα κλάψουμε μάλλον το hd-dvd... θα φέρω παξιμάδια.)

Reaction score
4
Να στο θέσω αλλιώς..
Θα ξαναπαίξεις ποτέ ps3 εάν τα παιχνίδια της επόμενης κονσόλας είναι 50% καλύτερα ?
Πχ εγώ που είμαι φανατικός xboxάκιας για τον λόγο πως μου χάρισε 2 χρόνια διασκέδασης από την πρώτη μέρα αγοράς, τώρα που είδα το uncharted και το gt5 αρχίζει να με χαιρετάει....

Ναί , έχει 200 τίτλους παραπάνω αλλά τα πράγματα πάνε μπροστά...

Δεν έχω τίποτα κοινό με αυτόν που παίζει σε κονσόλα του 2000 και ασχολείται με το αντικείμενο...
Άλλο να παίζεις αραιά και πού με φιλαράκια για την πλάκα και άλλο να είσαι τακτικός gamer..

Βρε εσυ πανω απο 1080p δεν προκειται να δεις για τα επομενα 10 χρονια.
Οποτε μια κονσολα ειναι φουλ κομπλε να σε καλυψει και τυχερε την εχεις :cool_11:

Reaction score
14
Δεν είναι θέμα ανάλυσης...είναι θέμα δύναμης και texture management..

Και πλάκα στην πλάκα ένα παιχνίδι που θα έχει ενδιαφέρον για τις δύο κονσόλες σε επίπεδο απόλυτης επίδοσης μάλλον θα είναι το "PURE"..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Blu-ray Xbox 360 Planned

Σα δε ντρέπεσαι λέω 'γώ......έπρεπε να 'ταν τώρα ο "θύελλας" εδώ να βλέπαμε τι θα 'λεγε......:crazy_3:

Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.......η Toshiba διέψευσε τις φήμες.....κράτα γερά......:happy_9:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Blu-ray Xbox 360 Planned

Σα δε ντρέπεσαι λέω 'γώ......έπρεπε να 'ταν τώρα ο "θύελλας" εδώ να βλέπαμε τι θα 'λεγε......:crazy_3:

Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.......η Toshiba διέψευσε τις φήμες.....κράτα γερά......:happy_9:
Όπως η Sony με την γραμμή παραγωγής Cell

Reaction score
0
Βρε εσυ πανω απο 1080p δεν προκειται να δεις για τα επομενα 10 χρονια.
Οποτε μια κονσολα ειναι φουλ κομπλε να σε καλυψει και τυχερε την εχεις :cool_11:
Ίδια ήταν τα παιχνίδια του SNES και ίδια του PS2? Γιατί για ένα μικρό διάστημα τα έπαιζα στην ίδια 29άρα CRT... :crazy_1: Δεν είναι μόνο θέμα ανάλυσης.
Βέβαια ότι θα ζήσει το PS3 παραπάνω από τους ανταγωνιστές του το λέγαμε εξαρχής, ειδικά τώρα που λανσαρίστηκε τελευταίο και έχει κατά τεκμήριο το ισχυρότερο hardware.
Πάντως πρέπει να δείξει ότι μπορεί να βγάλει 1080p60 και σε απαιτητικά είδη, το GT5 με 16 αυτοκίνητα θα είναι εντυπωσιακό αλλά ένα FPS που θα γίνεται επί της οθόνης η σφαγή του Δράμαλη θα είναι άλλο πράγμα.

@ subcode έχεις κι άλλους φίλους να τους προσφέρω αντικειμενική ενημέρωση; :cool_11: Άργησε και η επιταγή από τη Sony με τα χιόνια... )(

Reaction score
0
Blu-ray Xbox 360 Planned By Microsoft ???

Rumours were circulating today that Microsoft is set to dump HD DVD and bring out a Blu ray Xbox 360 by as early as May 2008. The move will allow the Company to go head to head with the Sony PS3 gaming console which has been credited with being one of the main reasons that retailers have preferred Blu-ray over Toshiba’s HD DVD.
Insiders at Microsoft in the USA have told SmartHouse that Microsoft has already configured a standalone Blu-ray player that can be connected into an Xbox 360 and that subject to internal marketing and sales approvals the model could be on sale within 3 months.
The Company has also been working on a built in Blu-ray player however insiders are claiming that Microsoft see the HD format battle moving online with consumers offered 1080p movie and content files as a download as opposed to having to buy a HD DVD or Blu-ray disc.
Both Intel and Microsoft have been supporters of the HD DVD format that is set to be killed off this week.

http://www.smarthouse.com.au/Gaming/Console/J7L7H2R4?page=1

Reaction score
7
έχεις κι άλλους φίλους να τους προσφέρω αντικειμενική ενημέρωση; :cool_11: Άργησε και η επιταγή από τη Sony με τα χιόνια... )(
χα χα χα χα χα :cool_11: :cool_11: :cool_11: Εδώ Πάτρα που δε χιονίζει μια χαρά ήρθε :happy_9: )( )( )( )( Αλλά έχω έξοδα αυτή την περίοδο...πάω να πάρω κάσα, λουλούδια, στεφάνια, κόλυβα κ.τ.λ. Καταλαβαίνεις πιστεύω...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas