HD-DVD....the END...

Reaction score
1
Ανταγωνισμος ηταν το XBOX360 μαζι με το HD-DVD Add-On , αυτο χτυπησε η SONY με το PS3. Αν δεν υπηρχε το HD-DVD το PS3 μαλλον θα ερχοταν σε ειδικη εκδοση με BD Player που θα κοστιζε ενας θεος ξερει ποσο.
Καλα τωρα να λεμε και το add on του xbox ανταγωνισμο ειναι λιγο παραλογο τη στιγμη που αγοραζες (οσο ζουσε) ενα πληρες standalone player της toshiba με τα ιδια λεφτα. Χεστηκε η Sony για τις ασημαντες πωλησεις που εκανε αυτο για χρηστες του 360. Εδω ουτε dvd δε μπορεις να δεις απο το θορυβο που κανει ασε δε το ανυπαρκτο upscaling σε σχεση με του ps3 και την επισκεψη του RROD καθε λιγο. Που να επενδυσεις στο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ μηχανημα ΚΑΙ για τη πατατα αυτη?

HV

Reaction score
0
Η MS ανακοινωσε το HD-DVD addon ΠΟΛΥ πριν δουμε το PS3 και μετα βγηκαν οι τιμες του.

Reaction score
1
Η MS ανακοινωσε το HD-DVD addon ΠΟΛΥ πριν δουμε το PS3 και μετα βγηκαν οι τιμες του.
Και αφου η MS συμβουλευοταν τον ''προφητη'' γιατι δε το ενσωματωσε στη κονσολα, να το εκμεταλευονται και τα games?

Reaction score
7
Και αφου η MS συμβουλευοταν τον ''προφητη'' γιατι δε το ενσωματωσε στη κονσολα, να το εκμεταλευονται και τα games?
Ίσως επειδή περίμενε το τριστροστρο :happy_9:

Reaction score
14
Σε όλα τα καταναλωτικά προιόντα av, δεν μετράει το hardware αλλά το software..

Όποιος αγόρασε hd-dvd και πήρε 2 ταινίες, τις κάνει σουβέρ και συνεχίζει να χρησιμοποιεί αυτό το καταπληκτικό προιόν σαν upscaler για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμη που το dvd θα έχει καθολική κυριαρχία..

Όποιος έχει 100 ταινίες έχει ξεπεράσει ήδη 2-3 φορές την αξία του hardware και έχοντας την δυνατότητα τώρα να κάνει μια συλλογή από 200 ταινίες σε εξευτελιστική τιμή έχει κάνει ΤΗΝ αγορά με το player της toshiba..

Το ξέρετε όλοι , άλλο εάν κάποιοι δεν το παραδέχονται..

Πραγματικά κορόιδα πιάστηκαν αυτοί με τα πρώτα bluray players..Κρίμα..
Το ps3 είναι μακράν το καλύτερο, φθηνότερο και αναβαθμιζόμενο player ..

Ελπίζω πως κάποιοι που θριαμβολογούν (παγκοσμίως) ,να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ταινίες για το σύστημά τους για να το στηρίξουν..Μόνο έτσι μπορεί να δώσει και ποιότητα και τιμές προσιτές τώρα που έμεινε μόνο του στο hd..

Tην δυνατότητα το format την έχει και με το παραπάνω..
Εγώ ΞΕΡΩ πως τιμές του τελευταίου τριμήνου με 14 usd σε hd-dvd/bluray discs δεν θα δουμε σύντομα.. Τουλάχιστον να μην ανέβουν..

Reaction score
1.844
Απάντηση: HD-DVD....the END...

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: Απο που έσκασες μύτη εσύ απο το www.αυπνία.γρ;
Η λινκ δεν λειτουργει.... :happy_9:
Υπάρχει άλλο αγγλόφωνο! :happy_9:

Η οπαδοποίηση είναι κάτι που μου προκαλεί αντιπάθεια.

Όπως είπαν και άλλοι παραπάνω, η σοφότερη κίνηση είναι η αναμονή. Οι μεγάλες εταιρίες έχουν πάντα την άποψη πως όλοι τους χρωστάνε λεφτά και επαφίεται στη συνείδηση των καταναλωτών, αν τους κόψουν τη πείνα ή όχι.

Αν δεν δούμε τιμές πρώτα, καλύτερα να μη χαιρόμαστε. Εξάλλου δεν έχει καν σταθεροποιηθεί τι ακριβώς blue-ray format θα είναι αυτό που θα κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια, για να αξίζει να αγοράσει κανείς. ;-)

Reaction score
0
Εν πάση περιπτώσει η συζήτηση για εμένα σταματάει εδώ. Όποιος θέλει να κάνει τον early adopter σταθμίζει τις καταστάσεις και αναλαμβάνει τις ευθύνες του ξέροντας ότι μπορεί να την πατήσει.
Όσοι πήραν HD-DVDp πέρυσι τουλάχιστον πρόλαβαν και το χάρηκαν. Όσοι πήραν πρόσφατα το πήραν φθηνά, και θα τους μείνει έστω σαν upscaling DVDp για κάποιο άλλο δωμάτιο.
Όσοι πήραμε PS3 και να έχανε το BD θα είχαμε μια γ@μ@τη παιχνιδομηχανή. Επίσης θα καυχιόμασταν ότι έχουμε μηχάνημα συμβατό με τρια από τα πιο αποτυχημένα formats της Sony (BD, SACD, Memory Stick) :happy_9:
Όσοι πήραν BD standalone μπορούν να αναστενάξουν με ανακούφιση. Όταν τελειώσουν οι δόσεις της πιστωτικής θα πάρουν και profile 2.0 για να μάθουν να μη ρωτάνε τους φίλους τους.
Όσοι πήραν X-box add-on θα έχουν ένα ωραιότατο πρες-παπιέ. Χάλασαν και τόσα λεφτά σε ασπιρίνες για τον πονοκέφαλο και τσακώθηκαν με τους γείτονες τους χωρίς λόγο γιατί έβαζαν το volume στο max για να ακούν τους διαλόγους της ταινίας.

Reaction score
1
Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια:

- Επί συνόλου 1.000.000 μονάδων HD DVD που διέθεσε παγκοσμίως η TOSHIBA (σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις), 300.000 αντιστοιχούν στο add-on του 360, ποσοστό διόλου αμελητέο.

- Αντίθετα με ότι πολλοί πιστεύουν, η ανακοίνωση της WARNER ήταν το γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της TOSHIBA για αποχώρηση και όχι οι ύστερες ανακοινώσεις των Netflix/BestBuy/WalMart, οι οποίες προέκυψαν σαν φυσικό επακόλουθο της γνωστοποίησης των προθέσεων της TOSHIBA σε κύκλους της Βιομηχανίας.

- Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει πλέον, είναι το τι επακόλουθο θα υπάρξει όσο αφορά στον πόλεμο των κονσολών.

Στη συνείδηση των καταναλωτών το στρατόπεδο των χαμένων ταυτίζεται με την MS και το 360, ενώ αυτό των νικητών με τη SONY και το PS3. Η ΜS σε δήλωσή της χθές, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αλλά οι τελευταίες είναι πλέον στραμμένες προς την κατεύθυνση του PS3, στα πανιά του οποίου, μετά την επικράτησή του στις πωλήσεις του Ιανουαρίου, πνέει ούριος άνεμος.

Είναι απορίας άξιον πως θα προσπαθήσει η MS να αποτινάξει το στίγμα του "χαμένου", προσωπικά διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι εντός των ημερών θα ανακοινώσει το νέο bluray add-on.

Reaction score
1
Πραγματικά κορόιδα πιάστηκαν αυτοί με τα πρώτα bluray players..Κρίμα...
Περισσοτερο κοροιδα απο αυτους που αγορασαν hd-dvd player δε νομιζω να πιαστηκαν παντως. Οσο για το ps3, τα 10,5 εκατομυρια κατοχων μαλλον ισοπεδωνουν το ποσοστο κατοχων standalone BR players.

Ελπίζω πως κάποιοι που θριαμβολογούν (παγκοσμίως) ,να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ταινίες για το σύστημά τους για να το στηρίξουν..Μόνο έτσι μπορεί να δώσει και ποιότητα και τιμές προσιτές τώρα που έμεινε μόνο του στο hd..
Τωρα αγοραζουμε...

Reaction score
14
Περισσοτερο κοροιδα απο αυτους που αγορασαν hd-dvd player δε νομιζω να πιαστηκαν παντως. Οσο για το ps3, τα 10,5 εκατομυρια κατοχων μαλλον ισοπεδωνουν το ποσοστο κατοχων standalone BR players.

Τωρα αγοραζουμε...

Τώρα λές πράγματα που δεν τα πιστεύεις..:happy_9:
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να χάσει το bluray??????
Το πολύ-πολύ να πήγαιναν μαζί για καμιά διετία ακόμη ( προσωπικά το ήθελα πολύ αυτό..)...
Την κατάρευση δεν την περίμενα αλλά δεν πίστεψα ούτε για μια στιγμή ότι θα μείνει μόνο του το hd-dvd..Δεν γινόταν με τέτοια βάση από ps3 ...απλά δεν γινόταν...

Reaction score
1
Τελως παντων, τα χουμε συζητησει παρα πολλες φορες εδω μεσα αυτα. ΕΝΑ format θελουν οι καταναλωτες για να αποκομιζουν τα μεγαλυτερα οφελη που μπορουν. Ειτε αυτο ειναι για τις ταινιες τους, τα παιχνιδια τους, τη μουσικη και καθε αλλη μορφη δεδομενων που θελουν να αποθηκευσουν. Χαιρομαι που πλεον δε θα ειναι μια αγορα με ρισκο καθε αγορα ταινιας σε BR. Δε θα ηθελα να αγορασω και να τις εκανα σουβερ οπως γραφεις παραπανω για ταινιες σε hd-dvd.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: HD-DVD....the END...

Πραγματικά κορόιδα πιάστηκαν αυτοί με τα πρώτα bluray players..Κρίμα..
Και πόσοι είναι αυτοι βρε Γιωργο;;;
Από εδώ παρε παράδειγμα.
Είμαστε φορουμ που ασχολείται με εικονα και ηχο και μετα βιας εχουμε ιδιοκτήτες Bluray player ( αραγε ξεπερνουν σε αριθμο τα δακτυλα ενός χεριού;)
Και στην χώρα μας όπως και σε ολο τον κοσμο το ps3 εχει πουλήσει ως τωρα

Ελπίζω πως κάποιοι που θριαμβολογούν (παγκοσμίως) ,να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ταινίες για το σύστημά τους για να το στηρίξουν..
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.

Είναι απορίας άξιον πως θα προσπαθήσει η MS να αποτινάξει το στίγμα του "χαμένου", προσωπικά διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι εντός των ημερών θα ανακοινώσει το νέο bluray add-on.
Να αποτινάξει το στιγμα του χαμενου σε μια μαχη που τελικα δεν πηρε μερος;
Γιατι μην μου πεις πως εχεις την αισθηση πως MS μπλέχτηκε σε αυτήν την κόντρα;
Από εξω από εξω και αγαπημένοι ηταν …

====================================

Ανεξάρτητα με ότι εχουν κανει ως τωρα οι καταναλωτές ( αν εχουν αγοράσει η όχι players ) αυτό που θα πρεπει να τους ενδιαφέρει είναι τι πρόκειται να συμβει στο μέλλον.
Αν κάποιοι βλέπουν να έρχονται θετικα πραγματα τοτε καλως κανουν και πανηγυρίζουν .
Επειδή όμως ζουμε στην Ελλαδα εγω δεν ειμαι και πολύ αισιοδοξος για το μέλλον που ερχετε.
Έχουμε να δούμε 25αρια bluray σε mpeg2 από τους ελληνες διανομείς που θα παει σύννεφο..
Και η πλακα είναι πως δεν θα εχουμε εναλλακτική λυση καθως για αυτό που γκρινιάζουμε τοσο καιρο είναι οι ελληνικοί υπότιτλοι.
Για το πολύ κόσμο δεν εννοείται HD χωρις ελληνικα και αυτό θα μας το προσφέρουν μονο οι έλληνες διανομείς ( με τι περιτύλιγμα αυτό είναι άλλη ιστορια).

Οι μόνοι ευτυχείς θα είναι οι άριστοι γνωστες αγγλικών που δεν θα τους ενοχλεί η αγορα από το play.com και οι matroska lovers.
Οι τελευταίοι μάλιστα οσο περνα ο καιρος ολο και θα πληθαίνουν…

Reaction score
14
Πόσο ευτυχισμένος Ανδρέα να είναι κάποιος που θα πάρει από το play με 27-37ευρώ τον δίσκο???
Α, ρε mkv που θα πέσει..
Ειλικρινά ελπίζω να μη βγώ αληθινός τόσο καιρό που φωνάζω για την προβληματική διαχείριση των δίσκων με region...
Ποιός θα θέλει να αγοράσει με 30 ευράκια ένα τίτλο που απλά θα έχει ελληνικά και πιθανότατα χαμηλότερη ποιότητα από την αμερικάνικη κυκλοφορία?
Όποιος ξεχνάει να κάνει μια σύγκριση ελληνικού dvd με το αντίστοιχο αμερικάνικο..( έχεις 1000% δίκιο....θα γεμίσει ο τόπος 25άρια mpeg2..)

Θα πάει να κατεβάσει το αρχείο λοιπόν , θα του πετάξει και από ελληνικούς μέχρι σουαχίλι υπότιτλους και τέρμα...

Μακάρι να έχω λάθος γιατί πιστεύω πως σε 1080 προβολή το ασυμπίεστο αρχείο δεν έχει αντίπαλο και μου αρέσει να έχω σε φυσική μορφή το δισκάκι με το κουτί του κλπ κλπ....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ευτυχώς τελείωσε ο πόλεμος γιατί είχαν καταντήσει πολύ προβλέψιμες οι συζητήσεις. :mrgreen:
Πάντως θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να υπήρχε μία μπάρα στην υπογραφή μας, με live update, η οποία να δείχνει τι player και πόσα γνήσια δισκάκια έχει στην κατοχή του το κάθε μέλος που κάνει post σε "format war thread" - κι αν δεν ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, σίγουρα θα είχε πολύ γέλιο.

Σε 12 μήνες από τώρα θα κάναμε και μία σούμα να δούμε πως τα πάνε μερικά από τα...ιδιαιτέρως πρόθυμα να εμπλακούν σε τέτοιες συζητήσεις μέλη μας. Ω, ρε τι είχε να γίνει!!... :mrgreen:

Reaction score
7
Ωχ...μέλος της Hi-End εδώ; Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα....Το καντήλι έτοιμο είναι να φύγει... :happy_9:

Reaction score
14
Υπάρχουν και μαιμούδες δισκάκια ??:cool_11:
Και γιατί δεν γίνεσαι λίγο συγκεκριμένος ?
Θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον νομίζω..:happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Άσε με και σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ ανάλογη μπάρα για HiEndάδες... Τελικά εδώ "βόρεια" τα πράγματα είναι πιο απλά!

Υπάρχουν και μαιμούδες δισκάκια ??:cool_11:
Εγώ είμαι δηλωμένος download fan οπότε δεν έχω να κρύψω τίποτα από τον εξομολογητή μου...

Reaction score
7
Άσε με και σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ ανάλογη μπάρα για HiEndάδες... Τελικά εδώ "βόρεια" τα πράγματα είναι πιο απλά!
Για πές για την αντίστοιχη μπάρα...να υποθέσω θα είναι συνάρτηση απόψεων για μηχανήματα Hi-End σε σχέση με αυτά που πραγματικά κάποιο μέλος έχει ακούσει; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, θα έχει ενδιαφέρον :happy_9:

Reaction score
14
Πάντως αυτό με την μπάρα κατοχής δεν συμφέρει το 90% των συμμετεχοντων σε τέτοια threads..
Εγώ συμφωνώ..θα είχε όχι γέλιο, αλλά ενδιαφέρον..

HV

Reaction score
0
Τουλαχιστον μερικοι HD Αγοραστες πηραν και 7 Δωρεαν ταινιες μαζι με τις συσκευες τους :)
Αντε και να πεσουν οι τιμες των HD-DVD ταινιων να γεμισω την ταινιοθηκη μου αφου και 1080p ειναι αλλα και δεν με ενδιαφερουν οι υποτιτλοι :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut