Nα σας αρωτηξω κατι??????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Επαιζα με καρτα ηχου οn board και τωρα πηρα μια pci Asus xonar με αναλογικες συνδεσεις με τον AV προ .
Τι κανω τωρα βρε λεβεντες?Πρεπει να παω στο BIOS και να αλλαξω κατι? η παιζει απευθειας η καρτα αν την βαλλω στην θυρα pci?
Boηθατε καλε κομπιουτεραδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HV

Reaction score
0
Πηγαινε στο BIOS και κανε Disable το MIDI της καρτας που εχεις ηδη καθως και το Onboard Sound....Κυριως για να γλυτωσεις τπτ περιεργα Conflicts.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Πηγαινε στο BIOS και κανε Disable το MIDI της καρτας που εχεις ηδη καθως και το Onboard Sound....Κυριως για να γλυτωσεις τπτ περιεργα Conflicts.
SΕε ευχαριστω φιλε μου.Αφου γινει αυτο μετα βαζω τους drivers της νεας καρτας και οκ?

HV

Reaction score
0
Μετα κανε ενα uninstall τους onboard απο τα windows, κανε ενα restart, βαλε τους νεους αφου πρωτα κοιταξεις για νεους drivers απο την Asus Εδω και εισαι οκ :cool_4:

Reaction score
1.214
Επαιζα με καρτα ηχου οn board και τωρα πηρα μια pci Asus xonar με αναλογικες συνδεσεις με τον AV προ .
Τι κανω τωρα βρε λεβεντες?Πρεπει να παω στο BIOS και να αλλαξω κατι? η παιζει απευθειας η καρτα αν την βαλλω στην θυρα pci?
Boηθατε καλε κομπιουτεραδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κα(ο)λοπαιδο !!!! Αγορασες την xonar τελικα εεεε ???

Θελεις να ερθω να στην τοποθετησω ? Πιστεψε με ....μετα θα παρακαλας να μου την πουλησεις....μισοτιμης !!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Θελω να μου πεις εντυπωσεις !!! Εγω αγορασα την prodigy hd2 αλλα ηδη μου λειπει το eax που ειχε η creative ....και ο ηχος που εκανε οταν τραβαγε τα πιστολια η Λαρα !!!! Aν βρω να την δωσω μαλλον θα παω για prelude..

Τελικα δεν κανω για hi-end ...:cool_11: :cool_11:

Παρασκευη στην αγγιναρα θα ερθει ενα ...χμ....ελληνικο εντεχνο /ροκ συγκροτημα....οτι και αν σημαινει αυτο....κερναω ποτα....ελπιζω μονο να εχει κοσμο...οχι οπως την τελευταια φορα που ειχε ερθει ενα blues σχηματακι και οι ελλεινοι οι Κορινθιοι δεν μαζευτηκαν ουτε 20 ατομα.

Εναλλακτικη λυση....sexyland...:cool_11: :cool_11:...η οτι αλλο θελεις...

:happy_4:

Reaction score
1.214
Μετα κανε ενα uninstall τους onboard απο τα windows, κανε ενα restart, βαλε τους νεους αφου πρωτα κοιταξεις για νεους drivers απο την Asus Εδω και εισαι οκ :cool_4:

Δεν ειναι αναγκαιο να κανει unistall τους onboard...αν υπαρξει προβλημα ναι..αλλα εκ των προτερων why ?

HV

Reaction score
0
Κυριως γιατι μαζι με τους drivers περνουν και προγραμματα στο startup που εκτος απο το οτι τρωνε resources μπορει να μην εντοπιζουν την καρτα και να του κολανε το pc.

LM

Reaction score
4
Εγώ μια εποχή είχα τρεις κάρτες ήχου στο pc (1 on board 1 sb 1 pro). No prob. No prob at all. Θέλει μόνο λίγο εξοικοίωση με το control panel.
Βέβαια το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις τα λεχθέντα από τους προλαλήσαντες. (καλύτερα το να προλαβαίνεις από το να θεραπεύεις!)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Τελικα δεν την κρατησα.........Ειπα να περιμενω(δεν παει στο διαολο)να κυκλοφορησει η νεα prelude hdmi 1.3 !!!!!!!!
Σιγα τωρα ...λιγο υπομονη θελει και το καλο πραμα ερχεται!!
Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις σας φιλτατοι κυριοι αλλα και πατριωτη....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts