Yamaha RX-V663

Reaction score
0
Ο αντικαταστάτης του RX-V661 της Yamaha μόλις κυκλοφόρησε!!!!!!!!!!!!!
Σε σχέση με τον προκάτοχό του υποστηρίζει όλα τα νέα φορμά ήχου(Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS HD High resolution Audio, DTS HD Master Audio) και το καλύτερο απ' όλα με ενδεικτική λιανική τιμή 550$(375Ε)......με το καλο και στην Ευρώπη.............:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

http://www.yamaha.com/yec/products/...000300&ATRID=1000&DETYP=ATTRIBUTE&VNM=WORKING

Reaction score
7
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: πολύ ενδιαφέρον :cool_4: Η Yamaha συνεχίζει την παράδοση στους ποιοτικούς Value For Money ενισχυτές...

Reaction score
7
Παρα πολυ ενδιαφερον!
Ψήνεσαι και σύ; Από τη μία οι δυνατότητες, από την άλλη η εξαιρετική απόδοση για τα χρήματα που είχε από πάντα η συγκεκριμένη σειρά (ειδικά ο RX-V659 θύμιζε μεγαλύτερη κατηγορία) της Yamaha....Τον φαντάζομαι στο rack συνδεδεμένο με τον NAD μου από τώρα....Αλλά κάπου διάβασα ότι θα μας έρθει τον απρίλιο. Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το Upscale, πιστεύω πως θα είναι μια άριστη αγορά.

Reaction score
2
Αμα ψηνομαι λεει...

Και μου αρεσε παρα πολυ το γεγονος οτι εχει ΚΑΙ pre-out και στα υπολοιπα καναλια εκτος του sub. Που σημαινει 2 πραγματα:

α) Οτι μεχρι να φτιαξω το ΗΤ μπορω να περνω ηχο απο το DVI της 3870, να κανει ο ενισχυτης το decode και να στελνει στα Ζ-5500.

και β) Οταν το φτιαξω, δεν θα χρειαστει να αποχωριστω τον Accuphase!

Και ολα αυτα, χωρις να δωσω τη σπληνα μου!

Γουσταρω!

Reaction score
7
Αμα ψηνομαι λεει...

Και μου αρεσε παρα πολυ το γεγονος οτι εχει ΚΑΙ pre-out και στα υπολοιπα καναλια εκτος του sub. Που σημαινει 2 πραγματα:

α) Οτι μεχρι να φτιαξω το ΗΤ μπορω να περνω ηχο απο το DVI της 3870, να κανει ο ενισχυτης το decode και να στελνει στα Ζ-5500.

και β) Οταν το φτιαξω, δεν θα χρειαστει να αποχωριστω τον Accuphase!

Και ολα αυτα, χωρις να δωσω τη σπληνα μου!

Γουσταρω!
:cool_4: Power Buy με 2 άτομα γίνεται; :happy_9:

Reaction score
7.089
Ειμαι σιγουρος οτι στα σχεδιαστηρια της εταιρειας καποιοι θα σχεδιαζουν τον 665.Τελικα εχει νοημα αυτη η "κουρσα" μοντελων? Απορω γιατι ακομα και σε αυτη τη χαμηλη κατηγορια δεν επιλεγουν τη λυση ανεξαρτητος πολυκαναλος τελικος μικρης ισχυος και modular προενισχυτη. Οταν βγει κατι νεο θα αλλαζεις απλα τη πλακετα.

Reaction score
0
Ειμαι σιγουρος οτι στα σχεδιαστηρια της εταιρειας καποιοι θα σχεδιαζουν τον 665.Τελικα εχει νοημα αυτη η "κουρσα" μοντελων? Απορω γιατι ακομα και σε αυτη τη χαμηλη κατηγορια δεν επιλεγουν τη λυση ανεξαρτητος πολυκαναλος τελικος μικρης ισχυος και modular προενισχυτη. Οταν βγει κατι νεο θα αλλαζεις απλα τη πλακετα.
Εσύ καλά τα λες αλλά ξεχνάς το marketing...

Reaction score
38
Δηλαδή στην κατηγορία αυτή των 400 - 500 Ευρώ υπάρχει δυνατότητα να αγοράσεις πολυκάναλο τελικό (έστω και μικρής ισχύος) ΚΑΙ modular προενισχυτή; Γιατί εγώ νομίζω ότι ούτε για το ένα από τα δύο δεν σου φτάνουν αυτά τα λεφτά...

Σε δεύτερη ανάγνωση, νομίζω ότι αναφέρεσαι στο γιατί οι εταιρίες δεν σχεδιάζουν ανεξάρτητους πολυκάναλους τελικούς μικρής ισχύος σε συνδυασμό με modular προενισχυτές. Μα και πάλι η απάντηση είναι ότι δεν θα έβγαινε στην ίδια τιμή: δύο κουτιά, δύο τροφοδοτικά, ειδική κατασκευή προενισχυτή για να αλλάζεις αρθρωτές πλακέτες κτλ. Το ερώτημα αυτό μπορεί να υφίσταται μόνο αν δεν μιλάμε για τη χαμηλή κατηγορία τιμής, αλλά για την μεσαιουψηλή και βάλε...

Reaction score
0
δεν μπορεσα να διακρινω σωστα, αν εχει εισοδο για phono ,οπως ο προηγουμενος 661...

Reaction score
7
δεν μπορεσα να διακρινω σωστα, αν εχει εισοδο για phono ,οπως ο προηγουμενος 661...
Όχι δεν έχει και βασικά είναι η μοναδική έλειψη...ευτυχώς έχει Pre-Out σε αντίθεση με τον Onkyo TX-SR605.

Reaction score
7
Video Review από ένα παληκάρι στο avsforum...

[YOUTUBE]7cdxUkfK2Os[/YOUTUBE]

Πάντως από τα σχόλια που διαβάζω αυτός ο ενισχυτής συνεχίζει την καλή παράδοση της Yamaha στην Value/Money σειρά RX-V6xx

Reaction score
657
Απάντηση: Yamaha RX-V663

Είναι ο πιο οικονομικός με έστω 5 pre out (εξόδους για τελικό);
Στα 450 ευρώ είναι περίπου τώρα...

Reaction score
19
Απάντηση: Yamaha RX-V663

Τον είχα πάρει πριν κανενα χρόνο στο 500αρικο, για τα χρήματα του υπέροχος!

Τον έχω χρησιμοποιήσει και με pre, τη δουλειά του τη κάνει. Αν θες σοβαρά αποτελέσματα όμως τότε πας σε κάτι τέτοιο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis