'Οταν το ACA συναντάει το stereophile!

Reaction score
10
Ο κυριος Σκαλουμπακας ελαβε το παρακατω mail απο τον editor του Stereophile:

Hi Christos,

My wife and I will be visiting Greece in May, and although we're on a tour, after the end of the tour we have one day free in Athens. Remembering a story we had in Stereophile some years ago about the Audiophile Club of Athens ( http://www.stereophile.com/news/10334 ), I thought I would try to get in touch with you and see if we could meet up with you and other members of A.C.A.

I had a look at the ACA web site (of course), and I see that it's a thriving organization, with a membership consisting of some highly devoted audiophiles.

I would enjoy meeting you, and, if you're interested and the timing would work out, I would be willing to give a talk-- or just meet with you and other members of A.C.A.

Best regards,

Robert Deutsch
Contributing Editor
Stereophile

Πιστευω οτι ειναι τιμη για ολους τους χομπιστες της χωρας μας, οταν ενα τοσο εγκυρο περιοδικο ασχολειται μαζι μας.

Reaction score
1.844
Απάντηση: 'Οταν το ACA συναντάει το stereophile!

Είναι πράγματι τιμή. :cool_4:
:respect:

Υ.Γ: Αν χρειαστεί απόψεις για καλώδια ρεύματος, ξέρω 5-6 "πρόθυμους"! :cool_11:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μπράβο! :bravo:
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια. :cool_4:
Αν μπορέσουμε να το συνδιάσουμε με την εκδήλωση για τα 10χρονα του A.C.A. θα είναι ότι πρέπει

http://www.aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2482

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας!

Ευχαριστώ και για τις ευχές του παρα δίπλα σας ράντζου, τα λέω όμως εδώ γιατί εκεί είμαι μπαν(ι)αρισμένος εφ' όρου ζωής...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν Χρήστο, εγώ λέω όταν με το καλό έρθει ο μεσιές Deutsch με την λεγάμενη, να του κάνεις πλάκα και να τον πας σε ένα τσαντίρι με ένα γραμμόφωνο μέσα (βάζω το γραμμόφωνο που ΘΑ πάρω). :happy_9:

Τα συγχαρητήριά μου και εύχομαι εις ανώτερα! :cool_4:

...

Reaction score
10
Πραγματικα ειναι κατι το θετικο για τους ασχολουμενος με το hobby στη χωρα μας.

Αν δεν κανω λαθος ειναι το δευτερο περιοδικο που ασχολειται τοσο πολυ με το ACA μετα το ABSOLUTE SOUND.

Reaction score
23
Απάντηση: Re: 'Οταν το ACA συναντάει το stereophile!

Αν μπορέσουμε να το συνδιάσουμε με την εκδήλωση για τα 10χρονα του A.C.A. θα είναι ότι πρέπει

http://www.aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2482

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας!

Ευχαριστώ και για τις ευχές του παρα δίπλα σας ράντζου, τα λέω όμως εδώ γιατί εκεί είμαι μπαν(ι)αρισμένος εφ' όρου ζωής...
Χρήστο συγχαρητήρια. Αλλά θα σε μαλώσω. Eγώ έδωσα μάχη να φτιάξω εδώ χαμάμ και εσύ πας για μπαν(ι)άρισμα αλλού.Εγώ τι δουλειά πρέπει να κάνω; Kλέφτης θα γίνω;...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αμα κανονίσω για σταβλίσια...

Δε με λες εσύ...

Αμα κανονίσω για σταβλίσια, εσύ θα έρθεις? (Τη φωτ. μηχανή θα τη κρύψω...)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νά τος! Έλα ρε Χρήστο και το είχα απορία. Είναι γνωστό σε όλους ότι για να πάρεις φωτογραφία του Δολοφόνου, πρέπει να έχεις κάνει καταδρομέας. :happy_9:

- Πως στο καλό τον κατάφερες και τον έπιασε ο φακός σου? :respect:

...

Reaction score
23
Απάντηση: Αμα κανονίσω για σταβλίσια...

Δε με λες εσύ...

Αμα κανονίσω για σταβλίσια, εσύ θα έρθεις? (Τη φωτ. μηχανή θα τη κρύψω...)
Θα έρθω, παρακαλώ να υπάρχουν και βραστές σαλάτες…Να απαγορέψεις σε παρακαλώ και τα κινητά με φωτογραφικές μηχανές…

Reaction score
5
Νά τος! Έλα ρε Χρήστο και το είχα απορία. Είναι γνωστό σε όλους ότι για να πάρεις φωτογραφία του Δολοφόνου, πρέπει να έχεις κάνει καταδρομέας. :happy_9:

...
εεμ δεν το ηξερα αυτό πριν τον πετύχω... Αν το ήξερα κατι θα είχα σκαρώσει :happy_9::happy_9::happy_9:

Reaction score
23
Απάντηση: Re: 'Οταν το ACA συναντάει το stereophile!

...
Έχει βάλει τον πιλότο να με κυνηγάει με τις αιτήσεις. Σκοπος του να με απασχολεί για να μου αποσπα την προσοχή.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟ-ΠΡΟΦΙΛ...

Μην με προκαλείς και σε αποκαλύψω (έστω και με θολή φωτογραφία...)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Αμα κανονίσω για σταβλίσια...

Θα έρθω, παρακαλώ να υπάρχουν και βραστές σαλάτες…Να απαγορέψεις σε παρακαλώ και τα κινητά με φωτογραφικές μηχανές…
Ναι, η βραστη σαλατα σε μαρανε τρομαρα σου. Το μωσαικο-κορμο ρωτα που δεινοπαθησε....:cool_11:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Tο A.C.A. συναντάει το STEREOPHILE την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΙΟΥ

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα από τους (μεγάλου ειδικού βάρους... ) Χαιεντάδες αμφοτέρων των ΡΑΝΤΖΩΝ (για να δω, πάλι σοβαρα θα πάρουν μερικοί το χιούμορ???) την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΙΟΥ να την έχουν από τώρα διαθέσιμη, για εκτεταμένη βραδυνή μπριζολοφαγία σε στέκιον που θα ανακαλύψουν τα ΛΑΓΩΝΙΚΑ του A.C.A.

Θα γιορτάσουμε τα 10/χρονα του Club, με την παρουσία του Robert Deutsch - STEREOPHILE...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas