- Reaction score
- 264
Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???
η' αυτος ξερει υπεραρκετα πραγματα γυρω απο το θεμα car audio η' εγω ειμαι εντελος ασχετος.
Μαλον το δευτερο
Help:crazy_3::crazy_3:
Αυτος ο ανθρωπος επρεπε να δουλευει στην pioneer-alpine κτλ.Ναι, φυσικά και μπορούν να συνδεθούν. Το 701 μπορεί να συνδεθεί (αναλογικά) με όποια συσκευή έχει έστω και μία αναλογική έξοδο. Το θέμα όμως είναι πως για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες του 701 πρέπει να το τροφοδοτήσεις με ψηφιακό σήμα.
Εξάλλου σκέψου ότι αν το συνδέσεις αναλογικά έχεις:
Ανάγνωση cd (ψηφιακό σήμα) -> Αναλογικό σήμα από το DAC της πηγής -> Αναλογικό σήμα μέσω RCA στο 701 -> Ψηφιακό σήμα από το ADC του 701 -> EQ/TA/XOVER του 701 -> Αναλογικό σήμα από το DAC του 701 -> Αναλογικές έξοδοι του 701 -> Ενισχυτές.
Ενώ μπορεί κάλλιστα να γίνει:
Ανάγνωση cd (ψηφιακό σήμα) -> EQ/TA/XOVER του 701 -> Αναλογικό σήμα από το DAC του 701 -> Αναλογικές έξοδοι του 701 -> Ενισχυτές.
Εξάλλου (ακόμη κυριότερα) το 9800ΒΤ, όπως και το Ρ88RS είναι ήδη εφοδιασμένα με ΤΑ, ΕQ, Crossover. Σίγουρα όχι τόσο εξελιγμένα όσο του 701 (πχ το EQ έχει λιγότερες μπάντες) και χωρίς τη δυνατότητα για πολυκάναλο ήχο, αλλά από την άλλη ποιος τα χρησιμοποιεί όλα αυτά?
Πάντως (σχετικό - άσχετο) αν παρά όλα αυτά δε σου άλλαξα γνώμη, σου έχω βρει 701. ΠΜ για λεπτομέρειες. :happy_4:
η' αυτος ξερει υπεραρκετα πραγματα γυρω απο το θεμα car audio η' εγω ειμαι εντελος ασχετος.
Μαλον το δευτερο
Help:crazy_3::crazy_3: