ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Πανω απο μισο...αιωνα!!!
Καμια σχεση με την Σκητη;
Καμια σχεση ,αλλα εσυ και εγω ειμαστε κοντοχωριανοι, γιαυτο ζητω η ΛΑΡΣΑ:cool_4:.Το επιασεσ το υπονοουμενο ετσι?σκεψου ποια ειναι η πρωτευουσα τησ νοτιοτερησ επαρχιασ του νομου λαρισασ και θα καταλαβεισ απο που ειμαι.Βεβαια εδω και χρονια ζω και εργαζομαι σε ενα νησι αναμεσα πελοπονησο και κρητη.ποιο αραγε?ικαλη χρονια:happy_4:

Reaction score
264

Καλησπέρα σε όλους, να κάνω μια μικρή περιγραφή του συστήματος μου.
Βασική προϋπόθεση ήταν να μην επηρεαστεί η αισθητική στην καμπίνα του αυτοκίνητου έτσι προτιμήθηκε τα ηχεία στις μπροστινές πόρτες να τοποθετηθούν στις εργοστασιακές θέσεις χωρίς την κατασκευή πολυεστερικής κατασκευής .
Στο χώρο του Πορτ μπαγκαζ , επιλέχτηκε η πολυεστερική κατασκευή για το sub σε σχέση με το κουτί που είχα σε προηγούμενη εγκατάσταση ,το οποίο αν και αφαιρούμενο την περίοδο τον διακοπών, δεν ήταν καθόλου λειτουργικό.
Η επιλογή του συστήματος έγινε με βάση την ποιότητα του ήχου μέσα στην καμπίνα και όχι να μετατρέψω το αυτοκίνητο σε μπασοκουτι .
Πηγή : Alpine 7998
Ηχεία μπροστά : Focal 165 K2P
Sub : Focal 27KX
Ενισχυτής : Diamond Audio D7056
Καλώδια : Audison
Εαν δεν κανω λαθοσ το Α3 ειναι αυτο που το ειχε παρουσιαση το περιοδικο POWER TECHNICS πριν καμποσο καιρο?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καμια σχεση ,αλλα εσυ και εγω ειμαστε κοντοχωριανοι, γιαυτο ζητω η ΛΑΡΣΑ:cool_4:.Το επιασεσ το υπονοουμενο ετσι?σκεψου ποια ειναι η πρωτευουσα τησ νοτιοτερησ επαρχιασ του νομου λαρισασ και θα καταλαβεισ απο που ειμαι.Βεβαια εδω και χρονια ζω και εργαζομαι σε ενα νησι αναμεσα πελοπονησο και κρητη.ποιο αραγε?ικαλη χρονια:happy_4:
Αν εννοεις τα Κυθηρα, περισυ ημουν για ενα βραδι εκει - οσο για τα Φαρσαλα πηγαινω τακτικα λογω εργασιας:happy_4:

Reaction score
264

Αν εννοεις τα Κυθηρα, περισυ ημουν για ενα βραδι εκει - οσο για τα Φαρσαλα πηγαινω τακτικα λογω εργασιας:happy_4:
Μεσα σε ολα:cool_4:

Reaction score
49
Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

ΓΙΑΝΝΗ.πατα στο google pioneer deq-9200 manual.θα σε βγαλει στην παγκοσμια αναζητηση και θα πασ στην τελευταια καταχωριση τησ πρωτησ σελιδα (PIONEER ELECTRONICS,PARTS&ACCESSORIES ///parts.pioneerelectronics.com.)εκει βρεικα το manual που ψαχνεισ αντι του ποσου 24.91$:cool_4:
Τάκη, ευχαριστώ για την αναζήτηση!!:cool_4: :happy_4:
Αλλά το manual το έχω ήδη βρει εδώ και πολύ καιρό (σε μορφή pdf) και βεβαίως...τσάμπα!!!
Άλλωστε το DEQ είναι ακόμα στην Α33 (με μικρές αλλαγές στο σύστημα, σε πηγή και sub) αλλά στα χέρια της συζύγου μου (οπότε έχω κάνει ρυθμίσεις αλλά δεν ψάχνομαι και κάθε μέρα......)
Τώρα έχω άλλο συστηματάκι στο αυτοκίνητό μου (Α156 SW) :cool_4: :crazy_3: :happy_4:

Reaction score
49

να σας δειξω κι εγω το συστημα μου το οποιο ειναι ενα carputer.
η αποφαση παρθηκε μετα απο την ηττα που εφαγα αφου επισκευασα το αγαπημενο μου kenwood z838w οπου κοστισε 220ευρα και μου εμεινε στο χερι.

το συστημα εχει μια οθονη 7 ιντσων, ενα laptop P4 3.0 με οτι καλουδια μπορεις να βαλεις στο δισκο(mp3, videoclips, ταινιες) και gps ολα στο ιδιο προγραμμα.
τα ηχεια ειναι πισω οβαλ (dls) και μπροστα διαιρουμενα οπου οδηγουνται απο ενα τετρακαναλο cadence (4x50w). υπαρχει επισης ενα 12 ιντσο sub με sony xpload ενισχυτη (100w).

και μερικες φωτο

http://img359.imageshack.us/my.php?image=r1er4.jpg
http://img520.imageshack.us/my.php?image=r3ts0.jpg
http://img359.imageshack.us/my.php?image=r4ap6.jpg
http://img502.imageshack.us/my.php?image=r7jm8.jpg

Ερωτήσεις:
1. Να φανταστώ ότι χρησιμοποιείς κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι? Από ευχρηστία πως πάει??

2. Ωραία η κατασκευή στο ταμπλό του Corolla σου!! Αλλά γιατί δεν μαζεύεις και λίγο τα πράγματα στο χώρο των αποσκευών??

Για ευκολία ανέβασα τις φωτό από την Corolla στον δικό μας server!!

Attachments

• 81,8 KB Προβολές: 102
  • 41,3 KB Προβολές: 98

Reaction score
49

Την καλησπερα μου σε ολουσ και ολεσ.το αυτοκηνιτο μου(τακησ) ειναι ενα BMW 318IS COUPE το οποιο εχει σημερα (κατα το πασχα θα μπουνε αλλα εργαλεια μεσα)ενα σχετικα απλο ηχοσηστηματικι, το οποιο με καλεσ ρυθμισεισ που του εκανα ο ιδιοσ μπορω να πω οτι παιζει αρκετα καθαρα χωρισ μπουκοματα και πολλα παρατραγουδα.

1.R/CD PIONEER DEH P9800BT
2.εμπροσ 5.5'' signat H13 στην εργοστασιακη θεση(βραστα) και τουητερ signat T5 στο καθρεφτακι με κροσοβερ signat T2.
3.Πισω οβαλ 6χ9 MB QUART RCE269 διαιρουμενα σειρα reference στισ εργοστασιακεσ θεσεισ (και εδω βραστα)με βασεισ.
4.τα μπροστα τα παιζει ενασ XETEC P2 EVO PRESTISE(ΜΑΥΡΟΣ)
5.Τα πισω ενασ SIGNAT RAM2(4καναλοσ 4x90 rms)
6Σαμπακι στο πορτ-μπαγκαζ 12'' JBL 300rms που παιζει με τα 2 πισω καναλια του signat γεφυρομενα.

κατα το πασχα τωρα θα βαλω επεξεργαστη ηχου ALPINE ,εναν XETEC P4 EVO prestise,σαμπακι SOUNDSTREAΜ EXACT 12'' 500rms ,μπροστα με door-panel ενα σετ RS PRO 6.5''
που θα παιξουνε χωρισ το κροσοβερ τουσ ,τα MID BAS απο τον P2 και τα τουητερ απο 2 καναλια του P4,τα αλλα 2 θα βαρανε τα πισω ηχεια και για το σαμπακι θα παρω εναν 2 καναλο δυνατο(μαλον ESX).Ακομη εχω εναν πυκνωτη 1.5 FARΑD και θα παρω και ενα επιπλεον πυκνωτη 1FARAD.Φυσικα
τα εμπροσ signat και το σαμπακι JBL θα παρουνε ποδι

ΟΥΦ.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ.
ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ.

Έχεις βαπτίσει την Μπέμπα...Τάκη?? "happy_1" :happy_8: :happy_8:

Περιμένουμε όταν φτιάξεις το αυτοκίνητο, να βάλεις φωτογραφίες...εεε....

Χμμμ...Εκείνο το " RS pro 6.5" χωρίς τα X-over τους" κάτι μου φέρνει στο μυαλό.......Νίκο λένε τον εγκαταστάτη σου??? :happy_6: :happy_6:

Reaction score
49

Καλησπέρα σε όλους, να κάνω μια μικρή περιγραφή του συστήματος μου.
Βασική προϋπόθεση ήταν να μην επηρεαστεί η αισθητική στην καμπίνα του αυτοκίνητου έτσι προτιμήθηκε τα ηχεία στις μπροστινές πόρτες να τοποθετηθούν στις εργοστασιακές θέσεις χωρίς την κατασκευή πολυεστερικής κατασκευής .
Στο χώρο του Πορτ μπαγκαζ , επιλέχτηκε η πολυεστερική κατασκευή για το sub σε σχέση με το κουτί που είχα σε προηγούμενη εγκατάσταση ,το οποίο αν και αφαιρούμενο την περίοδο τον διακοπών, δεν ήταν καθόλου λειτουργικό.
Η επιλογή του συστήματος έγινε με βάση την ποιότητα του ήχου μέσα στην καμπίνα και όχι να μετατρέψω το αυτοκίνητο σε μπασοκουτι .
Πηγή : Alpine 7998
Ηχεία μπροστά : Focal 165 K2P
Sub : Focal 27KX
Ενισχυτής : Diamond Audio D7056
Καλώδια : Audison

Μάκη, η πηγή σου ήταν (και είναι) από τις πλέον αγαπημένες μου....
Δυστυχώς όταν έφτιαχνα το δικό μου δεν την βρήκα στην αγορά (αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο...δεν τρελάθηκα στο ψάξιμο....Μάλλον κουταμάρα μου...)

Όμορφη κατασκευή στο sub, βάλε κάτι να προστατεύει τον ενισχυτή σου!
Θα χάσεις κάποια lt οφέλιμου χώρου αλλά μια κατασκευή σαν αυτή που λέει ο Κωστής θα είναι καλύτερη και αισθητικά αλλά και πρακτικά!!:happy_4:

Reaction score
264

Έχεις βαπτίσει την Μπέμπα...Τάκη?? "happy_1" :happy_8: :happy_8:

Περιμένουμε όταν φτιάξεις το αυτοκίνητο, να βάλεις φωτογραφίες...εεε....

Χμμμ...Εκείνο το " RS pro 6.5" χωρίς τα X-over τους" κάτι μου φέρνει στο μυαλό.......Νίκο λένε τον εγκαταστάτη σου??? :happy_6: :happy_6:
Το ονομα μαλον θα ειναι ''ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΗ'',γιατι τελευταια μου κανει κολπα.Ξαφνικα, την πιανουνε τα διαολια τησ και παει σαν παπακι 50αρι πεσμενο απο τα πολλα χλμ.Μετα απο λιγο κανει σαν να τησ εριξεσ νεφτι στο κολ.....τησ και ειμαι ολο στα αναποδα τιμονια.το παω σε μηχανικουσ και μου λενε οτι δεν εχει προβλημα και οτι δουλευει πολυ στρωτα.οταν το κανουνε μετα βολτα,μου λενε δεν παει βημα.αντε τωρα να βρεισ ακρη.
Την ολη εγκατασταση θα την κανει ο ΝΙΚΟΣ Κ. που εχει μαγαζι διπλα στη γεφηρα τησ βουτασ (ονοματα δεν λεμε να μη πιαστει σαν διαφημηση και μασ διαγραψουνε απο το site).οταν θα ειναι ετοιμο(κατα το πασχα) θα δειτε και φωτο. :happy_9:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Σιγά που θα μας διαγράψουν από το site. Λίγοι είναι οι πραγματικά ξεχωριστοί επαγγελματίες του χώρου και καλό είναι να τους επιβραβεύουμε.

Reaction score
49

Το ονομα μαλον θα ειναι ''ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΗ'',γιατι τελευταια μου κανει κολπα.Ξαφνικα, την πιανουνε τα διαολια τησ και παει σαν παπακι 50αρι πεσμενο απο τα πολλα χλμ.Μετα απο λιγο κανει σαν να τησ εριξεσ νεφτι στο κολ.....τησ και ειμαι ολο στα αναποδα τιμονια.το παω σε μηχανικουσ και μου λενε οτι δεν εχει προβλημα και οτι δουλευει πολυ στρωτα.οταν το κανουνε μετα βολτα,μου λενε δεν παει βημα.αντε τωρα να βρεισ ακρη.
Την ολη εγκατασταση θα την κανει ο ΝΙΚΟΣ Κ. που εχει μαγαζι διπλα στη γεφηρα τησ βουτασ (ονοματα δεν λεμε να μη πιαστει σαν διαφημηση και μασ διαγραψουνε απο το site).οταν θα ειναι ετοιμο(κατα το πασχα) θα δειτε και φωτο. :happy_9:

Ε30 να φαντάζομαι??:happy_6: :happy_6:
Από το IS μάλλον αυτό είναι.....
Πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο
Να το πας σε drift challenge

Ακόμα και να πεις επώνυμο δε μας πειράζει!!!
Ιδιαίτερα αν είσαι και ευχαριστημένος !!!:cool_4: :happy_4:

Reaction score
49

Σιγά που θα μας διαγράψουν από το site. Λίγοι είναι οι πραγματικά ξεχωριστοί επαγγελματίες του χώρου και καλό είναι να τους επιβραβεύουμε.

+1400 :cool_4: :cool_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
264

Ε30 να φαντάζομαι??:happy_6: :happy_6:
Από το IS μάλλον αυτό είναι.....
Πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο
Να το πας σε drift challenge

Ακόμα και να πεις επώνυμο δε μας πειράζει!!!
Ιδιαίτερα αν είσαι και ευχαριστημένος !!!:cool_4: :happy_4:
Αδερφια το αμαξι ειναι Ε 36 318 IS coupe 1800cc γνησιο και ελληνηκοτατο,μπλε μεταλικο σκουρο ,δερματα μαμα ,μοντελο 09/1995 με 17αρεσ,αυριο μπαινουνε belstein χονρομπουκαλα με HR ελατηρια και ο εγκαταστατησ θα ειναι ο Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΝΙΔΗΣ(ALFA SOUND).Το αλλο bmw του μαγαζιου το ξερετε του δημητρη?αυτοσ με κολησε και μπεικα στο χορο του car audio και πειρα και το ιδιο αμαξι.υποψιν ο δημητρησ την πουλαει τη μπεμπα του.οσοι ενδιαφερονται ασ με παρουνε στο 6974118175 να τουσ πω λεπτομερειεσ.

ΥΓ.Κανεναν μηχανικο μαγκα να μου φτιαξει το προβλημα ξερετε?

Reaction score
264

Τι εγεινε ρεεεειιιιιιιιιιιιιιιι?
τα αλλα αμαξια που βλεπουμε στουσ δρομουσ ειναι αγωνηστικα χωρισ ηχεια και r/cd?
Ο μπαρμπασ μου παντοσ στα φαρσαλα, εχει ενα γαματο,τετρακηνιτο εργαλειο που
οχι μονο δεν μασαει πουθενα,αλλα οταν κλησεισ την πορτα-βαλεισ το clima και ριξεισ μια βαρια ζεμπεκια στο alpine που εχει μεσα θα μεινετε ολοι σασ μαλ-κεσ.Λεω για το καινουργιο του JOHN DERE που πειρα πριν 1 μηνα και οργωνει το μισο θεσσαλικο καμπο.Αν θελετε το πιστευετε,αν παλι δεν θελετε μαγκια σασ,αλλα μπορει να τραβηξει ολα τα κουρσακια σασ, με οσουσ ενησχιτεσ και ηχεια και αν εχετε χωσει μεσα.χαχαχαχαχαχαχαχα

Reaction score
5

Οτι εισαι τσοπανης το ξερα. Γεωργός ειναι καινουριο. Μη τον ακουτε που λεει για αναποδα και τετοια. Κλωσοπουλο ειναι και τη μπουμπου την παει συνεχεια Παναγια. Την εχει γαργαλησει κιολας αλλα μονο σε παγο πεταει κωλο. Χρυσο τον εχω κανει να μου το δωσει βολτα να το λιωσω αλλα τιποτα. Και που σαι Μητσο, δοκιμασε το "ς" που ειναι στο w οταν γραφεις. Βοηθαει φιλε...

Reaction score
264

Οτι εισαι τσοπανης το ξερα. Γεωργός ειναι καινουριο. Μη τον ακουτε που λεει για αναποδα και τετοια. Κλωσοπουλο ειναι και τη μπουμπου την παει συνεχεια Παναγια. Την εχει γαργαλησει κιολας αλλα μονο σε παγο πεταει κωλο. Χρυσο τον εχω κανει να μου το δωσει βολτα να το λιωσω αλλα τιποτα. Και που σαι Μητσο, δοκιμασε το "ς" που ειναι στο w οταν γραφεις. Βοηθαει φιλε...
Το ''ς'' που ειναι στο W το εχω δει απλα με βολευει το αλλο το ματζιβελο.οσο για τα κολιδια παρε τηλ κατω να σου πουνε ποιοσ οργωσε αυλακια εχθεσ στο γηπεδο στο κατο λιβαδι.Και που να παρω και το JOHN DERE του μπαρμπα μου.θα σε κοτσαρω και θα σε πηγαινω μαλια κουβαρια.

Το καρο σου το εβαλα στισ αγγελιεσ (ΒΑΖΑΡ).Μπεσ να δεισ και πεσ μου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv