37" LCD FULL HD 100hz!! peite mou th gnwmh sas!!

Reaction score
2
hi paidia psaxnw gia lcd (logw ypsilhs analyshs) ennoeitai full hd 1080p kai 100hz.katw apo 37" den eida k polla opote kateliksa stis 37" logw apostashs theashs(gyrw sta 2-2.5 metra) exw liwsei sto psaksimo gia na kanw th kalyterh epilogh alla mperdefthka parapanw wall_1.. to budget einai gyrw sta 1800 kai th thelw gia tainies(full HD) kai athlitika(SD mexri to 2012 dystyxws..:pc:)
opoiadhpote gnwmh tha th diabasw me endiaferon eyxaristw!!:happy_4:

**akouw arnhtika sxolia gia tis phillips..ti lete?

HV

Reaction score
0
Πηγαινε στο MediaMarkt που εχουν τις Philips και παιζουν με 1080p σημα...Εκει θα βρεις μονος την απαντηση στην ερωτηση σου.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: 37" LCD FULL HD 100hz!! peite mou th gnwmh sas!!

Πηγαινε στο MediaMarkt που εχουν τις Philips και παιζουν με 1080p σημα...Εκει θα βρεις μονος την απαντηση στην ερωτηση σου.
basika ta arnhtika sxolia eixan na kanoun peri aksiopisteias kai oxi peri poiothtas eikonas klp..pantws mia apo tis kalyteres(kai periorismenes) epiloges me ta dedomena krithria pisteyw pws einai h Philips 37PFL9732D para thn tsimpimenh timh ths

HV

Reaction score
0
Το θεμα ειναι να μην σου τυχει και οχι θεμα αξιοπιστιας...Εχουν περασει 3 τηλεορασεις Philips απο τα χερια μου και καμια δεν ειχε προβλημα ακομα και μετα απο 10 χρονια χρησης....Σε αλλους ετυχε κομματι που να εχει προβλημα απο την πρωτη μερα...
Ολες οι εταιρειες εχουν ελλατωματικα κομματια, απλα να ευχεσαι να μην σου τυχει αυτο.

Reaction score
0
Απάντηση: 37" LCD FULL HD 100hz!! peite mou th gnwmh sas!!

hi paidia psaxnw gia lcd (logw ypsilhs analyshs) ennoeitai full hd 1080p kai 100hz.katw apo 37" den eida k polla opote kateliksa stis 37" logw apostashs theashs(gyrw sta 2-2.5 metra) exw liwsei sto psaksimo gia na kanw th kalyterh epilogh alla mperdefthka parapanw wall_1.. to budget einai gyrw sta 1800 kai th thelw gia tainies(full HD) kai athlitika(SD mexri to 2012 dystyxws..:pc:)
opoiadhpote gnwmh tha th diabasw me endiaferon eyxaristw!!:happy_4:

**akouw arnhtika sxolia gia tis phillips..ti lete?
Κατ' αρχήν, καλώς ήλθες στη παρέα μας! :happy_4:

Με βάση τα χαρακτηριστικά που βάζεις σαν όρο, μάλλον είναι μονόδρομος η επιλογή... Philips 37PFL9732D...

Σε αντίθεση με τον φίλο HV, είμαι καμμένος από τη Philips... καταπληκτική εικόνα (2 CRT πέρασαν από τα χέρια μου)... αλλά προβληματικές... (μέτρια ποιότητα κατασκευής)...
Αλλά στις LCD ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα, λόγω της κατασκευής των panel της από Κορεάτικη εταιρία (LG).. μ΄νο και μόνο γι' αυτό..
:happy_4:

ΥΓ: θα παρακαλούσα ΕΛΛΗΝΙΚΑ... (και λόγω... υπογραφής σου).. :)

HV

Reaction score
0
Βασιζεσαι στην πρωην Goldstar για το οτι οι Philips δεν θα εχουν προβληματα ? Εγω απο την αλλη βασιζομαι στην Philips για να μην εχουν τα panel προβλημα :)

Reaction score
0

καλό το τρικ...:happy_9:... αλλά τα πάνελ τα φτιάχνει η LG...

HV

Reaction score
0
Βασικα τα panel ειναι της LG-Philips...Πριν γινει alliance μεταξυ των 2 εταιρειων η Philips ηταν 4η στον κοσμο στην παραγωγη panel και η LG καπου 8η....

Reaction score
0

Δικιο έχεις.... τότε....

Αλλά και η LG δεν είναι πλέον ..Goldstar..:happy_9: και από την "συμμαχία", περισσότερο επωφελήθηκε η Philips... τα "δικά" της panel πριν, ηταν.. άστα.. και υπάρχουν και φήμες ότι η Philips θα αποχωρήσει από την "συμμαχία"....

HV

Reaction score
0
Δεν ειχε καλα panel η Philips πριν κανει σημαχια με την LG ???? Ειχες δει τις LCD με τα Pixel Plus HD που εβγαζε ? Διαφωνω εν ολιγοις, η Philips ανεκαθεν εβγαζε πολυ καλες LCD.

Reaction score
2

[FONT=&quot]Μια αλλη επιλογη ειναι η Toshiba 37Z3030D η οποια πληρει τα κριτηρια και ειναι περι τα 500 ευρω! φθηνοτερη πλην ομως υστερει σε χρονο αποκρισης, αντιθεση και εχει 10-bit χρωματα αντι των 14-bit της phillips, φυσικα ολα αυτα στα χαρτια. Δυστυχως δεν μπορεσα να τις βρω σε καταστημα μαζι για να τις συγκρινω δια οφθαλμου γι'αυτο αν κανεις σας το εχει κανει θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη του. Ευχαριστω κ παλι:cool_4:

**μηπως η καλυτερη επιλογη ειναι να περιμενω τις sharp & panasonic οι οποιες ενδεχομενως ολο κ κατι θα ετοιμαζουν στη κατηγορια;
[/FONT]

Reaction score
0
Αν περιμένεις κάτι συγκεκριμένο ναι.
Αν είναι να περιμένεις να βγουν νέα μοντέλα, ναι.
Αν είναι να περιμένεις να πέσουν οι τιμές, όχι. Το κυνήγι των τιμών είναι ένας ατέρμoνος κύκλος.

HV

Reaction score
0
Οταν βγουν τα νεα μοντελα ( Αν βγουν, εδω υποθετουμε ) θα υπαρχει φημη για ενα αλλο πιο καλο μοντελο που θα βγει λιγο πιο μετα....Και παλι δεν παιρνεις τπτ.
Τωρα αν εχεις καποιο συγκεκριμενο μοντελο που περιμενεις να βγει οκ.

Reaction score
0
Οταν βγουν τα νεα μοντελα ( Αν βγουν, εδω υποθετουμε ) θα υπαρχει φημη για ενα αλλο πιο καλο μοντελο που θα βγει λιγο πιο μετα....Και παλι δεν παιρνεις τπτ.
Τωρα αν εχεις καποιο συγκεκριμενο μοντελο που περιμενεις να βγει οκ.
Αυτό εννοώ κι εγώ. Αν έχεις κάποιον στόχο, τότε αξίζει να περιμένεις. Αν όχι κάνε μια έρευνα αγοράς, δες με τα ίδια σου τα μάτια τί παίρνεις και κάν' το.

Πάντως πιστεύω ότι όλες οι μεγάλες εταιρείες θα βγάλουν κάτι καλό στην κατηγορία.

Όσο για την Philips. Κι εγώ έχω ακούσει πολλά άσχημα για την υποστήριξή της (κάτι πολύ σηματνικό αν είναι αλήθεια).

Τέλος κι εγώ είχα μια CRT Philips αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος. Με αυτό εννοώ ότι καμία εταιρία δεν είναι πανάκια. Το να έχεις όνομα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις τα καλύτερα προϊόντα.

HV

Reaction score
0
Εξαρταται πια CRT ειχες...Ολες οι Philips CRT με pixel plus / 2 ειχαν σαρωσει τα βραβεια. Ειλικρινα δεν εβρισκες και ακομα δεν βρισκεις καλυτερη CRT.

Reaction score
0
Εξαρταται πια CRT ειχες...Ολες οι Philips CRT με pixel plus / 2 ειχαν σαρωσει τα βραβεια. Ειλικρινα δεν εβρισκες και ακομα δεν βρισκεις καλυτερη CRT.
Αυτές όμως ήταν από τις τελευταίες τεχνολογίες σε CRT που είχε βγάλει η philips πριν περάσουμε στον κόσμο των LCD. Η δική μου ήταν 29" και 100Hz. Ακριβή κωδικό δεν θυμάμαι.

Reaction score
0

[FONT=&quot]Μια αλλη επιλογη ειναι η Toshiba 37Z3030D η οποια πληρει τα κριτηρια και ειναι περι τα 500 ευρω! φθηνοτερη πλην ομως υστερει σε χρονο αποκρισης, αντιθεση και εχει 10-bit χρωματα αντι των 14-bit της phillips, φυσικα ολα αυτα στα χαρτια. Δυστυχως δεν μπορεσα να τις βρω σε καταστημα μαζι για να τις συγκρινω δια οφθαλμου γι'αυτο αν κανεις σας το εχει κανει θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη του. Ευχαριστω κ παλι:cool_4:[/FONT]

[FONT=&quot]**μηπως η καλυτερη επιλογη ειναι να περιμενω τις sharp & panasonic οι οποιες ενδεχομενως ολο κ κατι θα ετοιμαζουν στη κατηγορια;[/FONT]
Λίγο απίθανο...

η πιο φθηνή που βρήκα...(1.359)
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=975101&ext=skroutz

Αν ήταν 500....:happy_9::happy_9::happy_9:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988