Την φάγατε πια......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Την φάγατε πια......

Μπράβο το thread μου........τέτοια αποδοχή δεν την περίμενα πάντως......:crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::happy_9:
:cool_11:

Ωραία τα 2 players. Όταν κάποιο με τα χαρακτηριστικά του S350 κοστίζει 200€ και φορτώνει την ταινία και τα μενού σε αξιοπρεπή χρόνο θα το πάρω. Ως τότε PS3.

Συγνώμη για το off-topic παιδιά )(

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Την φάγατε πια......

Ισως παλι να ειμαι λιγακι πιο χαλαρος αφου εδω μεσα πιστευω πως ειμαστε ολοι μια παρεα και αρα η πλακα δεν ειναι κατι κακο. Αφου σε πειραξε ομως ζητησα συγνωμη.
Σωστό αυτό που πιστεύεις, αν το πιστεύεις........παρόλα αυτά όλα τα threads δεν είναι ίδια.....:happy_4:

Reaction score
1.213

Για ποιό πράγμα ακριβώς; Θα κάνει σεισμό; Να βγώ έξω;

Βγαλτη εξω να τις μετρησουμε !!! Μα καλα δεν ξερεις πως λυνουμε τωρα τελευταια τα πραγματα εδω ?? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

HV

Reaction score
0
Johnny μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Δες πρωτα τι εχει γινει ολη μερα και μετα πες αν πρεπει να προειδοποιεις εμενα.

Reaction score
7

Βγαλτη εξω να τις μετρησουμε !!! Μα καλα δεν ξερεις πως λυνουμε τωρα τελευταια τα πραγματα εδω ?? :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Είμαι στη δουλειά δεν μπορώ μπροστά σε άλλους.... :cool_11: :cool_11: :cool_11: Κάτσε να πάω WC με το χάρακα να σου στείλω MMS :happy_9:

Reaction score
1.213
Johnny μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Δες πρωτα τι εχει γινει ολη μερα και μετα πες αν πρεπει να προειδοποιεις εμενα.
Αστους ...μας ζηλευουν γιατι αυτοι δεν εχουν infractions...:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Tι εχει γινει ολη μερα ?? :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0

Ρε συ δεν ξέρω τι έχει γίνει και δεν με αφορά......το θέμα είναι ότι δεν είναι ωραίο να χαλάνε τα threads έτσι......εμένα αν το έχεις παρατηρήσει και μ' αρέσει η πλάκα και δεν έχω πρόβλημα αλλά τι θα πεί κάποιος(π.χ. ένα νέο μέλος) αν ανοίξει το thread και διαβάσει όσα ειπώθηκαν παραπάνω?

Reaction score
0

Αστους ...μας ζηλευουν γιατι αυτοι δεν εχουν infractions...:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Tι εχει γινει ολη μερα ?? :happy_9: :happy_9:
Α καλά εσύ στον κόσμο σου όπως πάντα......:crazy_1:

HV

Reaction score
0
Ο meletov δεν ειναι στον κοσμο του...Ειναι LOST IN SPACE...
Οπως και να εχει η ατυχης πλακα με τον Κ.Αρβανιτακη ειναι εντελως ασχετη με το γενικο προβλημα.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Την φάγατε πια......

Α καλά εσύ στον κόσμο σου όπως πάντα......:crazy_1:

Με πληγωσες τωρα..:happy_9:...αλλα εισαι καλο παιδι και σε συγχωρω...

Αντε ρε παραπονιαρη...πες για τη Sony αντε...δεν σε ξαναδιακοπτουμε !!!

Να μαθουμε και τι ...φαγαμε τελικα :cool_11: :cool_11: :cool_11:

:crazy_4:

Reaction score
1.213
Ο meletov δεν ειναι στον κοσμο του...Ειναι LOST IN SPACE...
Οπως και να εχει η ατυχης πλακα με τον Κ.Αρβανιτακη ειναι εντελως ασχετη με το γενικο προβλημα.
Lost in Translation ....θα ελεγα...με εσας που εχω μπλεξει...:cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Την φάγατε πια......

Με πληγωσες τωρα..:happy_9:...αλλα εισαι καλο παιδι και σε συγχωρω...

Αντε ρε παραπονιαρη...πες για τη Sony αντε...δεν σε ξαναδιακοπτουμε !!!

Να μαθουμε και τι ...φαγαμε τελικα :cool_11: :cool_11: :cool_11:

:crazy_4:
:crazy_1::sad:

Reaction score
7
Ας επανέλθουμε....

Με λίγα λόγια ο Johnny θέλει να πεί ότι άδικα έβγαζαν κάποιοι αφρούς από το στόμα και μιλούσαν για τη Sony σαν να είναι ο σατανάς μεταμορφωμένος (U know...όλο εκείνο το θέμα με τις διαπλοκές και τα μονοπώλια)... Τα νέα Players θα προσφέρουν profile 2.0 :bravo:

HV

Reaction score
0
Οτι και να κανεις κολλημενο στα 15 σε βλεπω :)

Τα νεα players ποτε ακριβως ? Και ποιος σου λεει πως η SONY δεν θα βγαλει profile 3.0 και 4.0 πιο μετα ?

Reaction score
0

Οτι και να κανεις κολλημενο στα 15 σε βλεπω :)

Τα νεα players ποτε ακριβως ? Και ποιος σου λεει πως η SONY δεν θα βγαλει profile 3.0 και 4.0 πιο μετα ?
Profile 3.0 έχει ανακοινωθεί ήδη.........

HV

Reaction score
0
Η SONY θα κανει οτι μπορει για να βγαλει οσο περισσοτερα χρηματα μπορει απο το Blu-Ray και οσοι νομιζουν το αντιθετο ειναι σε αλλο κοσμο.
Johnny στον παντογνωστη subcode να το πεις..............Τελικα η ημιμαθεια κανει οντως ζημια....

Reaction score
7
Johnny στον παντογνωστη subcode να το πεις..............Τελικα η ημιμαθεια κανει οντως ζημια....
Τι ακριβώς να μου πεί; Ότι θα βγεί profile 4.0; ...sorry αλλά δεν είμαι προφήτης για να το λέω... Όσο για την ημιμάθεια, ναι συμφωνώ. Εξ'αιτίας της, λίγο έλειψε να πιστέψουμε σήμερα όλοι ότι η τεχνολογία SXRD είναι ίδια με την LCD. Ευτυχώς που συμφώνησαν όλοι μαζί σου και φάνηκε η ημιμαθειά μου...:happy_9:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7