- Reaction score
- 0
Απάντηση: Την φάγατε πια......
HV και subcode τελευταία προειδοποίηση.......
HV και subcode τελευταία προειδοποίηση.......
:cool_11:Μπράβο το thread μου........τέτοια αποδοχή δεν την περίμενα πάντως......:crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::crazy_1::happy_9:
Για ποιό πράγμα ακριβώς; Θα κάνει σεισμό; Να βγώ έξω;HV και subcode τελευταία προειδοποίηση.......
Σωστό αυτό που πιστεύεις, αν το πιστεύεις........παρόλα αυτά όλα τα threads δεν είναι ίδια.....:happy_4:Ισως παλι να ειμαι λιγακι πιο χαλαρος αφου εδω μεσα πιστευω πως ειμαστε ολοι μια παρεα και αρα η πλακα δεν ειναι κατι κακο. Αφου σε πειραξε ομως ζητησα συγνωμη.
Για ποιό πράγμα ακριβώς; Θα κάνει σεισμό; Να βγώ έξω;
Είμαι στη δουλειά δεν μπορώ μπροστά σε άλλους.... :cool_11: :cool_11: :cool_11: Κάτσε να πάω WC με το χάρακα να σου στείλω MMS :happy_9:Βγαλτη εξω να τις μετρησουμε !!! Μα καλα δεν ξερεις πως λυνουμε τωρα τελευταια τα πραγματα εδω ?? :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Αστους ...μας ζηλευουν γιατι αυτοι δεν εχουν infractions...:cool_11: :cool_11: :cool_11:Johnny μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Δες πρωτα τι εχει γινει ολη μερα και μετα πες αν πρεπει να προειδοποιεις εμενα.
Ρε συ δεν ξέρω τι έχει γίνει και δεν με αφορά......το θέμα είναι ότι δεν είναι ωραίο να χαλάνε τα threads έτσι......εμένα αν το έχεις παρατηρήσει και μ' αρέσει η πλάκα και δεν έχω πρόβλημα αλλά τι θα πεί κάποιος(π.χ. ένα νέο μέλος) αν ανοίξει το thread και διαβάσει όσα ειπώθηκαν παραπάνω?Johnny μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Δες πρωτα τι εχει γινει ολη μερα και μετα πες αν πρεπει να προειδοποιεις εμενα.
Α καλά εσύ στον κόσμο σου όπως πάντα......:crazy_1:Αστους ...μας ζηλευουν γιατι αυτοι δεν εχουν infractions...:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Tι εχει γινει ολη μερα ?? :happy_9: :happy_9:
Α καλά εσύ στον κόσμο σου όπως πάντα......:crazy_1:
Lost in Translation ....θα ελεγα...με εσας που εχω μπλεξει...:cool_11: :cool_11:Ο meletov δεν ειναι στον κοσμο του...Ειναι LOST IN SPACE...
Οπως και να εχει η ατυχης πλακα με τον Κ.Αρβανιτακη ειναι εντελως ασχετη με το γενικο προβλημα.
:crazy_1::sad:Με πληγωσες τωρα..:happy_9:...αλλα εισαι καλο παιδι και σε συγχωρω...
Αντε ρε παραπονιαρη...πες για τη Sony αντε...δεν σε ξαναδιακοπτουμε !!!
Να μαθουμε και τι ...φαγαμε τελικα :cool_11: :cool_11: :cool_11:
:crazy_4:
Αχ αυτές οι προφητικές σου τάσεις... :cool_11:Τα νεα players ποτε ακριβως ? Και ποιος σου λεει πως η SONY δεν θα βγαλει profile 3.0 και 4.0 πιο μετα ?
Profile 3.0 έχει ανακοινωθεί ήδη.........Οτι και να κανεις κολλημενο στα 15 σε βλεπω
Τα νεα players ποτε ακριβως ? Και ποιος σου λεει πως η SONY δεν θα βγαλει profile 3.0 και 4.0 πιο μετα ?
Τι ακριβώς να μου πεί; Ότι θα βγεί profile 4.0; ...sorry αλλά δεν είμαι προφήτης για να το λέω... Όσο για την ημιμάθεια, ναι συμφωνώ. Εξ'αιτίας της, λίγο έλειψε να πιστέψουμε σήμερα όλοι ότι η τεχνολογία SXRD είναι ίδια με την LCD. Ευτυχώς που συμφώνησαν όλοι μαζί σου και φάνηκε η ημιμαθειά μου...:happy_9:Johnny στον παντογνωστη subcode να το πεις..............Τελικα η ημιμαθεια κανει οντως ζημια....