Playstation3 Adventure

Reaction score
5
Ως κάτοχος του PS3 εδώ και λίγους μήνες, το χρησιμοποιώ κυρίως για Dvd, blu ray & music.

Το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξα ήταν το PORTAL από την σειρά Half Life - Orange Box (που περιλαμβάνει 5 παιχνίδια) .

Επειδή δεν μου αρέσουν racing games, shoot em up κτλ, αλλά μόνο adventure ή/και παιχνίδια με γρίφους, έχετε κάτι σχετικό να μου προτείνετε ? Το PORTAL πχ το βρήκα εξαιρετικό !!!

Ο λόγος είναι ότι μου αρέσουν τα Mind games & adventures που μπορώ να παίζω με παρέα και όχι μόνος μου. Δεν θέλω να κοντρολάρω έναν χαρακτήρα και όλα να εξαρτώνται από τις κινήσεις που κάνω εγώ, αλλά από το μυαλό όλης της παρέας.

Πριν το PORTAL στο PS3 είχαμε παίξει το εκπληκτικό Sanitarium σε PC…. Αλλά ως κάτοχος πλέον της κονσόλας ψήνομαι με τρέλα για κάτι Playstation3 oriented.

Ευχαριστώ πολύ !

Reaction score
4
Σε λιγες μερες κυκλοφορει το Lost που ειναι adventurακι.
Ειναι οτι πιο κοντινο πιστευω σε αυτο που θες.

Reaction score
1
Σε λιγες μερες κυκλοφορει το Lost που ειναι adventurακι.
Ειναι οτι πιο κοντινο πιστευω σε αυτο που θες.
Κυκλοφορησε ηδη αλλα ακομα να δω καποιο review πραγμα ανησυχητικο...

Reaction score
0
Για ρίξε μια ματιά στο Folklore..έχω κάνει σχετικό θέμα στα reviews...
είναι ότι πιο κοντινό σε adventure...και είναι εξαιρετικό παιχνίδι...

Reaction score
5
σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις. !!! Πάω να τσεκάρω τώρα το Folklore. Εντωμεταξύ δέχομαι και προτάσεις για PS1 !!!! :p :p αν δεν κάνω λάθος, το PS3 40GB τα παίζει κανονικά ....

Reaction score
0
Κάποια PS1 παιχνίδια μπορείς να αγοράσεις και να κατεβάσεις από το psn,.
Δεν νομίζω όμως να παίζει τα δισκάκια του ps1...
Αν κάποιος ξέρει διαφορετικά ας μας διαφωτίσει!

Reaction score
0
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα απο το εγχειριδιο μου δοθηκε η εντυπωση οτι παιζει τα δισκακια και οχι μονο downloads στο σκληρο.

Reaction score
0
Κάπου πρέπει να έχω κάποια original ps1 παιχνίδια...θα κοιτάξω να τα βρω και να τα τσεκάρω το απόγευμα

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Playstation3 Adventure

σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις. !!! Πάω να τσεκάρω τώρα το Folklore. Εντωμεταξύ δέχομαι και προτάσεις για PS1 !!!! :p :p αν δεν κάνω λάθος, το PS3 40GB τα παίζει κανονικά ....
Στέλιο, κατά 90+% δεν θα παίξει παιχνίδια PS1...
Ούτε PS2......

Kάνε κάτι πολύ απλό.
Νοίκιασε ένα (όποιο και αν είναι) παιχνίδι ΡS2 από το videoclub σου και δες αν μπορεί να τα παίξει...
Πιστεύω πως όχι.
Αλλά δε θα χάσεις και τίποτε αν δοκιμάσεις....:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Playstation3 Adventure

Στέλιο, κατά 90+% δεν θα παίξει παιχνίδια PS1...
Ούτε PS2......

Kάνε κάτι πολύ απλό.
Νοίκιασε ένα (όποιο και αν είναι) παιχνίδι ΡS2 από το videoclub σου και δες αν μπορεί να τα παίξει...
Πιστεύω πως όχι.
Αλλά δε θα χάσεις και τίποτε αν δοκιμάσεις....:happy_4:
Κι' όμως.
Μόλις έκανα τη δοκιμή.
Προς μεγάλη μου έκπληξη παίζει κανονικότατα τα παιχνίδια του PS1...και μάλιστα με αρκετά βελτιωμένη εικόνα...
βέβαια παίζει τα original μόνο...τα αντιγραμμένα ούτε που τα αναγνωρίζει.

Έχω την έκδοση των 40GB...τα ps2 δεν τα παίζει είναι γνωστό.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Playstation3 Adventure

Ενδιαφέρον!!! :bravo:
Η Sony δεν έλεγε για ασυμβατότητα με τα παλιά παιχνίδια?....
Προφανώς ήταν μόνο για τα ps2 παιχνίδια.

Εγώ πάντως δοκίμασα 2 διαφορετικούς τίτλους..και έπαιξαν κανονικά οπότε λογικά τα περισσότερα θα παίζουν απροβλημάτιστα..

Reaction score
5
SUPER ! Οπότε έχω και την επιλογή PS1 (ευχαριστώ για το test & confirmation) .

Οπότε δεδομένου ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών σε video clubs για τίτλους PS1, αν έχετε κάποια πρόταση είμαι όλος αυτιά :)

Και πάλι ευχαριστώ πολύ !

Reaction score
51
Απάντηση: Playstation3 Adventure

Παιδιά αξίζει τον κόπο να ψάξετε την σειρά Tomb Raider!
Δεν είναι συμμετοχικό παιχνίδι (απευθύνεται σε έναν παίχτη πάντα) αλλά κάποια επεισόδια είναι άπαιχτα!!
Πχ αξίζει πάρα πολύ να παίξετε το 2ο επεισόδιο ("Dagger Of Xian") με τρομερή πλοκή αλλά και δύσκολες πίστες. Θα κινηθείτε σε Αγγλία (στην έπαυλη Croft για εκπαίδευση, 1 επίπεδο), Κίνα (Σινικό τοίχος, 4 επίπεδα) , Βενετία (3 επίπεδα), Offshore Rig (μια πλατφόρμα στη θάλασσα είναι όπως αυτές της άντλησης πετρελαίου, 2 επίπεδα), The Wreck Of Maria Doria (ένα ναυάγιο στον βυθό της θάλασσας, 4 επίπεδα), Θιβέτ (σε αρχαίες κατακόμβες και ναούς, 4 επίπεδα) για να επιστρέψει και να τελειώσει στην Κίνα!!

Για μένα ίσως το κορυφαίο Tomb Raider (αν και πιθανολογώ ότι αυτή μου η σκέψη οφείλεται στο ότι ήταν το πρώτο της σειράς με το οποίο ασχολήθηκα)

Βέβαια, το γεγονός ότι είναι παλιός τίτλος και υπάρχει και σε platinum έκδοση σημαίνει ότι μπορείτε και να τον αγοράσετε σε πολύ καλή τιμή.
Και μάλιστα θα σας έρθει πιο οικονομικά απ' ότι να το νοικιάσετε....

Μην περιμένετε τίποτε το ιδιαίτερο σε γραφικά.
Θα πήξει το μάτι σας σε τετράγωνα και τρίγωνα....
Μην το επιχειρήσετε σε προβολέα.....
Αλλά η πλοκή, η μουσική θα σας καθηλώσουν.

Reaction score
51
Απάντηση: Playstation3 Adventure

[FONT=&quot]Μην επιλέξετε το Tomb Raider I.
Γιατί μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε το Tomb Raider Anniversary
To οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από το Tomb Raider I με τα γραφικά (και τις.....καμπύλες) των τελευταίων Tomb Raider (από το PS2)
Ωχχ....άκυρο....Δεν παίζει στο PS3 σας.....

Από τα παλιά της σειράς (για PS1) μπορείτε να επιλέξετε επίσης το Tomb Raider IV ("The Last Revelation")
Eίναι το 2ο καλύτερο επεισόδιο της σειράς....
Ο παίκτης ξεκινά από Καμπότζη (Angkor Wat) και μετά συνεχώς στην Αίγυπτο (είναι πολύ καλό που χρησιμοποιούν ονόματα υπαρκτά και οι χώροι αντιγράφουν τους πραγματικούς).
Αίγυπτος σε 6 μεγάλα επίπεδα: Κοιλάδα των βασιλέων (Valley Of the Kings), Karnak, Eastern Desert, Αλεξάνδρεια, Κάιρο, Γκίζα (με τις πυραμίδες)
Θα το επέλεγα μόνο και μόνο για τα τοπία και επιπλέον έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το 2 και ήχους, μουσική.

(απορρίπτω το 1ο επεισόδιο λόγω γραφικών, το 3ο "The Adventures of Lara Croft" λόγω αναγκαστικού save με κρυστάλλους σε συγκεκριμένες θέσεις & το 5ο "Cronicles" για τις πολλές ατέλειες)[/FONT]

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio