SPDIF Καλωδιο?

TED

Reaction score
1
Καλημερα σε ολους και ολες.Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.Ο υπολογιστης μου εχει εξοδο απο την καρτα ηχου spdif για να βγαζει 5.1!
Ο ενισχυτης μου εχει υποδοχες για ομοαξονικη και οπτικη.Τι καλωδιο πρεπει να παρω για να ακουσω 5.1 απο τον ενισχυτη?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

TED

Reaction score
1
τι εξοδο βγαζει το PC; το ανάλογο καλώδιο :)
spdif βγαζει το pc.Πως το συνδεω με τον ενισχυτη ομως?Υπαρχει καλωδιο απο spdif σε οπτικη 'η ομοαξονικη?
Σε ευχαριστω φιλε και για την γρηγορη απαντηση σου!

TED

Reaction score
1
spdif? εννοείς το μικρό καρφί; το Jack των 3.5mm ;
Φιλε μου καλε κατα 99% ειναι αυτο!Για αυτο με εχει μπερδεψει γιατι δεν εχω συνδεσει ξανα τιποτα τετοιο!

Reaction score
0
Θελεις εναν ανταπτορα απο μονοφωνικο καρφι σε rca ή καλωδιo απο μονοφωνικο καρφι σε rca (προτιμοτερο το 2ο για να μην ζοριζεται απο το βαρος η υποδοχη της μητρικης). Το καρφι στο pc, το rca στην coaxial του ενισχυτη.
Νομιζω υπαρχουν και μητρικες που η ψηφιακη τους εξοδος ειναι οπτικη οποτε θες οπτικη ινα για συνδεσεις το pc σε μια οπτικη εισοδο του ενισχυτη.

TED

Reaction score
1
Θελεις εναν ανταπτορα απο μονοφωνικο καρφι σε rca ή καλωδιo απο μονοφωνικο καρφι σε rca (προτιμοτερο το 2ο για να μην ζοριζεται απο το βαρος η υποδοχη της μητρικης). Το καρφι στο pc, το rca στην coaxial του ενισχυτη.
Νομιζω υπαρχουν και μητρικες που η ψηφιακη τους εξοδος ειναι οπτικη οποτε θες οπτικη ινα για συνδεσεις το pc σε μια οπτικη εισοδο του ενισχυτη.
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale