- Reaction score
- 0
Ειμαι κατοχος ενος cdr-w33 το οποιο εδω και λιγο καιρο παρουσιαζε προβλημα με την αναγνωση των δισκων. Ετσι αποφασισα να το παω στο επισημο service της sony, στην Αργυρουπολη στην Astra service (Λ. Αργυρουπολεως 65) . Οι οποιοι ευγενεστατοι μου ειπαν οτι θα ελενξουν την συσκευη και θα με ενημερωσουν για το κοστος της επισκευης. Σημερα λοιπον (22-2-2008 ) με ειδοπoιησαν τηλεφωνικως οτι εχει χαλασει η κεφαλη του laser κι οτι για την αντικατασταση της κοστιζει (μονο η κεφαλη) 535 ευρω + 19% ΦΠΑ= 636.65 ευρω βαλε 10 ευρω που εδωσα για να δουν την συσκευη βαλε τι αλλο θα μου ζητουσαν για εργατικα θα μου εφτανε ποιο ακριβα απο τι την αγορασα καινουργια το 2003 (650 ευρω). Ετσι λοιπον τους ειπα να την κλεισουν, την πηρα κι εφυγα..
Εισαστε σοβαροι κυριοι της sony? (Για να μην πω τιποτα αλλο)
ΑΙΣΧΟΣ! Σε τι νομιζουν οτι απευθηνονται? Σε Κρετινους?
Αυτα προς γνωση για ολους. Ας το ξανασκεφτητε λιγο αν ειναι να προβειτε σε αγορα καποιου μηχανηματος για το τι θα ζητησουν σε περιπτωση επισκευης. Και δε το συζηταω το γιατι χαλασε, μηχανημα ειναι χαλαει..
Αληθεια ξερει καποιος το τι μπορω να κανω για να το φτιαξω (εστω μοντιφα, ηλεκτρολογος ειμαι πιανουν τα χερια μου). Η απλα να το δουλευω σαν dac?
Ευχαριστω
Εισαστε σοβαροι κυριοι της sony? (Για να μην πω τιποτα αλλο)
ΑΙΣΧΟΣ! Σε τι νομιζουν οτι απευθηνονται? Σε Κρετινους?
Αυτα προς γνωση για ολους. Ας το ξανασκεφτητε λιγο αν ειναι να προβειτε σε αγορα καποιου μηχανηματος για το τι θα ζητησουν σε περιπτωση επισκευης. Και δε το συζηταω το γιατι χαλασε, μηχανημα ειναι χαλαει..
Αληθεια ξερει καποιος το τι μπορω να κανω για να το φτιαξω (εστω μοντιφα, ηλεκτρολογος ειμαι πιανουν τα χερια μου). Η απλα να το δουλευω σαν dac?
Ευχαριστω