Playstation Eye

Reaction score
1

Περα απο τα αποκλειστικα παιχνιδακια που κυκλοφορουν για τη καμερα του PS3 στο Playstation Store, ερχονται και καποιες πολυ ενδιαφερουσες χρησεις για τα κανονικα παιχνιδια! Την ειδαμε ηδη στο Burnout Paradise αλλα οριστε και μια πιο ουσιαστικη τεχνολογια, η οποια αναγνωριζει τη κινηση του προσωπου και θα μπορει να εχει χρηση σε FPS παιχνιδια. Δειτε το βιντεο http://multiplayerblog.mtv.com/2008...gimmicks-no-glasses-just-a-camera-watch-this/

Reaction score
0
Σιγουρα το καλυτερο game που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη για την eye cam ειναι το Eye of Judgement. Παντως σιγουρα ειναι ενα gadgetακι που πρεπει να εχουν ολοι οι κατοχοι του ps3! Εγω την παραγγειλα και την περιμενω τη δευτερα, οτα την παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις!

Reaction score
0
Σιγουρα το καλυτερο game που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη για την eye cam ειναι το Eye of Judgement. Παντως σιγουρα ειναι ενα gadgetακι που πρεπει να εχουν ολοι οι κατοχοι του ps3! Εγω την παραγγειλα και την περιμενω τη δευτερα, οτα την παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις!
Άντε θα περιμένω εντυπώσεις....ψήνομαι καιρό να την τσιμπίσω...πες καμιά γνώμη..

Reaction score
4
Εχω παιξει το Eye of Judgment και αν σας αρεσουν τα card games τοτε θα τα βρειτε καταπληκτικο.
Το μονο αρνητικο που υπαρχει με την camera ειναι οτι θελει καλο φωτισμο απο πανω απο το board.

Reaction score
0
Λοιπον μετα απο αρκετη χρηση της καμερας σε διαφορα παιχνιδια μπορω να πω οτι ειναι ενα hardware που απλα πρεπει να εχουν ολοι οι κατοχοι του ps3. Εχει πληθωρα χρησεων, εκτος απο το γνωστο Eye of Judgement στο ps store εχει αρκετα παιχνιδακια σε καλες τιμες που ειναι πολυ διασκεδαστικα! Οσο αφορα το EoJ μπορω να πω οτι δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με την καμερα, αναγνωριζε σχεδον αμεσως ολες τις καρτες απλα πρεπει να εχετε ενα μικρο φωτιστικο πανω απο πανι που μπαινουν οι καρτες. Αρκετα ενδιαφερον παιχνιδι και απλο ακομα και αν δεν εχετε ασχοληθει ποτε με card games. Τωρα για τα παιχνιδια του ps store, ειναι μικρα απλα αλλα πολυ διασκεδαστικα. Μπορω να πω οτι ειναι λιγο wii style αν μπορει να υπαρξει τετοια εκφραση. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα υπαρξουν πολλα ακομα games για την καμερουλα οποτε σε αυτη την τιμη πραγματικα πρεπει να την παρουν ολοι! Ενδεικτικα εγω απο Αγγλια εδωσα για το EoJ με την καμερα μαζι 60 ευρω! Βεβαια αν δεν σας ενδιαφερει το παιχνιδι μπορειται να την αγορασετε μονη της απο ελληνικα site (γυρω στα 40 ευρω) η απο εξωτερικο (γυρω στα 30 ευρω).

Reaction score
62
Άντε να την δούμε κι αυτή, γιατί του playstation 2 ήταν καλή, αλλά "λίγη"...

Reaction score
0
Άντε να την δούμε κι αυτή, γιατί του playstation 2 ήταν καλή, αλλά "λίγη"...
Πραγματικα καμια σχεση με την cam του ps2. Τουλαχιστον σε αυτο το κομματι επαθε και εμαθε η sony και εβγαλε ενα σωστο και ολοκληρωμενο περιφεριακο. Το μονο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να την χρησιμοποιησω και για το pc γιατι αμα καταφερουμε και βρουμε τιποτα drivers θα ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos