Sharp LC-32X20E or Philips 32PFL9632D/10

Reaction score
0
γεια σας παιδια και απο μενα!!
χαιρομαι που πλεον ειμαι μελος της κονοτητας σας!!

λοιπόν, επειδη σκοπευω να αγορασω μετα απο 15 χρονια τηλεοραση και ειμαι αναμεσα στις παραπανω θα θελα να με βοηθησετε στο να επιλεξω. Λοιπον , απ οσο εψαξα οι τιμες και των 2 κυμαινονται στα 1100-1200 ευρω και αποτελουν τις κορυφαιες επιλογες (συμφωνα με το hitech).απο τη μια η sharp εχει ως ατου την αναλυση 1080p, ενω απο την αλλη η philips την σαρωση των 100Hz.Την philips πηγα και την ειδα αλλα δεν καταλαβα και πολλα (τηλεοπτικο σημα). Απο την αλλη για τις Sharp δεν εχω ακουσει και πολλά. Επισης, αρχικα σκεφτομουν να δωσω 700-800 ευρω, αλλα επειδη θα την κρατησω αρκετο καιρο ειπα να επενδυσω περισσοτερα χρηματα. Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει κυριως για θεαση τηλεοπτικου σηματος, dvd, και για κανα παιχνιδακι (οταν το επιτρεψουν τα οικονομικα θα αγορασω ενα 360 η ενα ps3).Αυτα

Reaction score
0
καλη προταση αλλα η αληθεια ειναι οτι ενδιαφερομαι για τηλεοραση το πολυ 32 ιντσων, καθως θα μπει σε υπνοδωματιο

υ.γ. επεειδη μπερδευτηκα, η philips υποστηριζει 1080p ?

Reaction score
14
bladerasas καλώς ήρθες φίλε, καλώς σε βρήκαμε και εμείς.

με budget μέχρι και 1200 ευρώ, καλό είναι να δούμε τι θές να πάρεις. Είναι πολλά τα λεφτά για 32 ίντσες έστω και φούλ HD που σου προσφέρει μόνο η SHARP, όλες οι άλλες προτάσεις είναι απλά 1366 x 768 και κατά την ταπεινή μου γνώμη ακριβές για τις ίντσες τους.

Samsung Tulip LE37M86B LCD TV 37'' 3x HDMI στα 1200 ευρώ και 37άρα και 1920χ1080 αυτή αξίζει σαν τηλεόραση και φυσικά αξίζει και σαν ποιότητα και μέγεθος.

απο τις δύο που ρωτάς, το full HD με το HD ready στις 32" θα είναι σχετικά δύσκολο να το διακρίνεις και αυτός είναι ίσως ο λόγος που full HD οθόνες κατα κόρον παράγονται απο τις 37" και πάνω. Αρα αμα θές να μείνεις στην διάσταση αυτή πάς σε κάτι ίσως οικονομικότερο Toshiba Regza 32R3500PG LCD TV 32'' 100Hz ή PanasonicLCD 100Hz 32'' Viera TX-32LXD70

Reaction score
14
για τις LG 32LB75, Sharp LC-32AD5E-BK τι λετε?
η LG ε'ίναι η νέα σειρά με τον κόκκινο κρίκο στο λαιμό της, καλή είναι με πολυ΄καλή αντίθεση ακι με αυτοματη αυξομείωση φωτεινοτητας ανάλογα με τον φωτισμό στον χώρο σου.

Είναι καλή και αρκετά καλή σε τιμη κοντά στα 650-700 ευρώ.

η Sharp, είναι ακριβότερη εχει ενα hdmi λιγότερο απο την LG, δηλαδή 2 και εχει και κατ'α τι λιγοτερη γωνία θέασης 176 εναντι 178 που εχει η νέας γενιάς LG.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Sharp LC-32X20E or Philips 32PFL9632D/10

Η Philips ειναι σε αλλο επιπεδο, αν και η τιμη της ειναι ελαχιστα τσιμπημενη εναντι των αλλων. Αξιζει ομως καθε ευρουλακι! Οι φθηνες Samsung, LG κλπ δεν πιανουν μια μπροστα της. Για την Sharp, που την ειδα για λιγο στο Πλαισιο και με χαλια σημα, δεν εκφραζω γνωμη. Το full HD στη διασταση αυτη ειναι αχρηστο

Reaction score
0
μαλιστα. η αληθεια ειναι στην αγορα υπαρχουν χιλιαδες προτασεις, σε παρομοιες τιμες και γενικως υπαρχει μια συγψυση με τις κωδικες ονομασιες, γι' αυτο θλω να μαι προσεκτικος για το τι θα αγορασω. Η LG μου ακουγεται καλη προταση παντως

Reaction score
0

γεια σας παιδια και απο μενα!!
χαιρομαι που πλεον ειμαι μελος της κονοτητας σας!!

λοιπόν, επειδη σκοπευω να αγορασω μετα απο 15 χρονια τηλεοραση και ειμαι αναμεσα στις παραπανω θα θελα να με βοηθησετε στο να επιλεξω. Λοιπον , απ οσο εψαξα οι τιμες και των 2 κυμαινονται στα 1100-1200 ευρω και αποτελουν τις κορυφαιες επιλογες (συμφωνα με το hitech).απο τη μια η sharp εχει ως ατου την αναλυση 1080p, ενω απο την αλλη η philips την σαρωση των 100Hz.Την philips πηγα και την ειδα αλλα δεν καταλαβα και πολλα (τηλεοπτικο σημα). Απο την αλλη για τις Sharp δεν εχω ακουσει και πολλά. Επισης, αρχικα σκεφτομουν να δωσω 700-800 ευρω, αλλα επειδη θα την κρατησω αρκετο καιρο ειπα να επενδυσω περισσοτερα χρηματα. Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει κυριως για θεαση τηλεοπτικου σηματος, dvd, και για κανα παιχνιδακι (οταν το επιτρεψουν τα οικονομικα θα αγορασω ενα 360 η ενα ps3).Αυτα
Κατ' αρχήν καλώς ήλθες στη παρέα!:happy_4:

Οι προλαλήσαντες είπαν ήδη αρκετά... θα συντείνω στην πρόταση του Ντριμ_τζι-αρ :happy_9:... η LG είναι τίμια πρόταση... ήδη η κατηγορία αυτή είναι ακριβή.... (Value for money ελληνιστί....) :happy_9:
:happy_4:

Reaction score
0

Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για 32άρα....

Reaction score
0

Να δώσεις παραπάνω χρήματα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sharp LC-32X20E or Philips 32PFL9632D/10

Αν καποιος θελει να βλεπει τιβι απο μικρη αποσταση οι 32" ειναι υπεραρκτες, ας μην "ψωνιζομαστε" με τις μεγαλες διαστασεις που επιτεινουν ακομη περισσοτερο το χαλια τηλεοπτικο σημα. Και φυσικα αν θελει να βλεπει ΚΑΛΑ προτιμοτερο ειναι να παρει καλη συσκευη, και ειμαι της αποψης οτι το φθηνο (πχ 700€) με κανενα τροπο δεν συναγωνιζετει το ακριβο (πχ 1100€). Παντα βεβαια στην ακριβη αγορα θα πληρωσεις και χαρακτηριστικα που δεν χρειαζονται, σημερα τουλαχιστον (πχ 3 hdmi), αλλα η εξελιξη της συσκευης ειναι πιο πολυ στην ποιοτητα εικονας. Τα ματακια μας ειναι δυο - και οταν τα πολυδουλευεις...

Reaction score
0
απλα, θελω να πω οτι θα μπορουσα να δωσω +100-200 ευρω για κατι καλυτερο απο την LG. Παντως, επειδη το ξανασκεφτηκα, 1200 ευρω δυσκολο να δωσω καθως θα πληρωσω χαρακτηριστικα που δε θα χρειαστω καν. Η διασταση παραμενει αυστηρα στις 32"

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Sharp LC-32X20E or Philips 32PFL9632D/10

Δες τις όλες ζωντανά, αν μπορείς και μετά αποφάσισε..

πάντως η ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλύτερη σε αυτή την κατηγορία είναι η Sharp..

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=978133&ext=skroutz

:605:
συμφωνω, και αμα πληρωνα εγω αυτη θα παιρνα ( η τη philips) . Αλλα επειδη οι χορηγοι εκαναν περικοπες θα πρεπει να αρκεστω σε κατι φτηνοτερο.

για τη Sharp LC-32AD5E-BK ποια ειναι η αποψη σας? στο hitech την εχουν ανακηρυξει ως αριστη αγορα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sharp LC-32X20E or Philips 32PFL9632D/10

συμφωνω, και αμα πληρωνα εγω αυτη θα παιρνα ( η τη philips) . Αλλα επειδη οι χορηγοι εκαναν περικοπες θα πρεπει να αρκεστω σε κατι φτηνοτερο.

για τη Sharp LC-32AD5E-BK ποια ειναι η αποψη σας? στο hitech την εχουν ανακηρυξει ως αριστη αγορα?
Τότε να πας μαζί τους.... στην νοοτροπία εννοώ, και να πάρεις κάτι οικονομικό..

Αν τό 'πε το Χάι Τεκ :141:.... τρέχα να την πάρεις....:137::137::137::137::137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sharp LC-32X20E or Philips 32PFL9632D/10

Τότε να πας μαζί τους.... στην νοοτροπία εννοώ, και να πάρεις κάτι οικονομικό..

Αν τό 'πε το Χάι Τεκ :141:.... τρέχα να την πάρεις....:137::137::137::137::137:
δε χρειαζεται να γινεσαι επιθετικος. αφου δε μου χετε προτεινει κατι και γω ειμαι ανιδεος απο καπου πρεπει να δω..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sharp LC-32X20E or Philips 32PFL9632D/10

δε χρειαζεται να γινεσαι επιθετικος. αφου δε μου χετε προτεινει κατι και γω ειμαι ανιδεος απο καπου πρεπει να δω..
Δεν ήμουν επιθετικός σε σένα φίλε μου.... αλλά όταν ακούω Χάι Τεκ, λειτουργώ σαν τον σκύλο του Παβλώφ...:137:

Νομίζω ότι σου έκανα πρόταση.. LG 32LB75..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll