vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821
A Ψ Ο Γ Ο Σ...........πατριωτη..!!,,!!..!!![]()
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!! :cool_11: :cool_11:
αληθεια παμε τωρα στο φτερο για καφε????????
A Ψ Ο Γ Ο Σ...........πατριωτη..!!,,!!..!!![]()
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!! :cool_11: :cool_11:
Ρε συ το @ στα ιντερνετικά δεν σημένει αρχ1δ1; Καλά χαζός είσαι, τι μας λές; Να φάμε BAN εξαιτίας σου; Πάρε )( )( )( )( )( :happy_9:Βρε εσεις!!!!!!
Βαλτε κανα @ στις βρισιεςrof:
Ειδες..................καλα τα λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλός είναι ο σημερινός ο Βαρδιάνος... (ο έχων βάρδια!!!) και απεχθάνεται τους κακούς Αμερικλάνους!!
Βρε εσεις!!!!!!
Βαλτε κανα @ στις βρισιεςrof:
Θα μπει κανας συντονιστης και θα μας σκισει....:smoking:
Καλημερα κυραμαρια,που εισουνα πουλακι μου τηνωρα που τα χωναμε στα Αμερικανακια????Πουλάκια μου... :happy_6:
κάπου εδώ τόχω το πιπέρι, πού τόχω...:happy_9:
Συμφωνώ με τη Μαρία. Φυσικά και να τα "χώνουμε", αλλά με αστεράκια, παπάκια!!
KΩΛΟΦΑΡΔΟ.......ΤΟ ΠΑΠΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μια πααπια μα πια παπια!:cool_4: :cool_4: :cool_4:
![]()
![]()
vlassi ,πατριωτη , συμπολιτη και συμπολεμιστη.....παρακαλω να επανελθεις στην ταξη...τι συμπεριφορα ειναι αυτη ? Αντροπη και αισχος !!! :cool_11:
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΣΑΙhappy_9
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ''ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !!
![]()
Υ.Γ DIMITRIS K ...μετρα μεχρι το 10 πριν αποφασισεις να απαντησεις..:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Οποιος ξαναβρισει ή ποσταρει περιεργες φωτος θα λαβει με pm το password μου ωστε να μπει και να ριξει infraction στον εαυτο του.:136:
Αντε γιατι το παραξηλωσαμε εδω μεσα...:410: