Γονεις για Φτυσ........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!! :cool_11: :cool_11:
A Ψ Ο Γ Ο Σ...........πατριωτη..!!,,!!..!!
αληθεια παμε τωρα στο φτερο για καφε????????

Reaction score
4
Βρε εσεις!!!!!!
Βαλτε κανα @ στις βρισιες :prof:
Θα μπει κανας συντονιστης και θα μας σκισει....:smoking:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
οχι τιποτις αλλο αλλο θα λεει και dreamis GR ......ρε με τους πουστηδες τους Κορινθιους που εμπλεξα!!!!!!!!!
Σημερα που εχω βαρδια στο Φορουμι βρηκανε να τα χωσουν στους αμερικανους?????????????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Θα μπει κανας συντονιστης και θα μας σκισει....:smoking:[/QUOTE]

Εχουμε καλο συντονιστη pseiroyli mou......και αυτος τους βριζει!!!!!!!!χι χι χι
Ωχ ....λετα να φαω ban ??????????????///

Reaction score
7
Βρε εσεις!!!!!!
Ρε συ το @ στα ιντερνετικά δεν σημένει αρχ1δ1; Καλά χαζός είσαι, τι μας λές; Να φάμε BAN εξαιτίας σου; Πάρε )( )( )( )( )( :happy_9:

Reaction score
14
καλός είναι ο σημερινός ο Βαρδιάνος... (ο έχων βάρδια!!!) και απεχθάνεται τους κακούς Αμερικλάνους!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
καλός είναι ο σημερινός ο Βαρδιάνος... (ο έχων βάρδια!!!) και απεχθάνεται τους κακούς Αμερικλάνους!!
Ειδες..................καλα τα λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαλλον το γλυτωσα το ban!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.213
Βρε εσεις!!!!!!
Θα μπει κανας συντονιστης και θα μας σκισει....:smoking:

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

)( )( )( )( )(

Φευγω.... τα λεμε αν ολα πανε καλα αργα το βραδυ...

Και σεμνα μην βριζετε.....και ενοχλειτε τους Κορινθιους γιατι θα πεταξω και αλλοι προκυρηξη του ΠΕΚΚΕ...και οποον παρει ο χαρος...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Πουλάκια μου... :happy_6:

κάπου εδώ τόχω το πιπέρι, πού τόχω...:happy_9:
Καλημερα κυραμαρια,που εισουνα πουλακι μου τηνωρα που τα χωναμε στα Αμερικανακια????
Τι πιπερι και παπρικα θα μας ριξεις?Εσυ πρεπει να ηγηθεις των μπινελικιων προς αυτη την ...σε ολους μας αγαπημενη ρατσα !!!!!!!!
Πεστα -ριχτα και συ να ξαλαφρωσεις καλη μου!!!!!!!Το εχουν συνηθησει παγκοσμιως το χωσιμο οποτε το εχουν αναγκη θα ελεγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως τους ειπες.........κ""'φαλες?????????

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλημέρα και σε σένα Βλάση!

Στο συγκεκριμένο θέμα με τους παρουσιαζόμενους "γονείς" ,η άποψή μου ταυτίζεται 100% με τη δική σας...

Το ίδιο συμφωνώ και με το λεξιλόγιο, αν και προσωπικά θα το προτιμούσα ακόμη βαρύτερο.

Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι επικοινωνούμε γραπτώς, με μηνύματα που μένουν, και ένα site δεν επιτρέπεται να δείχνει τέτοια εικόνα. Γι΄αυτό και ο σχετικός κανόνας - όχι γιατί υπάρχει κανένας διοχειριστής ή συντονιστής που δεν του αρέσει να εκτονώνεται και να εκφράζεται ελεύθερα...

:happy_4:

Reaction score
62
Συμφωνώ με τη Μαρία. Φυσικά και να τα "χώνουμε", αλλά με αστεράκια, παπάκια!!

Reaction score
1.213
Συμφωνώ με τη Μαρία. Φυσικά και να τα "χώνουμε", αλλά με αστεράκια, παπάκια!!

:cool_4: :cool_4: :cool_4:

vlassi ,πατριωτη , συμπολιτη και συμπολεμιστη.....παρακαλω να επανελθεις στην ταξη...τι συμπεριφορα ειναι αυτη ? Αντροπη και αισχος !!! :cool_11:

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΣΑΙ :)happy_9:) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ''ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !!

Υ.Γ DIMITRIS K ...μετρα μεχρι το 10 πριν αποφασισεις να απαντησεις..:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Attachments

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
:cool_4: :cool_4: :cool_4:

vlassi ,πατριωτη , συμπολιτη και συμπολεμιστη.....παρακαλω να επανελθεις στην ταξη...τι συμπεριφορα ειναι αυτη ? Αντροπη και αισχος !!! :cool_11:

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΣΑΙ :)happy_9:) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ''ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !!

Υ.Γ DIMITRIS K ...μετρα μεχρι το 10 πριν αποφασισεις να απαντησεις..:cool_11: :cool_11: :cool_11:
KΩΛΟΦΑΡΔΟ.......ΤΟ ΠΑΠΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μια πααπια μα πια παπια!

Reaction score
4
Οποιος ξαναβρισει ή ποσταρει περιεργες φωτος θα λαβει με pm το password μου ωστε να μπει και να ριξει infraction στον εαυτο του.:136:
Αντε γιατι το παραξηλωσαμε εδω μεσα...:410:

Reaction score
1.213
Οποιος ξαναβρισει ή ποσταρει περιεργες φωτος θα λαβει με pm το password μου ωστε να μπει και να ριξει infraction στον εαυτο του.:136:
Αντε γιατι το παραξηλωσαμε εδω μεσα...:410:

:crazy_3::crazy_3::crazy_3: ΕΓΩ , ΕΓΩ !!!! :137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer