Toshiba EP35

Reaction score
62
Πωλείται το άνωθι player, μαζί με 3 ταινίες 9(Batman Begins, Transformers, VanHelsing) 180€!!

Reaction score
0
Απάντηση: Toshiba EP35

χαχαχα.....:142::142:.....κι έλεγα πότε θα το βγάλει για πούλημα......:116:......κράτα το βρε για upscaling player......δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.....:126:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Toshiba EP35

χαχαχα.....:142::142:.....κι έλεγα πότε θα το βγάλει για πούλημα......:116:......κράτα το βρε για upscaling player......δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.....:126:
Έχω ήδη 2 για upscalers!! Όχι άλλο κάρβουνο!!!:114::114:

Reaction score
685
sorry αποσυρω το ενδιαφερον γιατι μολις ειδα οτι δεν εχει εξοδο για coaxial ....

Reaction score
3
Απάντηση: Toshiba EP35

Με αφορμή το θέμα αυτό, θα ήθελα να πω την άποψή μου:
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αρχίσουν να "σκοτώνουν" όσοι έχουν HD-DVD players.
Κι αυτό γιατί έτσι 1ον "σκοτώνουν" το ποσό που διέθεσαν για να το αγοράσουν και επομένως πρακτικά δεν τους συμφέρει και 2ον δίνουν την ευκαιρία στις εταιρείες να "παίζουν" με την τσέπη μας.
Για μένα οι κάτοχοι των HD-DVD players έχουν βγάλει τα λεφτά της συσκευής τους με την χάρμα οφθαλμών εικόνα που έχουν απολαύσει μέχρι τώρα.
Την άποψη αυτή είπα και στον συνάδελφό μου ("the roller") που έχει το ίδιο μοντέλο με τον DIMITRIS K.

Εξάλλου αυτά τα HD-DVD players μπορούν να παίξουν DVD με upscale και αποδίδουν πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή ενός DVD player.
Και μέχρι να πέσουν οι τιμές των Blu Ray players και να γίνουν προσιτές, το HD-DVD player μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή των ταινιών που ήδη έχουν οι κάτοχοί τους αφού οι ταινίες σε Blu Ray δεν έχουν ακόμα αντικαταστήσει σε ποσότητα αυτές των DVD.
Και παράλληλα όποιος θέλει μπορεί να επενδύσει και σε ένα Blu Ray για να βλέπει τις ταινίες που θα κυκλοφορούν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.363
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel