΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

HV

Reaction score
0
Εγω το Σαββατο εκανα ενα Speed Test και μαλιστα με Server στο Chicago.
Μια εικονα = 1000 Λεξεις...

Και μολις τωρα.

Reaction score
14
Αν δεν κανω λαθος το 2002.......
Το 2002 γινόταν ακόμη beta testing και όπου έτρεχε ADSL...έτρεχε πιλοτικά.

Αν δεν κάνω τραγικό λάθος...

Reaction score
14

Reaction score
5
και εμάς στον Πειραιά Σωτήρη με acn/ote 24/1 είμαστε με τέτοιοες ταχύτητες... λέω να μετακομίσω το σπίτι στο γραφείο... ή να βάλω ενα ραντσο να κοιμάμαι εδώ!!!!
:142::142::142::142::142::142::142:

Reaction score
14
Τι να πώ και εγώ....
Στο σπίτι έχω 8άρα στο 100% της ταχύτητας αλλά με αποσυνδέσεις....
Γιατί ρε παιδιά τους ρωτάω...Είστε 3,5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του ote κύριε...
Καλά λέω ....
Κάνω καινούρια 24 για το γραφείο 300 μέτρα από το κέντρο ( που μου είπαν..) και max ταχύτητα 550...Ε, άι στο διάτανο λέω εγώ....

Reaction score
0
Εγώ με forthnet 2play , κατεβάζω σταθερά με 800kb/sec και βάλε ...
Με 24€/μήνα πάγιο για adsl+τηλέφωνο.

Περιμένω με αγωνία να υπάρξουν κι άλλοι παροχείς νερού/ρεύματος για να
κόψω νερό/ρεύμα από ΕΥΔΑΠ/ΔΕΗ και να πληρώνω ακόμη λιγότερα σε δημοσιους υπαλλήλους ...

HV

Reaction score
0
Οτι και να λεμε ο ΟΤΕ ειναι ο καλυτερος....Και απο πλευρας ταχυτητας αλλα και τεχνικης υποστηριξης. Αυτα τα 2 ειναι πια Defacto.

Reaction score
0
Ειδικά από τεχνική υποστήριξη... για αυτό και δεν τολμάω να πάω σε εναλλακτικό!!!!!!!!

Reaction score
0
Παντου υπαρχουν ευχαριστημενοι και δυσαρεστημενοι πελατες...το θεμα ειναι να κοιταμε και το ογκο της καθε επιχειρησης...Οταν ο ΟΤΕ εχει 5.000.000 συνδρομητες ειναι λογικο ενα ποσοστο να ειναι δυσαρεστημενοι...Οταν ενας εναλλακτικος εχει 5.000 συνδρομητες και οι μισοι ειναι δυσαρεστημενοι αυτο ειναι το ασχημο για τους συνδρομητες...
Παντως το θεμα ειναι πως θα σου τυχει...

Reaction score
0
Οταν ο ΟΤΕ εχει 5.000.000 συνδρομητες ειναι λογικο ενα ποσοστο να ειναι δυσαρεστημενοι...Οταν ενας εναλλακτικος εχει 5.000 συνδρομητες και οι μισοι ειναι δυσαρεστημενοι αυτο ειναι το ασχημο για τους συνδρομητες...
Είσαι σίγουρος ότι οι χρήστες ίντερνετ στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 5.000.000 ;
Ή μήπως είναι λιγότεροι , αλλά από τα 4.000.000 ο ΟΤΕ έχει τα 5;

Τώρα σχετικά με το ποιός είναι "εναλλακτικός" ή όχι δεν ξέρω.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν έκανα την σύνδεσή μου στο ίντερνετ , ο ΟΤΕ δεν είχε ISP τότε, γιατί το ίντερνετ ήταν υπόθεση για ... "ψώνια" και οι δημόσιοι υπάλληλοι αδιαφορούσαν.

Από τότε βέβαια πέρασαν 12+ χρόνια.

Όταν ξεκίνησε το δικό της ISP η ... Δημόσια Υπηρεσία , αύξησε πολύ τους συνδρομητές της, επειδή τον αριθμό κλήσης για ίντερνετ με μειωμένη χρέωση , τον κρατούσε αποκλειστικά για την πάρτη της και δεν έδινε την ίδια δυνατότητα στους άλλους ISP , παρόλες τις πάμπολες καταδίκες στα ευρωπαικά δικαστήρια , τις οποίες πληρώναμε εμείς!

Περί τεχνικής υποστήριξης δεν γνωρίζω. Είχα ακούσει για τον ΟΤΕ τα πρώτα χρόνια, ότι είχε το ίδιο ωράριο με ... το ΙΚΑ και τις Πολεοδομίες. Στη forthnet εγώ 3,5 χρόνια με adsl δεν έχω χρειαστεί τεχνική υποστήριξη.

Reaction score
19
Στο καινούργιο utorrent 1.7.7 που έβαλα πριν λίγο έχει μια επιλογή:

Enable Encryption (Some Internet Providers block mTorrent's communication to limit the download speed. Enable encryption if you experience low speed.)

Το έχετε δοκιμάσει όσοι έχετε θέμα;

HV

Reaction score
0
Δεν βελτιωνει σχεδον τπτ.....Δεν νομιζω πως ο ΟΤΕ κανει Traffic Shapping.
Συν το οτι αυτη η επιλογη υπαρχει πανω απο χρονο στο Utorrent.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv