Οταν ακουτε μουσικη....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Η ερωτηση μου αφορα τις στιγμες που ακουτε μουσικη.
Οταν ακουτε μουσικη λοιπον...απλα ακουτε?
Η κανετε και κατι αλλο συγχρονως?
Διαβαζετε?
Μπαινετε στον υπολογιστη?
Οδηγειτε?
Σιδερωνετε?

Τι, τελος παντων, κανετε οταν ακουτε μουσικη?

Reaction score
10
Συνηθως οταν ακουω μουσικη, ακουω μονο μουσικη και δεν κανω τιποτα αλλο.
Τωρα τελευταια μπαινω στο ιντερνετ απο το κινητο και παιζω και κανα GEMS.
Κακο πραγμα η τεχνολογια.:114:

Reaction score
0
Εγώ ακούω μουσική μόνο όταν πάω σε κάποιο μαγαζί για να διασκεδάσω μετα μουσικής, π.χ. club, μπαρακι, μπουζούκια....

Σε καμία άλλη περίπτωση δεν ακούω μουσική, ξέρω είναι πολύ περιεργο αυτό , και ίσως να είμαι μοναδική ή έστω απο τους λίγους ανθρώπους που θεωρούν την μουσική "φασαρία".......:121:

Και ήμουν πάντα έτσι...σαν παιδί ποτέ δεν αγόραζα δίσκους, ή ποτέ δεν έγραφα κασέτες, ή στοίχους τραγουδιών, ποτέ δεν είχα γκρινιάξει στους γονείς μου να μου αγοράσουν στερεοφωνικό.:133:

Reaction score
4
Απάντηση: Οταν ακουτε μουσικη....

Αν εξαιρέσεις τις ώρες που εργάζομαι και αυτές που κοιμάμαι, ακούω μουσική συνέχεια...
Είναι το πρώτο που ανοίγει όταν ξυπνάω και το τελευταίο που κλείνει πριν κοιμηθώ.
Τα Σαβ-κα παίζει όλη μέρα :610:

Οπότε με συνοδεύει σε κάθε τι που κάνω.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.940

Ακούω μόνο στο αυτοκίνητο και σε χαμηλή ένταση, άρα τη συνδυάζω με την οδήγηση.
Αρκετά "τραβάω" στα στούντιο...:139:
Με ενοχλεί η μουσική σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο: καφετέριες, restaurants, super markets, εταιρείες κλπ Για βραδινή διασκέδαση (clubs και τα συναφή) δε μιλάω γιατί δεν πάω πια ποτέ, παρά μόνο αν υπάρχει επαγγελματικός λόγος.

Reaction score
786
Προσωπικα, οταν ακουω μουσικη στο σπιτι, συνηθως πινω το κατιτις μου, καπνιζω το τσιγαρακι μου και... τραγουδαω κιολας αμα λαχει

Reaction score
4.485
διαμέρισμα,γυναίκα και αργότερα μωρό επιτάσσουν "Κλείστο ενοχλείς τους,την,τα..."

μουσική όπως τη θέλω ακούω ,στο διαμέρισμα, μόνο 15Αύγουστο!

Την ανάγκη μου την καλύπτουν οι συναυλίες και πολύ σπάνια κάνα depeche mode party, ή ο Παπασπυρόπουλος σε κάνα last chance!

Reaction score
2
Η σωστη ερωτηση δεν ειναι τι κανω οταν ακουω μουσικη, αλλα τι κανω χωρις να ακουω μουσικη...

Reaction score
8

Παντου & παντα ακουω μουσικη,εκτος την ωρα που κοιμαμαι..

Reaction score
10
1. ολοι εξω....:137:
2. ποτο
3. τσιγαρο
4. βαζουμε δισκο η cd
5. το εξωφυλλο στο χερι
7. volume up / play
6. σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.....αρχιζει...:621:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Όταν δουλεύω, δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνω να ακούω παράλληλα και μουσική γιατί μου αποσπά το μυαλό.

Σε όλες τις άλλες δραστηριότητες, η μουσική (cd ή net radio) με συνοδεύει, αλλά εκεί που δεν μπορώ να τη στερηθώ με τίποτα είναι στο αυτοκίνητο. Ούτε για μια διαδρομή 5 λεπτών!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Οταν ακουτε μουσικη....

Αν εξαιρέσεις τις ώρες που εργάζομαι και αυτές που κοιμάμαι, ακούω μουσική συνέχεια...
Είναι το πρώτο που ανοίγει όταν ξυπνάω και το τελευταίο που κλείνει πριν κοιμηθώ.
Τα Σαβ-κα παίζει όλη μέρα :610:

Οπότε με συνοδεύει σε κάθε τι που κάνω.
Ακριβώς!
Απλά να συμπληρώσω, πως μουσική δεν παίζει και όταν βλέπω τανία, κάπως δεν συνδυάζεται...:114:

Reaction score
8
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν ακούω μουσική, ξέρω είναι πολύ περιεργο αυτό , και ίσως να είμαι μοναδική ή έστω απο τους λίγους ανθρώπους που θεωρούν την μουσική "φασαρία".......

Και ήμουν πάντα έτσι...σαν παιδί ποτέ δεν αγόραζα δίσκους, ή ποτέ δεν έγραφα κασέτες, ή στοίχους τραγουδιών, ποτέ δεν είχα γκρινιάξει στους γονείς μου να μου αγοράσουν στερεοφωνικό.
χωρις να θελω να σε θιξω τoχεις ψαξει;

Reaction score
8
Υπάρχει διαφορά στο να ακούω μουσική "οικογενειακά" ή στο να
έχω ενα cd να παίζει και να κάνω συγχρόνως άλλα πράγματα.

Ας πούμε ποτέ δε θα ακούσω για πρώτη φορά ένα νέο cd,
με παρέα.
Περιμένω και όταν θα πω "τώρα θ'ακούσω μουσική" τα πράγματα σοβαρεύουν και.......γίνονται κάπως έτσι :

1. ολοι εξω....:137:
2. ποτο
3. τσιγαρο
4. βαζουμε δισκο η cd
5. το εξωφυλλο στο χερι
7. volume up / play
6. σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.....αρχιζει...:621:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads