PopCorn Hour A100 €199

Reaction score
1
Εαν αναφερόμαστε σε υπότιτλους για DivX, XviD κλπ. αρχεία τότε ναι υποστηρίζει σε .srt και Ελληνικά όχι όμως για matroska (.mkv) αρχεία. Σε πρόσφατο firmware ενσωματώθηκε η δυνατότητα υπότιτλων στα Αγγλικά, άλλες γλώσσες θα ακολουθήσουν στο μέλλον για τα matroska αρχεία.

Reaction score
0
~Αναμένουμε το mail παραγγέλιας κατά κύριο λόγο και στην συνέχεια το νέο firmware.. :107:

POPCORN και τα μυαλά στα κάγγελα..:116:

Reaction score
0
Ότνας σε περίοδο αναμονής για το εν λόγω e-mail και εγώ, θα ήθελα την απόψή σας για τη σύνδεση στο δύκτιο.
Το switch είναι σε άλλο δωμάτιο από την TV και είναι εξαιρετικά δύσκολο (και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία και λόγω νοικιασμένου σπιτιού) να "τραβηχθεί" καλώδιο δικτύου.
Βέβαια υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι (στα 108).
Υπάρχει κάποια ιδέα για λύση όχι υψηλού κόστους;

Reaction score
0
Ότνας σε περίοδο αναμονής για το εν λόγω e-mail και εγώ, θα ήθελα την απόψή σας για τη σύνδεση στο δύκτιο.
Το switch είναι σε άλλο δωμάτιο από την TV και είναι εξαιρετικά δύσκολο (και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία και λόγω νοικιασμένου σπιτιού) να "τραβηχθεί" καλώδιο δικτύου.
Βέβαια υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι (στα 108).
Υπάρχει κάποια ιδέα για λύση όχι υψηλού κόστους;
Λογικά μιλώντας πάντα, πρεπει να δεχεται wifi adapter πανω σε μια απο τις δυο usb θυρες του..:109:

Αλλα δεν ειμαι σιγουρος..
(Βεβαια μπορεις να το πηγαινοφερνεις που δεν ειναι και τοσο τραγικο οσο ακουγεται :107: γιατι ειναι πανάλαφρο. Οποτε το βαζεις στο pc για να κατεβασει το hd υλικο, και το πηγαινεις μετα στην TV για να το παρακολουθησεις...:126:)

Reaction score
0
Χθες έστειλα email στην μαμα εταιρία θέλοντας να γνωρίζω
σε τι σειρά βρίσκομαι για προπαραγγελία. (είχα κανει εγγραφή πριν πολύ καιρό - ουτε εγώ δεν θυμόμουν πότε...). Σήμερα λοιπόν
έβαλα αυτήν την απάντηση
Hi,

You should receive the pre-order invitation in few hours time.

Regards,

The Popcorn Hour Sales Team

http://www.popcornhour.com

http://www.networkedmediatank.com/wiki

Βρίσκομαι λοιπόν μπροστά στο δίλλημα της αγοράς του ή όχι,
Ενδιαφέρομαι για την αναπαραγωγή .mkv με ελληνικούς υπότιτλους.
Τι λέτε αξίζει τα λεφτά του???

Reaction score
0
ti userid exis file?simera pados exoun trelathi na stelnoun orders...exoun xekinisi apo to 8xxx kai ftanoun to 10xxx kai sinexizoun akathektoi,tous estila email an tha ime mesa se afto to paketo orders(userid 13044)kai mou ipane oti i tha paro mesa sti vdomada to order,i arxes aprili...episis tous rotisa an se melodiko firmware ipostirixoun tous ellinikous ipotitlous se mkv,kai pira mia periergi apadisi,les kai de xerane:111:"if not mistaken Greek language is already supported in popcorn A-100 latest firmware".paidia esis pou to exete pls an mporite na to diplotsekarete me to telefteo firmware mipos to diorthosane kai pezi ta mkv me ellinikous subs,gt tote milame gia to apolito :107:

Reaction score
0
Φίλε, αν μπορείς να έχει δίκτυο ethernet κοντά στην TV, τότε νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση σαν τιμή προς δυνατότητες, αν όχι τότε θέλει κάποια σκέψη, γιατί αν λείπει το δίκτυο τότε χάνει σημαντικά σε θέματα χρηστικότητας.

Reaction score
0
Έχω userid 10253. Τι λέει να το τσιμπήσουμε?
Τους ελληνικούς υπότιτλους πιστέυω 8α τους παλέψουμε είτε
με μελλοντικό firmware είτε με κανένα τρικ...
Το μονο που φοβάμαι είναι να μην μας γδάρουν στο τελωνείο...

Reaction score
0
ama kitaxis ti defteri selida aftou tou thematos tha dis oti ena paidi anaferi teliki timi 150 euro...ego den exo distixos koda sti tv ethernet,alla de katalaveno,gt xani se xristikotita?me exoteriko skliro den mporis na ta kanis olla mia xara?file parto oposdipote,elpizo na mou erthi kai emena to mail kai na min xriasti na perimeno mexri ton aprili

Reaction score
0
paidia molis pira kai ego to polipothito preorder.lipon akolouthisa ta vimata gia na to paragilo kai anixa ton logariasmo google checkout pou xriazotane(ma kala tous xalai dld to paypal?).iparxi ena mikro prob omos,i karta tora mesa exi to astronomiko poso ton 5 euro :107:.kai me tis apergies kai to tei de tha prolavo na pao na valo ta lefta sti trapeza prin ti deftera(varia varia isos prolavo paraskevi).opote,afto mipos epireasi ti paragelia?dld i xreosi pote ginete?mipos prospathisi i google na xreosi ti karta kai epidi de tha vri lefta xaso to order mou ara kai ti sira mou?

Reaction score
0
Σήμερα θα κάνω και εγώ την προπαραγγελία μου.
Όσον αφορά την χρέωση της πιστωτικής νομίζω ότι
αυτή θα γίνει όταν θα έρθει η σειρά μας να γίνει ή αποστολή
του PCH και όχι με την προπαραγγελία. Και με τη ζήτηση που
υπάρχει υποθέτω ότι η... χρέωση θα αργήσει λίγο να γίνει.
Εγώ στη θέση δεν θα ανησυχούσα... :)

Καλό είναι πάντως να ενημερώνει ό ένας τον άλλο για την
κατάσταση της προπαραγγελίας του για να ξέρουν και οι υπόλοιποι
τι να περιμένουν. Και εδώ είναι νομίζω ο τόπος να το κάνουμε...

Αντε με το καλό...

Reaction score
0
Μόλις έγινε και η προπαραγγελία μου.
(international shipping 45$ ??? USPS)
224$ --> aprox. 142,7 euro
:107:

Reaction score
0
telika odos ipirxe provlima...mpeno simera sto google checkout kai vlepo oti mou aporipsane ti karta...perno tilefono stin alphabank kai rotao kai mou lene oti to sfalma ine oti den iparxi diathesimo ipolipo:104:afou ipotithete oti de se xreonoun apo tora gamo:101:...kai to xirotero ine oti mou vgazi kai mnm oti gia na min akirothi i paragelia prepei na valo lefta i ali karta mexri 22 tou mina,dld paraskevi:110::110:

Reaction score
3
Μολις εκανα τη παραγγελια μου κι εγω......
Αντε να κανουμε μαζικα τεστ γυρω στο πασχα μαλλον.....

Reaction score
0
Παιδιά είμαι και εγώ προ της παραγγελίας, με απασχολούν 2 πράγματα

> η υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων σε mkv, που όμως φαντάζομαι θα λυθεί σχετικά γρήγορα με κάποιο firmware

> το ότι το switch είναι σε άλλο δωμάτιο από την TV και για την ώρα δεν έχω διάθεση να τραβάω - καρφώνω 10 - 12 μέτρα καλώδιο μέσα στο σαλόνι

έχετε καμιά καλή ιδέα (ασύρματο δίκτυο υπάρχει στο σπίτι)
και για τα δύο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas