Alpha Formula 1

Reaction score
0
Απαράδεκτη η κάλυψη του πρώτου αγώνα F1 απο τον Alpha.
Φτωχή παραγωγή ακόμα πιο φτωχό το studio. Με μια Σκλαβούνου στα δοκιμαστικά με το μωβ σουτιέν να ποζάρει σε κάθε πλάνο.
Και τι να πώ για την κάλυψη του αγώνα, διαφημίσεις κάθε 5 λεπτά
και ο Πουρναράκης με τους δύο άλλους συνέχεια σε άστοχα σχόλια.
Αν δεν μπορεί το κανάλι της Κάντζας να δώσει αλλού τα δικαιώματα.
Άλλά αυτός είναι ο Ελληνας αυτή η τηλεόραση του αξίζει.
1000 φορές το δελτίο του Star.

Reaction score
1
Απάντηση: Alpha Formula 1

αυτά τα λέμε και στο κεντρικό θέμα της F1 ...

η λύση έχει βρεθεί , λέγεται ORF !

GTX

Reaction score
39
Αφού δεν έπαιξε το hd feed εγώ το είδα χωρίς σχολιασμό στο Premiere με το live timing δίπλα...απόλαυση, ούτε τα πήρα στο κρανία να βρίζω τους βλάκες του Alpha, ούτε έχασα δευτερόλεπτο λόγω διαφημίσεων, ούτε στη Press Conf προσπαθούσα να ακούσω τί λένε κάτω από τη φωνή του βλάκα που βρίσκει σωστό να μεταφράζει ταυτόχρονα ούτε τίποτα. Ψυχική ηρεμία :107:

Χάζεψα λίγο την επανάληψη και γέλασα με τις βλακείες τους απλώς.

Reaction score
4
Αφού δεν έπαιξε το hd feed εγώ το είδα χωρίς σχολιασμό στο Premiere με το live timing δίπλα...απόλαυση, ούτε τα πήρα στο κρανία να βρίζω τους βλάκες του Alpha, ούτε έχασα δευτερόλεπτο λόγω διαφημίσεων, ούτε στη Press Conf προσπαθούσα να ακούσω τί λένε κάτω από τη φωνή του βλάκα που βρίσκει σωστό να μεταφράζει ταυτόχρονα ούτε τίποτα. Ψυχική ηρεμία :107:

Χάζεψα λίγο την επανάληψη και γέλασα με τις βλακείες τους απλώς.
Λιγομιλητε Γιωργο :136: στο Premiere το εχει και επαναληψη ή καθησες πρωι και το ειδες?
Γιατι και εγω αυτους του Alpha του ψιλοβαρεθηκε οπως και την ιδιες 3 διαφημισεις καθε 15 λεπτα :140:

GTX

Reaction score
39
Λιγομιλητε Γιωργο :136: στο Premiere το εχει και επαναληψη ή καθησες πρωι και το ειδες?
Γιατι και εγω αυτους του Alpha του ψιλοβαρεθηκε οπως και την ιδιες 3 διαφημισεις καθε 15 λεπτα :140:

Πάντα live τα βλέπω ρε συ αφού είμαι βλαμένος :140::140::116:
Συνήθως έχει και επανάληψη αλλά δεν ξέρω την ώρα, το μεσημέρι όπως είπα χάζεψα λίγο την επανάληψη του alpha :142:

Reaction score
4
Πάντα live τα βλέπω ρε συ αφού είμαι βλαμένος :140::140::116:
Συνήθως έχει και επανάληψη αλλά δεν ξέρω την ώρα, το μεσημέρι όπως είπα χάζεψα λίγο την επανάληψη του alpha :142:
:615:
Ειμαι βλαξ που εχω ολα τα καναλια και καθομαι και τρωω στην μαπα τον παλιο Alpha με τα ωραια του.

Reaction score
1

Τον έχω κόψει τον Alpha.
Το βλέπω στο RTL και μακάρι να ήξερα γερμανικά γιατί οι άνθρωποι κάνουν και δείχνουν πολύ ωραία πράγματα, ιδίως μετά τον αγώνα...

Reaction score
0

Παίδες καλώς σας βρήκα, επειδή ειμαι λίγο ψιλοάσχετος και οσο και αν έψαξα δεν βρήκα αυτό που θέλω, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει καμμία λίστα με τα κανάλια που δείχνουν την Formula 1. Ευχαριστώ.

Reaction score
1

συνήθως λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας βρίσκουμε feeds , ενώ το liveonsat.com είναι το απόλυτο εργαλείο live sport γεγονότων

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv