Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αντιγράφω από το satleo.gr:

"Ο Hellas Sat προετοιμάζεται για να μεταδώσει σε Hi Definition (υψηλή ευκρίνεια) το Euro 2008 σε τηλεθεατές που κατοικούν στην Ελλάδα. (Φιλελεύθερος)

Σχόλιο: Τυχόν live μετάδοση των αγώνων του Euro 2008 σε HD από τον Hellas Sat 2, είναι μάλλον απίθανο να γίνει με ελεύθερη (FTA) πανευρωπαϊκή εκπομπή για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Άραγε, τι ετοιμάζει ο ΟΤΕ ως τον Ιούνιο; (Κώστας Πρέντας)".

Reaction score
14
ανα μικρό μυστικό και εσείς το είπατε σε 5-6 άτομα....

βρωμοκουτσομπόλες!!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Αντε να προετοιμαζόμαστε, αν και ίσως χρειαστούμε τον δέκτη για τα Ελληνικά ΠΙΟ νωρίς απο το καλοκαίρι............. ΙΣΩΣ και πολύ ΠΙΟ νωρίς...........!!!!

Πάντως ΤΩΡΑ δεν προχωράμε απλώς... ΤΡΕΧΟΥΜΕ.... μάλλον καλύτερα ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΜΗΛΑ...!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

"Ο Hellas Sat προετοιμάζεται για να μεταδώσει σε Hi Definition (υψηλή ευκρίνεια) το Euro 2008 σε τηλεθεατές που κατοικούν στην Ελλάδα. (Φιλελεύθερος)

Σχόλιο: Τυχόν live μετάδοση των αγώνων του Euro 2008 σε HD από τον Hellas Sat 2, είναι μάλλον απίθανο να γίνει με ελεύθερη (FTA) πανευρωπαϊκή εκπομπή για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Άραγε, τι ετοιμάζει ο ΟΤΕ ως τον Ιούνιο; (Κώστας Πρέντας)".
Ti?
Για τους Ολυμπιακους Αγωνες ξεχασαν να πουν?:144:

Reaction score
0
Pantos na poume kai ena kako gia esas tous tris pio pano, ali fora vre pedia piteto sto psito tin idisi kai oxi san to alo ksero ena mistiko ,kai ante na vroume pio ine afto to mistiko.
sigoura otan graftike to proto post se kanenan den perase apo to mialo afto pou mathenoume tora !!
kai sto telos vre aderfe den xalase o kozmos na itane proti idisi sto avsite .

Reaction score
0
αυτό που λες φίλε μου το είχα στείλει σε pm στον Ανδρέα και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που μου χτυπάνε άσχημα αυτού του είδους τα μυστικά.καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα δεν λέγονται, αλλά όταν είσαι σε ένα forum ή ξέρεις κάτι και το λες σε όλους ή το κρατάς για σένα και τους "δικούς" σου μέχρι να γίνει επίσημο...
από τα συμφραζόμενα και έχοντας διαβάσει αυτό το thread σε άλλο forum (είχε δημιουργηθεί πριν το "μυστικό" thread) κάτι μπορούσες να καταλάβεις.
τεσπα, δεν είναι θέμα για να χαλάσουμε και τις καρδιές μας. καλώς σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου post στο avsite!!:126:

Reaction score
0
αυτό που λες φίλε μου το είχα στείλει σε pm στον Ανδρέα και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που μου χτυπάνε άσχημα αυτού του είδους τα μυστικά.καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα δεν λέγονται, αλλά όταν είσαι σε ένα forum ή ξέρεις κάτι και το λες σε όλους ή το κρατάς για σένα και τους "δικούς" σου μέχρι να γίνει επίσημο...
από τα συμφραζόμενα και έχοντας διαβάσει αυτό το thread σε άλλο forum opos (είχε δημιουργηθεί πριν το "μυστικό" thread) κάτι μπορούσες να καταλάβεις.
τεσπα, δεν είναι θέμα για να χαλάσουμε και τις καρδιές μας. καλώς σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου post στο avsite!!:126:
kalos irthes file sto avsite, kathe alo den niotho oti xalame kardies me ta pedia. to ixa pi nomizo kai ena savato me ta pedia pou pinoune kafe kathe savato (sta pio pola lipo teleftea kai o sotiris ikonomou tha me kraksi) oti itane lathos se afto to thread ,afto omos den mas xalai kathe alo tin aksia ton pedion tin kseroume kai tin sevomaste.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όπως έχω γράψει και στο άλλο θέμα με το "μυστικό" υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα να λυθούν πριν γίνει πραγματικότητα η παραπάνω είδηση...

Προφανώς η εφημερίδα της Κύπρου την δημοσίευσε γνωρίζοντας την πρόθεση... αλλά όπως ξαναέγραψα, ας μην το προεξοφλούμε...

Όπως και νάχει για να βγει σε εφημερίδα κάτι τέτοιο προφανώς υπάρχει η πρόθεση...

Reaction score
0
Μακάρι να δούμε το Ευρο σε HD, αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα εγώ ακόμα κρατάω πολλές επιφυλάξεις...

Reaction score
0
Το ξέρω ρε γμτ. Το feed τους έρχεται έτοιμο... Απλά μέσα σε 3 μήνες θα προλάβουν να οργανώσουν το ψηφιακό μπουκέτο, να το προωθήσουν, να έχουν έτοιμες τις κάρτες, να.. να... Τι να πω μακάρι. Αντε να πουληθεί όσο το δυνατόν συντομότερα και η ακατονόμαστη μπας και δούμε άσπρη μέρα σε αυτή τη χώρα στα δορυφορικά.

Reaction score
152

Οταν λεμε Ελλαδα εννοουμε απο Αγ.Νικολαο Κρητης εως Σουφλι Εβρου Η' απο Σουνιο μεχρι Οινοη???????????????

VG

Reaction score
0
Ας ειναι και απο Υμηττο μεχρι Παρνηθα,αρκει να γινει η αρχη

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μα δεν ειναι ελευθερη η μεταδοση των αγωνων οπως εγινε το 2004; Αρα ποια πνευματικα δικαιωματα;

Reaction score
19
Εννοείται ότι θα είναι ελεύθερο. Άλλωστε ποιοί θα πληρώσουν;
5 άνθρωποι σε όλοι την Ελλάδα με HD δέκτη; :116:

Ελπίζω να μην κάνω λάθος!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Μα δεν ειναι ελευθερη η μεταδοση των αγωνων οπως εγινε το 2004; Αρα ποια πνευματικα δικαιωματα;
Δεν νομίζω ότι είναι ελεύθερη πνευματικών δικαιωμάτων η μετάδοση, ειδικά σε HD... Αν είναι έτσι, τότε το HD Suisse θα πρέπει να τους δείξει Free-To-Air, το ίδιο και το ORF HD (που ετοιμάζεται) και το Premiere HD και ο Sky HD,κλπ - Δεν πρόκειται όμως να συμβεί ποτέ αυτό!!!

Μήπως όμως στον HellasSat χρειαστεί η κωδικοποίηση πολύ απλά γιατί θα μεταδοθούν και άλλα .... που την απαιτούν;;;; :126:

Κάντε λίγο υπομονή.... αρχίζουν και βγαίνουν στη φόρα ένα-ένα.... Ξεκινήστε καλού-κακού όμως αποταμίευση για High Definition (και γιατί όχι και PVR/PVR ready) δέκτες ....:126:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος