Μου την δίνουν οι gamers...

Reaction score
5
Καλά καλά... Όχι όλοι. Βασικα, μου την δίνουν οι φράσεις που χρησιμοποιούν στο ελλαδιστάν. Λέξεις όπως "καμπέρι" πχ που κάθε φορά που τις ακούω σε κανα netcafe που έχω πάει, θέλω να πιάσω το ζόμπι που την είπε, να τον βάλω κάτω και να τον βαράω.

Δείτε αυτό :

[YOUTUBE]syFumpeBYao[/YOUTUBE]

Εσάς τι σας εκνευρίζει στους άλλους gamers;

Reaction score
4
H λεξη lol και ζομπι :142:
Βρε εσυ αμα ηταν καμπερι (σαν τον spersv) ο τυπος και τους ειχε σπασει τα νευρα , πως θα επρεπε να τον πουν ?

Reaction score
1
Απάντηση: Μου την δίνουν οι gamers...

Καλά καλά... Όχι όλοι. Βασικα, μου την δίνουν οι φράσεις που χρησιμοποιούν στο ελλαδιστάν. Λέξεις όπως "καμπέρι" πχ που κάθε φορά που τις ακούω σε κανα netcafe που έχω πάει, θέλω να πιάσω το ζόμπι που την είπε, να τον βάλω κάτω και να τον βαράω.

Δείτε αυτό :

[youtube]syFumpeBYao[/youtube]

Εσάς τι σας εκνευρίζει στους άλλους gamers;
Αμα πω τώρα ότι το καμπέρι ξεκίνησε από έναν τυπά δίπλα μου το 1999 , θα με πιστέψεις; βέβαια μετά από λίγο όλο το μαγαζί έβριζε " γ..ω τα καμπέρια" και έτσι ...

Reaction score
5
Τ σημαινει "καμπερι"?:118:
Από το αγγλικό "Camp". Τύποι που αράζουν σε μια γωνιά ("κατασκηνώνουν" δηλαδή) για να κρυφτούν από άλλους παίχτες, και με ένα sniper rifle καθαρίζουν κόσμο κρυμμένοι.

Τους θεωρούν κότες γιατί δεν κάνουν face to face combat :116:

Reaction score
2
Και εμενα με εκνευριζει ιδιαιτερα η λεξη καμπερι, ειδικα οταν υπαρχει κλασεις ανωτερη ελληνικη λεξη. Καβατζοπ**στας :138:

Και επισης αγαπητε πλην ανοιωθε φιλε Κωστα, υπαρχει μια σημαντικη διαφορα αναμεσα στον καβατζοπ**στα, και στον sniper user. Ο πρωτος παιρνει ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ sniper και γυρναει γυρω γυρω στην πιστα χοροπηδωντας σαν το κατσικι, ενω ο 2ος κατανοει οτι υπαρχουν και αλλα οπλα στο παιχνιδι, και το sniper ειναι για συγκεκριμενες χρησεις και μονο. Συνηθως οι πρωτοι ειναι το αγαπημενο γευμα των 2ων.

Reaction score
5
- "Είσαι noob-ας ρε. Εγώ παίζω 10 μήνες lineage και ξέρω."

το κεφάλι θέλω να τους σπάσω λεμεεεεεε

Reaction score
4
Και εμενα με εκνευριζει ιδιαιτερα η λεξη καμπερι, ειδικα οταν υπαρχει κλασεις ανωτερη ελληνικη λεξη. Καβατζοπ**στας :138:

Και επισης αγαπητε πλην ανοιωθε φιλε Κωστα, υπαρχει μια σημαντικη διαφορα αναμεσα στον καβατζοπ**στα, και στον sniper user. Ο πρωτος παιρνει ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ sniper και γυρναει γυρω γυρω στην πιστα χοροπηδωντας σαν το κατσικι, ενω ο 2ος κατανοει οτι υπαρχουν και αλλα οπλα στο παιχνιδι, και το sniper ειναι για συγκεκριμενες χρησεις και μονο. Συνηθως οι πρωτοι ειναι το αγαπημενο γευμα των 2ων.
Συμφωνω εν μερη αλλα απο παιχνιδι σε παιχνιδι ειναι και διαφορετικα τα πραγματα οσο αφορα τα snipers.
Στο call of duty / Battlefield μπορεις να κατσεις με ενα sniper και να θεριζεις οτι περασει και ειδικα αμα εισαι σε οροφο πανω να δυσκολευτουν πολυ να σε βρουν και να σε φανε στο τελος.
Στο CSS ομως που ειναι μικρες οι πιστες πρεπει να εχεις τρομερα αντανακλαστικα και τρομερο σημαδι γιατι αμα αστοχησεις να πρεπει να τον φας με πιστολι αμα ερθει κοντα σου και ολα αυτα συνηθως με ενα headshot αλλιως μεζες και αντε παλι να ξαναμαζεψεις λεφτα για sniper.
Πρεπει ακομη να ξερεις τι κανεις και που να κατσεις , να μετρας τον χρονο συνεχεια για να ξερεις απο που θα βγουν και φυσικα δεν εχει καβατζες (σπανια) και ουτε crouch ωστε να μειωσεις την επιφανεια που εισαι εκτεθιμενος.

Reaction score
5
MHN ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΑΝΟΙΩΘΟΣ" ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Θα αρχίσω να μοιράζω Infractions...

Reaction score
2
Οι πιο ευκολοι μετα απο τα κατσικια που χοροποηδανε με τα sniper, ειναι οι τυποι που δεν ξερουν να καβατζωθουν με τα sniper. Βλεπεις τωρα το κριαρι πανω στο γερανο, ο οποιος εχει 2 τουλαχιστον τροπους να κρυφτεις αν σε παρουν πρεφα (που συνηθως χρησιμοποιουνται για να μην σε περνουν πρεφα :p), και καθεται εξω εξω, και κοιταει μονιμως απο μια μερια. Ε, αυτον τον τρως και με πηρουνι :137:

Reaction score
4
Απάντηση: Μου την δίνουν οι gamers...

Που μαζεύεστε και παίζετε να 'στηθώ' απέναντι (με την διόπτρα) ; :137:

Reaction score
4
Οι πιο ευκολοι μετα απο τα κατσικια που χοροποηδανε με τα sniper, ειναι οι τυποι που δεν ξερουν να καβατζωθουν με τα sniper. Βλεπεις τωρα το κριαρι πανω στο γερανο, ο οποιος εχει 2 τουλαχιστον τροπους να κρυφτεις αν σε παρουν πρεφα (που συνηθως χρησιμοποιουνται για να μην σε περνουν πρεφα :p), και καθεται εξω εξω, και κοιταει μονιμως απο μια μερια. Ε, αυτον τον τρως και με πηρουνι :137:
Οντως :142:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μου την δίνουν οι gamers...

:111::111::111:

Καλέ θα πάθει τίποτα το βλαμμένο!!!

:111::111::111:

Για να καταλαβω, του κανουν εξορκισμο μεσω ιντερνετ?
:204::204::204:

HV

Reaction score
0
Βασικα το βιντεακι αυτο ειναι απο ενα παιδακι που ανα καιρους διασκεδαζει το ιντερνετ επιτηδες με τα καμωματα του. Μια φορα ειχε κανει το ιδιο σκηνικο και εβλεπε μια κοπελα που τραγουδουσε και την εβριζε.....

Reaction score
62
Βασικα το βιντεακι αυτο ειναι απο ενα παιδακι που ανα καιρους διασκεδαζει το ιντερνετ επιτηδες με τα καμωματα του. Μια φορα ειχε κανει το ιδιο σκηνικο και εβλεπε μια κοπελα που τραγουδουσε και την εβριζε.....
Φαντάσου να μεγαλώσει δηλαδή...:116:

Reaction score
0
Το παιδάκι είναι ηθοποιός και το βίντεο είναι στημένο.
Στο YouTube θα βρείτε πολλές παρωδίες με υπότιτλους για κάθε είδους άσχετο θέμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower