Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

... σαν κάτι να γράφει για τον Dreambox 800 HD... κάτι για ΜΑΡΤΙΟ...!!!
Τον περσινό θα εννοεί :138: Τον περιμέναμε και τότε :116:

Ας ελπίσουμε φέτος να είναι συνεπείς :139:

Reaction score
1
Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat!

την ΕΡΤ περιμένουν για να βγάλουν τους Dreambox 8xxxx

Reaction score
457

Εξτρα πιάτο δεν θα χρειαστείς .

Δύο είναι οι λύσεις, είτε κινητό είτε και τρίτο LNB που να βλέπει τον Hellas Sat.
Με το κινητό θα μπορέσεις να δείς και άλλους δορυφόρους ενώ με το 3ο LNB θα δείς 3 δορυφόρους...

50 ευρώ περίπου έχει το moter Diseqc ενώ περίπου 30 ευρώ το 1 επιπλέον LNB + βάση στήριξης + Diseqc switch 4ων LNB...

Βέβαια το κινητό χρειάζεται και καλό συντονισμό.

Η επιλογή είναι δική σου...
Πάνο σε ευχαριστώ πολύ, ήσουν κατατοπιστικότατος..:102:
μάλλον θα πάω για 3ο Lnb..

Reaction score
1

Εχω αντίρρηση , πως περιμένετε να πετύχει τον hellas sat όταν είναι κεντραρισμένο στον Astra ή ακόμα χειρότερα στον Hotbird;

μιλάω για σταθερό ...

Reaction score
0

Κύριε Λάκη , υποτίθεται ότι η ΕΡΤ θα εκπέμψει από hellas sat ...
Σωστα, ρωτουσε πως θα πιασει μεσω hellas sat - αρα θα προτεινα ενα κινητο πιατο (και τουλαχιστον 1,20μ) γιατι θα του ειναι ουσιαστικα αχρηστο ολο το συστημα κεντραρισμενο στον hellas sat μονο.
Σας ευχαριστώ και τους δύο! :107:
Καλώς ή κακώς η Nova θα μείνει αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν Euro & Πεκίνο σε HD και να μείνω απ' έξω. Άρα θέλω Hotbird & Hellas Sat. Άντε να ανακοινωθούν λεπτομέρειες από ΕΡΤ/ΟΤΕ να κάνουμε τα προγράμματά μας. :607:

Reaction score
457

Εχω αντίρρηση , πως περιμένετε να πετύχει τον hellas sat όταν είναι κεντραρισμένο στον Astra ή ακόμα χειρότερα στον Hotbird;

μιλάω για σταθερό ...
Νίκο το σταθερό μου πιάτο είναι όντως κεντραρισμένο στον Hotbird και απλά έχει και ένα 2ο lnb στον Astra...μίλησα σήμερα και με αυτόν που μου το τοποθέτησε και όντως μου είπε ότι θα χρειαστώ ένα 2ο πιάτο (80cm)..
thanks..:)

Reaction score
68

Καλύτερα 80 εκατοστά για να είστε ok και σε περιπτώσεις βροχοπτώσεων.

Reaction score
1

εγώ θα βάλω 1 μέτρο , γιατί έτσι με αρέσει ... ακου κει να μας λένε και πόσα μέτρα πιάτο θα βάλουμε ...

πέρα από την πλάκα , και με τις πιο δύσκολες καταστάσεις ο 80άρης πιάνει άριστο σήμα στον Hellas ... Ακόμα και παράπλευρα ( κέντρο ο turk )

Reaction score
19
Και δεν μου λέτε... Από usb στικάκια HD για σύνδεση με πιάτο παίζει τίποτα;

Όχι τίποτα άλλο, φανταστείτε το λαπτόπι με hdmi απ'ευθείας στην LCD :116:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μιλάω για σταθερό ...
ναι θέλει μεγάλη προέκταση η πολύ απλά TOROIDAL ΠΙΑΤΟ και να αναφερθώ ξανά στο WAVEFRONTIER που μπορεί να πιάσει απο Turksat 42 east - Thor 1 West σε σύνολο 16 δορυφόρων, που αυτό σημαίνει ότι ΟΛΟΙ είναι μέσα, και ο HELLAS SAT.

Εγώ έχω αυτό με 4 LNB σε HOTBIRD 13, ASTRA 19, ASTRA 28 , HELLAS SAT 39.

Εχει και μια προσφορά η MSG , Πλήρες σετ σταθερής λήψης 4 δορυφόρων.(κάτοπτρο Wavefrontier, 4 x lnb 0,2 db, diseqc 1-4 , βάση) με 199 ευρώ.

Επίσης υπάρχει αυτό με 109 ευρώ με 5 δορυφόρους 85 εκατοστά και άνοιγμα 48 μοίρες.

Επίσης ο φίλος με ενα πιάτο και 8 LNB με χειροποίητη βάση τα πιάνει όλα...

και επίσης ακόμη ενας φίλος απο τις 5 EAST μέχρι τις 39 EAST με κέντρο τις 19...

Θέλετε και άλλα ???? μεράκι και όρεξη να υπάρχει...

Πάντα βέβαια υπάρχει η λύση του 2ου πιάτου αρκεί να υπάρχει χώρος για αυτό.

Reaction score
68

Επίσης ο φίλος με ενα πιάτο και 8 LNB με χειροποίητη βάση τα πιάνει όλα...

Να σημειώσω πως το τόξο στο gibertini μου καλύπτει από τα εύκολα στις 1W έως τις 28,2/28,5 E. Έχω δοκιμάσει και hellasat και κατέβασα τα εύκολης λήψης αλλά, επειδή ήθελα και τον turksat, τους έβαλα μαζί σε ένα δεύτερο 75άρι κάτοπτρο.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Den ksero Pano ala prepi na se rotiso ,exis di meta ton HUMAX2000 kanenan alon dekti ??
giati ego ida to pangozmio protathlima podosferou apo to humax2000 me karta euro 1080 kai i ikona itane i xiroteri pou exo di pote,
kai den exi kai slot pou simeni oti gia na valis mia karta thes oposdipote kapia modula kai afto me ta simerina dedomena se alous dektes HD exi kseperasti.
Αν έχω δεί άλλο δέκτη? :109: Αρκετούς θα έλεγα όπως Ferguson HF 8800 HD Conax, Pace DS810, Arion AF-8000HDCI κλπ. αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Τι σχέση έχει όμως εαν έχω δει ή όχι άλλους δέκτες και γιατί θεωρείς ξεπερασμένο τον 2000 ? Επειδή έχει ΜΟΝΟ 2 CI ...!!!! και όχι embedded σύστημα κωδικοποίησης?

Ο δικός μου 2000 παίζει με 55'' HDTV HITACHI PLASMA και μπορώ να πώ ότι παίζει πάρα πολύ καλά ΟΛΑ τα FREE HD κανάλια αλλά και τα SD , ακόμη και σε σχέση με τους άλλους που έχω δεί ή ακόμη και την κάρτα HVR 4000 που έχω στο PC...!!!

Επίσης γράφε σε παρακαλώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Είναι δύσκολο να σε παρακολουθούμε.

Reaction score
1

κύριε Πάνο , με πολύ μεράκι βγάζω από 1 μέτρο τον ASTRA 2D στις κάθετες ...

Πέρα από τα αστεία όποιος δεν έχει χώρο για πολλά πιάτα , πάει σε λύσεις παράπλευρες ...

οταν όμως έχω έναν τοίχο 3 μέτρα που χωράνε 3-4 πιάτα και κήπο , δεν υπάρχει λόγος να κάνεις την ζωή σου δύσκολη ... εξαίρεση αποτελεί ο wavefrontier αλλά και πάλι οι δυνατότητες του είναι ίσες με αυτού του 1 μέτρου ή μικρότερου , ενώ πχ για τον ASTRA 2D θες 2.4 ( από καθαρή τύχη ) εως 7-8 μέτρα για να βγουν όλα τα κανάλια ( λίγο πιο νότια από Θεσσαλονίκη ) όχι πως το έχω κάνει , ή ότι έχω 50.000 ευρώ για το πιάτο ...

Reaction score
0
θα ήθελα να σου απαντήσω αλλα επειδή πλέον στο avsite το να συμμετέχεις πρέπει να γραφής ελληνικά και μονο (κάποτε γράφαμε με τον τρόπο που γράφω και δεν είχαμε πρόβλημα) γιατί για μένα που διαβάζω και τα δυο χωρίς κανένα πρόβλημα μιας και σέβομαι όλους τους φίλους που συμμετέχουνε σε ένα forum με οποιοδήποτε ελάττωμα που έχουνε και όπως μου ανάφερε ένας καλός φίλος αυτού του forum ότι μερική υπεύθυνη όταν βλέπουνε τέτοιο γραπτό δεν τα διαβάζουνε καθόλου άρα σημασία έχει πως γραφή κάποιος και όχι η βοήθεια η η είδηση για ένα forum, δεν πειράζει δεν ξαναγράφω εγώ !!
ευχάριστο όσους με διαβάσανε !!
και συγγνώμη σε όσους δεν με διαβάσανε !!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Μάλιστα... δηλαδή ή Greekenglish ή τίποτα?

Δικαίωμα σου να θέλεις ή οχι να ξαναγράψεις εαν πιστεύεις ότι μόνο αυτός είναι ο λόγος.

Πάντως εδώ είναι ενα ελευθερο φορουμ και δεν θεωρώ ότι οι υπάρχουν κανόνες δεσμευσης της ελευθερίας του λόγου και του τρόπου γραφής.

Για να σου απαντώ επίσης σημαίνει ότι διαβάζω τα γραπτά σου.

Το να γράφεις Ελληνικά ΑΠΛΩΣ είναι πιο εύκολο να το διαβάζουμε.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

...οταν όμως έχω έναν τοίχο 3 μέτρα που χωράνε 3-4 πιάτα και κήπο , δεν υπάρχει λόγος να κάνεις την ζωή σου δύσκολη ...
Σωστός...!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
θα ήθελα να σου απαντήσω αλλα επειδή πλέον στο avsite το να συμμετέχεις πρέπει να γραφής ελληνικά και μονο (κάποτε γράφαμε με τον τρόπο που γράφω και δεν είχαμε πρόβλημα) γιατί για μένα που διαβάζω και τα δυο χωρίς κανένα πρόβλημα μιας και σέβομαι όλους τους φίλους που συμμετέχουνε σε ένα forum με οποιοδήποτε ελάττωμα που έχουνε και όπως μου ανάφερε ένας καλός φίλος αυτού του forum ότι μερική υπεύθυνη όταν βλέπουνε τέτοιο γραπτό δεν τα διαβάζουνε καθόλου άρα σημασία έχει πως γραφή κάποιος και όχι η βοήθεια η η είδηση για ένα forum, δεν πειράζει δεν ξαναγράφω εγώ !!
ευχάριστο όσους με διαβάσανε !!
και συγγνώμη σε όσους δεν με διαβάσανε !!!
Υπάρχει μία λογική σε όλα τα ελληνική φόρα, μια άτυπη συμφωνία θα έλεγα να γράφουμε στα Ελληνικά και όχι στα greekenglish...

Αυτό σου είπε ο Πάνος και τίποτα παραπάνω... μάλιστα τα γραπτά σου είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα και σχεδόν κάθε post σου προσφέρει πολλά στα μέλη και τους φίλους του avsite.

Μια μικρή προσπάθεια για κείμενα στα Ελληνικά δεν νομίζω ότι είναι κάτι υπερβολικό...

Επί της ουσίας τώρα πιστεύω ότι πριν το Πάσχα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το Euro 2008 σε HD και πως ακριβώς θα γίνει το όλο project...

Reaction score
1

Και εγώ έχω νέα ! ανακάλυψα τιμές για HD δέκτη με conax κάτω από τα 90 ευρώ !

name: edision 3120 CX
τιμές από 75 εως 90 ευρώ στη Γερμανία
και υπάρχει και σχετικό άρθρο σε περιοδικό αυτού του μήνα !

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound