Μου έκαναν ζημιά....

Reaction score
62
....τι το ήθελα κι εγώ?? Μ' έφαγε φίλος μου να παω μαζί του σε ένα ΝΕΤ Καφέ στη Ν. Σμύρνη που μαζεύονται και παίζουν Call of Duty 4. Μιά, δυό τη γλύτωσα, σήμερα τελικά πήγα. Τί το ήθελα??? Δεν φτάνει που πήγα, έπαιζα απο τις 5 μέχρι τις 10 και θα καθόμουν κι άλλο, αν δεν έπεφτε παντόφλα (μέσω τηλεφώνου) για το που χάθηκα Σαββατιάτικα και που θα πάμε βόλτα κλπ κλπ!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ φώναζα, ανένδοτη αυτή!! Και έτσι επαήλθα απότομα στην πραγματικότητα του "άλλου" πολέμου. Καλά το έλεγα ότι αυτά τα παιχνίδια του σατανά είναι αιτία χωρισμού!! Και το καλύτερο??? Ανυπομονώ να ξαναπαίξουμε!!! Είμαι καλά γιατρέ????:137::137:

Reaction score
1.213
Αφου ειναι ΚΟΤΕΣ ....τους λεω να κανονισουμε κανα αγωνα και αυτοι τιποτα !!!

Δεν πιστευω να εννοεις και εσυ σε κονσολα ???? Γιατι θα τα ακουσεις.......

Reaction score
62
Αφου ειναι ΚΟΤΕΣ ....τους λεω να κανονισουμε κανα αγωνα και αυτοι τιποτα !!!

Δεν πιστευω να εννοεις και εσυ σε κονσολα ???? Γιατι θα τα ακουσεις.......
Μπά!! Σε νετ καφέ πήγαμε!! Σε PC!!

Reaction score
1.213
Μπά!! Σε νετ καφέ πήγαμε!! Σε PC!!

AΡΑ....ΣΥΝΟΨΙΖΩ ...ΕΝΑΣ ΕΓΩ , ΔΥΟ ΕΣΥ....ΤΡΕΙΣ Ο GTX ...μολις φθασουμε τους 5 θα κανονισω αγωνα !!!! Ελα ..κανεις αλλος ?

Οχι κονσολακιας !!! :101:

HV

Reaction score
0
Για νετκαφε μιλαμε η για online ? Αν το δευτερο και εγω μεσα...

Reaction score
62
και γιατί δεν μαζευόμαστε εκεί που πήγα για online εγώ να κάνουμε μ' αυτούς που παίζω (5-6 άτομα) μιά μεγάλη παρέα και να ρίξουμε τρελό χαβαλέ?? Μπορώ να ανακοινώνω πότε λέμε και όποιος μπορεί να έρχεται!! Τί λέτε??

Reaction score
62
και γιατί δεν μαζευόμαστε εκεί που πήγα για online εγώ να κάνουμε μ' αυτούς που παίζω (5-6 άτομα) μιά μεγάλη παρέα και να ρίξουμε τρελό χαβαλέ?? Μπορώ να ανακοινώνω πότε λέμε και όποιος μπορεί να έρχεται!! Τί λέτε??
Είναι και φτηνό, αν γραφτείς μέλος!!

Reaction score
1
Απάντηση: Μου έκαναν ζημιά....

....τι το ήθελα κι εγώ?? Μ' έφαγε φίλος μου να παω μαζί του σε ένα ΝΕΤ Καφέ στη Ν. Σμύρνη που μαζεύονται και παίζουν Call of Duty 4. Μιά, δυό τη γλύτωσα, σήμερα τελικά πήγα. Τί το ήθελα??? Δεν φτάνει που πήγα, έπαιζα απο τις 5 μέχρι τις 10 και θα καθόμουν κι άλλο, αν δεν έπεφτε παντόφλα (μέσω τηλεφώνου) για το που χάθηκα Σαββατιάτικα και που θα πάμε βόλτα κλπ κλπ!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ φώναζα, ανένδοτη αυτή!! Και έτσι επαήλθα απότομα στην πραγματικότητα του "άλλου" πολέμου. Καλά το έλεγα ότι αυτά τα παιχνίδια του σατανά είναι αιτία χωρισμού!! Και το καλύτερο??? Ανυπομονώ να ξαναπαίξουμε!!! Είμαι καλά γιατρέ????:137::137:
έκανες ένα μεγάλο λάθος ... Πήγες απόγευμα ...

Συμβουλές προς ναυτιλόμενους ... για να μην σας ενοχλούν ( γονείς , κοπέλα , ξενέρωτοι )

Η πιο κατάλληλη ώρα είναι από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι όσο γουστάρεις ... επίσης είναι προτιμότερο να είναι καθημερινή πχ Δευτέρα ...
Επίσης επικαλεστείτε αρρώστια , αφού είναι αρρώστια ! :114:
όμως μην ξοδεύετε άδειες και τέτοια για gaming ... όπως έδειξαν έρευνες πάνω μου και σε φίλους , η δουλειά γίνεται πιο αποδοτική μετά από έναν πόλεμο ...

Reaction score
0
Ρε παιδες για το δευτερο ( on line )
δεν θελει και καμια τρομερη συνεννοηση .
Την ip του server τα nicknames ,μερα ,ωρα.

Kαλυτερα ομως να το ξεκαθαρισει
και ο ΜητσοΠαντοφλας aka Dimitris .K :136:
τι εννοει . :138:

Reaction score
4
Θα με κανετε να το αγορασω τριτη φορα το ιδιο παιχνιδι... :430:
Το πηρα για 360 και μετα για ps3 για online με φιλους και τωρα στο pc ???
Δεν ξαναγινε....:111:

Reaction score
1.213

:137: :137: :137:

Reaction score
1.213
Ρε παιδες για το δευτερο ( on line )
δεν θελει και καμια τρομερη συνεννοηση .

Την ip του server τα nicknames ,μερα ,ωρα.

Kαλυτερα ομως να το ξεκαθαρισει
και ο ΜητσοΠαντοφλας aka Dimitris .K :136:
τι εννοει . :138:
Ναι βρε γερο μας...ελεγα μηπως να κανονιζα με ενα φιλο που εχει server να παιξουμε ''εμεις'' και ''αυτοι''..αλλα δεν μπορω να τον βρω..λες και τον καταπιε η γη τον πο@στη...αρα μπορουμε να παιξουμε ''εμεις''...:204::204::204:

pseira ...παρε το παιχνιδι να τελειωνουμε ...δεν θα περιμενουμε εσενα !!! :141:

Μηπως να πεισω και τον vlassi οτι το pc του σηκωνει μονο το cod ?? :204:

Πατριωτηηηηηηηηη....σου εχω νεα...μπορει η καρτα σου να μην σηκωνει το crysis αλλα νομιζω οτι στο cod θα τα κουτσοφερεις βολτα !!! :137:

Reaction score
14

Καιρός είναι να πάρεις και την...ανδρική version! :125: :136:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.308
Members
38.540
Νεότερο μέλος