Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
5
Re: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

HV, δεν μίλησε κανείς για 100% αντικειμενικότητα. "Μια πρώτη γεύση"! Όλοι έχουμε μυαλό και μπορούμε να σκεφτούμε μόνοι μας. Κάποιοι δε, περισσότερο από άλλους.

Και επιτέλους, έχεις κάτι με τα Oppo; Προσπαθείς να χαλάσεις το thread εδώ και καιρό.
Αν έχεις, σε παρακαλώ άνοιξε ένα νέο thread και εξέθεσε τις απόψεις σου.
Το συγκεκριμένο thread έχει άλλο νόημα, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, και δεν θα ήθελα να παρεκτραπεί.

Οποιοδήποτε άσχετο και ασυνάρτητο post θα μεταφέρεται αλλού. Τέλος.

Ευχαριστώ.

Reaction score
10

Μιας και αναφερεται το θεμα της αντικειμενικοτητας των beta testers της Oppo.
Χωρις να θελω να παρω θεση υπερ η κατα, αυτοι οι ανθρωποι οχι μονο εκαναν τεστ αλλα δημοσιευσαν και τα bugs που συναντησαν στο μηχανημα , αλλα που μπορουν να διορθωθουν και αλλα οχι.

Διαβαστε το τοπικ στο Αμερικανικο φορουμ και παρτε και απο εκει μια ιδεα.

Official OPPO DV-983H w/ ABT VRS FAQ/Dump

beta test notes

Δεν νομιζω μεχρι σημερα να εχουμε συναντησει εταιρεια που να επιτρεπει να δημοσιευονται οχι μονο τα υπερ αλλα και τα κατα καποιου απο τα προιοντα της.
Αυτη ειναι η ιδιαιτεροτητα της Oppo, να βελτιωνει το μηχανημα της ακουγοντας τη γνωμη των κατοχων και οχι να βγαζει νεο μοντελλο σε 2 μηνες αφηνοντας στα κρυα του λουτρου το προηγουμενο.

(...)

Reaction score
5

Παρακαλώ να συνεχιστεί το thread επί του τεχνικού των Oppo.

Ευχαριστώ

Reaction score
10

Τελευταια νεα :

Τα παρακατω ειναι ενα αποσπασμα απο τη τελευταια επικοινωνια με την OppoDigital, οσον αφορα νεα προιοντα που προκειται να βγουν.

Διαβαστε και καντε ευχες..........

...Our engineering team has also been working on a media player for a while......
...We are at an early stage in developing a Blu-ray player...
...we are trying to make it available by the end of this year...
...Our product release policy is that if the product is not good enough, we would rather not release it.

Reaction score
8

Τελευταια νεα :

Τα παρακατω ειναι ενα αποσπασμα απο τη τελευταια επικοινωνια με την OppoDigital, οσον αφορα νεα προιοντα που προκειται να βγουν.

Διαβαστε και καντε ευχες..........

...Our engineering team has also been working on a media player for a while......
...We are at an early stage in developing a Blu-ray player...
...we are trying to make it available by the end of this year...
...Our product release policy is that if the product is not good enough, we would rather not release it.
bravo!!!!:624:

Reaction score
0

Κι από μένα μπράβο. Έχουν αποκτήσει μια ατράνταχτη δυναμική και δείχνουν να το αντιλαμβάνονται πλήρως. Από την νοοτροπία "σε σέβομαι, για σένα δουλεύω", δεν έχασε κανείς....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλαδα, νεα αρχη

Σε 981 πως αλλαζεις αναλυση απο 720ρ σε 1080ρ;
Με το player χωρις δισκο η χωρις να παιζει ο δισκος ( STOP ),
παταμε μια φορα το πληκτρο HDMI .
Με τη πρωτη λοιπον μας δειχνει την αναλυση που εχει...
με τη δευτερη αλλαζει αναλυση προς την αμεσως επομενη.
Οι αλλαγες ειναι κυκλικες.
Σελιδα 18 στο manual.

TED

Reaction score
1

Mια και μιλαμε για την oppo,να καταθεσω και εγω την μικρη μου επαφη που ειχα προσφατα με το hdmi switcher της εταιριας.Μια προταση που συνδιαζει την ποιοτητα με το προσιτο κοστος.
Αυτοματη αναζητηση σηματος χωρις καν να χρησιμοποιησεις το κοντρολ και ταχυτατη εναλλαγη πηγης χωρις κολληματα,προβληματα κλειδωματος στα 1080,"χιονακια" και αλλα που φοβομουν.
Καλη επιτυχια στον Αποστολη,τον οποιο τωρα γνωρισα και μου εκανε αριστη εντυπωση,γιατι πραγματικα πιστευω οτι εκπροσωπει μια πολυ καλη εταιρια στην Ελλαδα,και περιμενω την προταση της στα bluray players με ενδιαφερον.

Reaction score
73

Mια και μιλαμε για την oppo,να καταθεσω και εγω την μικρη μου επαφη που ειχα προσφατα με το hdmi switcher
της εταιριας.Μια προταση που συνδιαζει την ποιοτητα με το προσιτο κοστος.
Αυτοματη αναζητηση σηματος χωρις καν να χρησιμοποιησεις το κοντρολ και ταχυτατη εναλλαγη πηγης χωρις
κολληματα,προβληματα κλειδωματος στα 1080,"χιονακια" και αλλα που φοβομουν.
Καλη επιτυχια στον Αποστολη,τον οποιο τωρα γνωρισα και μου εκανε αριστη εντυπωση,γιατι πραγματικα πιστευω οτι εκπροσωπει
μια πολυ καλη εταιρια στην Ελλαδα,και περιμενω την προταση της στα bluray players με ενδιαφερον.
Χαίρομαι που και άλλος διαπίστωσε τα ίδια με μενα για το hdmi switcher της ΟΡΡΟ.
Πολυ καλη επιλογή για τα Ευρώ που ζητάει... χωρις προβλήματα....:126:

Reaction score
10

Εν αναμονη του νεου firmware για το 980, καθως και την τιμη και ημερομηνια για το 983, διαβαστε 2 νεα τεστ του 983....

τεστ 1

τεστ 2

Reaction score
10

Στο περιοδικο High-Fidelity που κυκλοφορει, δυο τεστ :

1. Oppo DV-980H σαν audio player :....Ηχητικη αποδοση που παραπεμπει σε καθαροαιμα CD υψηλοτερης τιμης......

2. Atlantic Technology FS-3200TWR μαζι με αλλα 12 ηχεια δαπεδου, σε συγκριτικη δοκιμη audio :...Σε γενικες γραμμες το μικρο Atlantic Technology εναι ενα παραπανω απο αξιοπρεπεστατο ηχειο, με κορυφαια για τα μετρα του συγκριτικου αποδοση......

Reaction score
10

Το νεο firmware για το Oppo DV-980H ειναι εδω.
Θα καθυστερησω λιγο να το ποσταρω γιατι θα εχουμε περισσοτερα Ελληνικα.
Επιλογη μεγεθους font1,font2,font3 και αν τα καταφερω και εμφανιση των Ελληνικων στον File Browser.

Υπομονη.....

Η προσφορα Oppo+Tributaries παρατεινεται μεχρι το μεσημερι του Σαββατου 5 Απριλιου.

Merci...

Reaction score
10

Στο νεο firmware του 980, βρηκα μερικα bugs.
Εχω ενημερωσει και περιμενουμε να γινουν οι διορθωσεις.
Ουτως η αλλως ειναι beta version.
Αλλαγες σοβαρες δεν ειδα, οποτε δεν θα το ποσταρω για το καλο ολων μας.

Reaction score
0

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Απόστολο Τολιόπουλο της Oppo Hellas.

Πριν από μερικές μέρες πήγα και βρήκα τον Αποστόλη στην εταιρεία του, στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί μου είχα το DV-970HD player της Oppo, που είχα αγοράσει από Αμερική. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έπαιζε ελληνικούς υπότιτλους σε DivX, παρά το γεγονός ότι του είχα περάσει τροποποιημένο firmware.
Τον έβλεπα για πρώτη φορά, αλλά με δέχθηκε λες και είμαστε φίλοι από το δημοτικό, ασχολήθηκε μαζί μου για πάνω από μία ώρα και τέλος μου έλυσε το πρόβλημα. Όλα αυτά πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο και ευχάριστη κουβεντούλα.
Όταν τόλμησα να ψελλίσω "τι χρωστάω", μου απάντησε "την αγάπη σου" και με έστειλε στο καλό.
Για όλους εσάς που τον ξέρετε, τα παραπάνω ίσως να μην αποτελούν έκπληξη για το ήθος και ύφος του ανθρώπου. Αλλά για μένα που δεν τον ήξερα, και καταταλαιπωρημένος επί πάρα πολλά χρόνια από την κάκιστη υποστήριξη πολλών, πάρα πολλών εταιρειών, ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.
Δεν με νοιάζει τόσο για το μηχάνημα, όσο για την γνωριμία μας.

Ομολογώ ότι προβληματίστηκα πριν δημοσιεύσω αυτό το πόστ, γιατί πιθανά θα υπάρξουν κακόβουλες σκέψεις που θα αναζητήσουν άλλα ελατήρια πίσω από αυτό. Αλλά τέτοια πράγματα πάντα συμβαίνουν, έτσι κι αλλιώς, γι' αυτό κι εγώ αποφάσισα να το γράψω για αυτούς που θα το καταλάβουν ακριβώς όπως το έγραψα, χωρίς υστεροβουλίες.

Σπύρος Ράπτης

Reaction score
5

Κακώς προβληματίστηκες Σπύρο. Πρέπει δηλαδή να γράφουμε μόνο τα κακά που βρίσκουμε από τις εταιρίες ώστε να μην την πατήσουν κι άλλοι και όχι τα καλά κάποιων ανθρώπων;

Όσο για τα σχόλιά σου για τον Απόστολο, θα συμφωνήσω 100% :116:

Reaction score
1

Γνωριζοντας τον ελαχιστα απο καποιες ρεμαλοεξοδους και χωρις να ειχαμε ποτε μεταξυ μας εμπορικες δοσοληψιες συνηγορω οτι ο Τολης ειναι απο τα πιο ανοιχτοκαρδα παιδια που εχω συναντησει. :107:

Αν δεν ετρωγε και τοσο πολυ....:137:

Reaction score
10

Γνωριζοντας τον ελαχιστα απο καποιες ρεμαλοεξοδους και χωρις να ειχαμε ποτε μεταξυ μας εμπορικες δοσοληψιες συνηγορω οτι ο Τολης ειναι απο τα πιο ανοιχτοκαρδα παιδια που εχω συναντησει. :107:

Αν δεν ετρωγε και τοσο πολυ....:137:

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.....
αυτο ομως ειναι κατι που εγω το θεωρω υποχρεωση μου...

Οσον αφορα για το αλλο.....

Μιχαλη Μελιδη βοηθα γιατι μου την εχουν πεσει ασχημα οι νοτιοι με το φαι....και στο κατω κατω δε φταιω εγω που με πανε σε μαγαζια που εχουν ωραιους μεζεδες....
Μπαααααααααα......:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.332
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g