Samsung LE-26S86BD ή LG 32LC56

Reaction score
1
καλησπέρα,

θέλω τα φώτα σας γιατί δηλώνω άσχετος :108:

λέω να πάρω μια απο τις παραπάνω τηλεοράσεις με τιμές

Samsung LE-26S86BD στα 499ευρω

LG 32LC56 στα 529 ευρώ

το κακό είναι ότι δεν γνωρίζω αναλυτικά χαρακτηριστικά και όταν τα είδα δεν πολυκατάλαβα.....μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους και να μου πείτε την γνώμη σας, πχ αυτό είναι πολύ κακό ή καλό χαρακτηριστικό, πρόσεξε αυτό κλπ.

σίγουρα θέλω να βάλω την τηλεόραση στον τοίχο και δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την βάση της ( το λέω δεν ξέρω μήπως για τον λόγο αυτό πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο). Φαντάζομαι ότι στην συσκευασία συνήθως υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδοχές-μηχανισμός για να γίνει η στήριξη στον τοίχο ή κάνω λάθος.

ευχαριστώ..:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung LE-26S86BD ή LG 32LC56

καλησπέρα,

θέλω τα φώτα σας γιατί δηλώνω άσχετος :108:

λέω να πάρω μια απο τις παραπάνω τηλεοράσεις με τιμές

Samsung LE-26S86BD στα 499ευρω

LG 32LC56 στα 529 ευρώ

το κακό είναι ότι δεν γνωρίζω αναλυτικά χαρακτηριστικά και όταν τα είδα δεν πολυκατάλαβα.....μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους και να μου πείτε την γνώμη σας, πχ αυτό είναι πολύ κακό ή καλό χαρακτηριστικό, πρόσεξε αυτό κλπ.

σίγουρα θέλω να βάλω την τηλεόραση στον τοίχο και δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την βάση της ( το λέω δεν ξέρω μήπως για τον λόγο αυτό πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο). Φαντάζομαι ότι στην συσκευασία συνήθως υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδοχές-μηχανισμός για να γίνει η στήριξη στον τοίχο ή κάνω λάθος.

ευχαριστώ..:107:
Μεταξύ των 2 που ανέφερες είμαι υπερ της LG.. (και μεγαλύτερη και καλύτερο Contrast)... αν και με λίγο περισσότερα παίρνεις πολύ καλύτερη..

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13554

Δεν υπάρχουν αυτά στη συσκευασία.. αυτά τα πάιρνεις έξτρα.

Αυτά!:605:

Reaction score
0
Η 32 Lc56 ηταν η προηγουμενη ρηλεοραση την οποια εχει τωρα η αδερφη μου...Αν δεν εισαι απαιτητικος χρηστης και θες κατι για να κανεις την δουλεια σου ειναι μια χαρα , αν ομως ψαχνεσαι και θες το μαυρο να εινΙαι πιο μαυρο και απο την πισσα η θες το Full Full Hihg Def τοτε αστο...
Εγω την αλλαξα παντως γιατι ηθελα Full HD ,αλλα σαν τηλεοραση ηταν μια χαρα!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll