Απ την Κική κι απ την Κοκό ποιαν να διαλέξω;

Reaction score
0
Stop press! Επι του πιστηρίου, διάβασα την κριτική ΚΑΙ του hitech για την 52ΖF μόλις τώρα. Και κρίνοντας απο την εν γένει στάση εως τούδε, της έκδοσης απέναντι στις δύο εταιρείες (διορθώστε με αν κάνω λάθος!) και βλέπωντας να αποδίδει τα ευσημα στην συγκεκριμένη υλοποίηση, σταματάω εδω την αναζήτηση.
Alea jacta est.-

Ευχαριστώ όσους έδειξαν ενδιαφέρον. we r staying in tune!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Απ την Κική κι απ την Κοκό ποιαν να διαλέξω;

Την αγαπάς την ΔΟΛ (σορυ Σονυ) βλέπω.....:142::142::142:

Αμοιβαία τα αισθήματα...:142::142::142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Απ την Κική κι απ την Κοκό ποιαν να διαλέξω;

Την αγαπάς την ΔΟΛ (σορυ Σονυ) βλέπω.....:142::142::142:

Αμοιβαία τα αισθήματα...:142::142::142:
Η υπoστήρηξη στη Sony και το blue ray format απο την αρχή της διαμαχης, ηταν κατι παραπάνω απο εμφανης. Μάλιστα,όπως είχα διαβάσει στη στήλη της αλληλογραφίας, πολλοί αναγνώστες του εν λόγω περιοδικού ειχαν διαμαρτυρηθεί για αυτό το θέμα. Anyway. Το οτι "δίνει πόντους" στη συγκεκριμμένη υλοποίηση το HITECH για μένα ειναι η απόλυτη ....εντολή στο να προβώ στην αγορά της 52ΖF.

Reaction score
0
@ Nikats: Γεια χαρά και σ' αυτό το forum!
Έχω μια 42αρα plasma (PX70) και στα 3 - 3,5 μέτρα μου φαίνεται μικρή! Στα 1,8 - 2,2 μέτρα μου φαίνεται ΟΚ.
Έχω δει σε σπίτι φίλου 50αρα plasma (Q96) στα 2,5 - 3 μέτρα και το καταφχαριστήθηκα!
Μετά από αυτά μπορώ να πω ότι για τα 2 - 2,2 μέτρα θα διάλεγα τις 46", αλλά αν πρόκειται μόνο για HD σήματα - ταινίες, θα σκεφτόμουν την περίπτωση της 52άρας! (την οποία όμως θεωρώ μεγάλη για τα 2 μέτρα!).
Σε ότι αφορά την ZF355 συμφωνώ, αλλά θα μπορούσες να περιμένεις να δεις τι λένε και τα νέα HD μοντέλα plasma της panasonic (σειρά 8ΧΧ) που θα έχουν και 46" και 50".

Reaction score
0
@baniko Γειά λοιπον και δώ.
Εντέλει και μετά και το review του Hitech, αποφάσισα στα δύo: 52ZF355 και BD30EG. Με 3500ε πιστεύω πως αναβαθμίζεται εκ βάθρων το σύστημά μου. ενισχυτικό και ηχεία στην παρούσα φάση δεν αλλάζω. Γνώμη αλλάζω μεχρι την Πε-Πα που θα ...προβώ, αλλά plasma φοβάμαι για το burning των pixel.

Reaction score
0
@baniko Γειά λοιπον και δώ.
Εντέλει και μετά και το review του Hitech, αποφάσισα στα δύo: 52ZF355 και BD30EG. Με 3500ε πιστεύω πως αναβαθμίζεται εκ βάθρων το σύστημά μου. ενισχυτικό και ηχεία στην παρούσα φάση δεν αλλάζω. Γνώμη αλλάζω μεχρι την Πε-Πα που θα ...προβώ, αλλά plasma φοβάμαι για το burning των pixel.

Η Toshiba είναι εξαιρετική επιλογή και προσωπικά αυτήν θα αγόραζα οχι επειδή η Sony δεν είναι καλή αλλά επειδή τα έχω πάρει και εγώ με την κο**φυλλάδα που λέγεται HITECH.. και το Promotion που κάνει στην SONY

SONYTECH έπρεπε να λεγόταν :141::141:

Η ένστασή μου είναι εαν μπορείς να περιμένεις λίγο και αντί για το BD-30 να πάρεις το Panasonic BD-50 που σκάει μύτη οσονούπω και θα υποστηρίζει BD Profile 2.0 & όλα τα νέα ηχητικά format :107:

Reaction score
0
Η ένστασή μου είναι εαν μπορείς να περιμένεις λίγο και αντί για το BD-30 να πάρεις το Panasonic BD-50 που σκάει μύτη οσονούπω και θα υποστηρίζει BD Profile 2.0 & όλα τα νέα ηχητικά format :107:
Νομίζω πως ΚΑΙ το BD30EG υποστηρίζει profile 2.0. Nα το τσεκάρω πάλι. Tnx!

Reaction score
0
Απάντηση: Απ την Κική κι απ την Κοκό ποιαν να διαλέξω;

Νikats, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!:137:

Reaction score
0
Νομίζω πως ΚΑΙ το BD30EG υποστηρίζει profile 2.0. Nα το τσεκάρω πάλι. Tnx!

@babakos
Απο το site του Πλαισίου:
H πρώτη συσκευή που υποστηρίζει το Blu-Ray Final Standard Profile. Κύκλωμα P4HD για απόλυτη ποιότητα εικόνας. Αναβάθμιση ποιότητας εικόνας σε 1080p.
Αυτό ειναι το profile 2.0?

Sorry για off topic...

Reaction score
0
@babakos
Απο το site του Πλαισίου:
H πρώτη συσκευή που υποστηρίζει το Blu-Ray Final Standard Profile. Κύκλωμα P4HD για απόλυτη ποιότητα εικόνας. Αναβάθμιση ποιότητας εικόνας σε 1080p.
Αυτό ειναι το profile 2.0?

Sorry για off topic...
OXI..
Από όσο έχω δει από τις comsumer συσκευές μονο το Panasonic BD-50 θα το υποστηρίζει (και το PS3)...

Αλλά για μενα το σημαντικοτερο πλεονέκτημα στο να περιμένεις το BD-50 ειναι η πλήρης υποστήριξή του σε ολα τα πολυκάναλα HD format ήχου. Eαν δεν εχεις πολύ σοβαρό λογο να βιαζεσαι και μπορείς να δώσεις την χρηματική διαφορά, καλύτερα να περιμενεις λιγο και να παρεις το BD-50

Πάντως από reviews που εχω δει και σχετικές συζητήσεις
http://forums.highdefdigest.com/showthread.php?t=37221&page=4

και το BD-30 ειναι εξαιρετικο σαν απόδοση...

Για την Toshiba μαζί σου 1000%..

Reaction score
0
OXI..
Από όσο έχω δει από τις comsumer συσκευές μονο το Panasonic BD-50 θα το υποστηρίζει (και το PS3)...

Αλλά για μενα το σημαντικοτερο πλεονέκτημα στο να περιμένεις το BD-50 ειναι η πλήρης υποστήριξή του σε ολα τα πολυκάναλα HD format ήχου. Eαν δεν εχεις πολύ σοβαρό λογο να βιαζεσαι και μπορείς να δώσεις την χρηματική διαφορά, καλύτερα να περιμενεις λιγο και να παρεις το BD-50

Πάντως από reviews που εχω δει και σχετικές συζητήσεις
http://forums.highdefdigest.com/showthread.php?t=37221&page=4

και το BD-30 ειναι εξαιρετικο σαν απόδοση...

Για την Toshiba μαζί σου 1000%..
Ooops! Δίκιο έχεις. Αρα, ή PS3 ή περιμένω. Αλλά γιατί να περιμένω οταν μπορώ να εχω 1080p τώρα. Επειδή είμαι όμως εκτος θέματος,θα ανοίξω thread στο σχετικό χώρο. Θα χαρώ να μάθω τις απόψεις σου.
Δηλώνω πρις το παρόν....αναποφάσιστος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll