EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Με βάση το τόπικ από το SD αναφέρεται ως σύστημα αποκωδικοποίησης το Irdeto ...

Επίσης η συνεργασία με την Nova ...

Επίσης αναφέρεται ότι είναι από την ΕΡΤ ...

Κύριε Ανδρέα , για τι υπηρεσία μιλάμε;
Δεν ισχύει κάτι από αυτά...

Άλλωστε η Nova εκπέμπει από διαφορετικό δορυφόρο...

Προφανώς ο Ανδρέας εννοεί το κόστος αγοράς ενός πλήρους συστήματος το οποίο αναγκαστικά πρέπει να προμηθευτούν όσοι δεν έχουν:
HD δέκτης + πιάτο + lnb

H μετάδοση του Euro 2008 σε HD όπως την συζητάμε εδώ δεν μπορεί να έχει οποιουδήποτε τύπου συνδρομή ή να περιέχεται σε οποιοδήποτε συνδρομητικό πακέτο... μην μπερδευόμαστε... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. Ούτε καν διαφημίσεις δεν μπορούν να προβάλλονται...

Reaction score
0
Διαβαστε και το σχετικο αρθρο του Γ.Μοσχιδη στο sdtv.gr:

http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=7036
Αν έχει να κάνει η όλη συζήτηση που κάνουμε με το άρθρο αυτό (αν και δεν το πιστεύω) κακός που συμμετέχουμε σε αυτήν την συζήτηση.διαφήμιση στην nova δεν θα κάνω ποτε,για μένα είναι ΚΛΕΦΤΕΣ με κεφαλαια γράμματα .(προσωπική μου άποψη)
όσο αφορά για την ερώτηση σου Ανδρέα προσωπικά θα πλήρωνα ,όμως δεν συνιστώ πληρωμή μακάρι να γίνει δωρεάν η με κάποια ελαχιστη πληρωμή κάποιας κάρτας εφάπαξ,μην σκέφτεστε μονο αυτούς που ζούνε με 1500euro το μηνα αλλα και αυτόν που ζει με 600-500euro το μηνα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν έχει να κάνει η όλη συζήτηση που κάνουμε με το άρθρο αυτό (αν και δεν το πιστεύω) κακός που συμμετέχουμε σε αυτήν την συζήτηση.διαφήμιση στην nova δεν θα κάνω ποτε,για μένα είναι ΚΛΕΦΤΕΣ με κεφαλαια γράμματα .(προσωπική μου άπωση)
όσο αφορά για την ερώτηση σου Ανδρέα προσωπικά θα πλήρωνα ,όμως δεν συνιστώ πληρωμή μακάρι να γίνει δωρεάν η με κάποια ελαχιστη πληρωμή κάποιας κάρτας εφάπαξ,μην σκέφτεστε μονο αυτούς που ζούνε με 1500euro το μηνα αλλα και αυτόν που ζει με 600-500euro το μηνα.
Νομίζω ότι η παραπάνω απάντησή μου σε κάλυψε...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Δεν ισχύει κάτι από αυτά...

Άλλωστε η Nova εκπέμπει από διαφορετικό δορυφόρο...

Προφανώς ο Ανδρέας εννοεί το κόστος αγοράς ενός πλήρους συστήματος το οποίο αναγκαστικά πρέπει να προμηθευτούν όσοι δεν έχουν:
HD δέκτης + πιάτο + lnb

H μετάδοση του Euro 2008 σε HD όπως την συζητάμε εδώ δεν μπορεί να έχει οποιουδήποτε τύπου συνδρομή ή να περιέχεται σε οποιοδήποτε συνδρομητικό πακέτο... μην μπερδευόμαστε... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. Ούτε καν διαφημίσεις δεν μπορούν να προβάλλονται...
Δεν είναι γεγονότα αυτά που γράφω ούτε η άποψη μου , πρόκειται για μεταφορά από το sdtv και είναι η άποψη του κυρίου Μοσχίδη ...

Το ότι εκπέμπει από διαφορετικό δορυφόρο , δεν έχει να κάνει με τα κλειδιά που σου παρέχει μία κάρτα , οπότε μάλλον δεν στέκει

Εννοείται ότι η ΕΡΤ επιβάλλεται να δώσει στον Έλληνα πολίτη την δυνατότητα να δει HD , αφού τα αγόρασε ...

Κύριε Χρήστο , αισθάνομαι άσχημα που με βάλατε στην κλίκα των εμπόρων ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Κύριε Χρήστο , αισθάνομαι άσχημα που με βάλατε στην κλίκα των εμπόρων ...
Αυτό δεν το κατάλαβα... τι δουλειά έχουν οι έμποροι;;; Ποιός μίλησε για εμπόρους;;;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το ξαναγράφω σαφέστατα και κατηγορηματικά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:

Reaction score
0
Παμε στο κυριως πιατο τωρα?
Ποσα θα εισαστε διατεθιμενοι να δωσετε για μια "κομπλε"
υπηρεσια(και οταν λεω κομπλε εννοω κομπλε)

Ετσι για να κανουμε συζητηση...200 ειναι καλα?:121:
Η μηπως ειναι πολλα και να αφαιρεσουμε κατι?

Υ.Γ.Αν δεν με βρουν ζωντανο αυριο το πρωι θα ξερετε
απο ποιον εχω παει...:144:
Εγώ αν και βασικά ενδιαφέρομαι για δέκτη HD είμαι μέσα. Μήπως μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει ένα εισαγωγικό για μας τους αμύητους?

Reaction score
4.910
Η προσωπική μου άποψη είναι πως η κάρτα θα πρέπει να έχει ένα συμβολικό κόστος (πχ 20 ευρώ εφάπαξ) γιατι αν διατίθεται δωρεάν σε όλους, αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα τρέξουν οι διάφοροι επιτήδιοι απο την πρώτη μέρα και θα τις μαζέψουν όλες και μετά...θα τις πουλούν στους πραγματικά ενδιαφερόμενους στην μαύρη αγορά! Εκτός κι αν κυκλοφορήσουν 1 εκατομμύριο κάρτες, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα...
Ειναι αυτονόητο ότι η Nova δεν έχει και δεν πρέπει να έχει καμία σχέση, άλλωστε εκτός των άλλων οι δέκτες της δεν μπορούν να λάβουν υπηρεσίες υψηλής ευκρίνειας, οπότε δεν μπαίνει καν θέμα "βάσης εγκαταστάσεων με Irdeto".
Ο,τι και να γίνει πάντως μπορούμε να δώσουμε απο τώρα συγχαρητήρια σ αυτούς που προσπαθούν για την υλοποίηση του δύσκολου αυτού εγχειρήματος.

VG

Reaction score
0

Υ.Γ.Αν δεν με βρουν ζωντανο αυριο το πρωι θα ξερετε
απο ποιον εχω παει...:144:
Πολύ καλα θα ειναι!

VG

Reaction score
0
Αν προχωρήσει τελικά το project παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιός θα είναι περίπου ο αριθμός των υποψηφίων Ελλήνων που θα θελήσουν να δουν το Euro σε HD...

Διαφήμιση θα γίνει προφανώς από τα ΜΜΕ αλλά και πάλι μην περιμένουμε καταχωρήσεις διαφημιστικά spot ή κάτι παρόμοιο... από στόμα σε στόμα θα μαθευτεί και ελπίζουμε στην βοήθεια του Ειδικού Τύπου και των on-line φόρουμ.
Να εισαι σιγουρος οτι αν τελικως γινουν πραγματικοτητα ολα αυτα, τα καταστηματα τυπου Ηλεκτρονικη Αθηνων και Media Markt θα διαφημισουν υπέρμετρα το γεγονος και θα βγαλουν πληρη πακέτα μαζί με LCD 40''!

Reaction score
0

Μια χαρά είναι. Το βασικό είναι να μην υπάρχει συνδρομή και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. :107:

Reaction score
3
Αξίζουν συγχαρητήρια σ' αυτούς που πρωτοστάτησαν, ώστε να συζητάμε επιτέλους αυτή τη δυνατότητα και για τη χώρα μας!
Πάντα τελευταίοι!
Και πάντα απλοί, ανήσυχοι, και ονειροπόλοι πολίτες, θα πέρνουν την πρωτοβουλία, για να ξυπνήσουν, την βαθιά κοιμωμένη Δημόσια Διοίκηση!
Αχ και να βγεί αληθινό!
Φοβάμαι όμως φίλοι μου μην ξυπνήσω ανώμαλα......ως συνήθως!

Φιλικά

Reaction score
0
Πιστεύω ότι ο αριθμός των ενδιαφερομένων για να παρακολουθήσουν το Euro Σε HD θα είναι πολύ μεγαλύτερος από οσο νομίζουν μερικοί και καλά θα κάνουν οι αρμόδιοι φορείς να προνοήσουν να μην υπάρχει έλλειψη καρτών και σημειωθούν φαινόμενα μαύρης αγοράς.

Με το που γίνει η επίσημη ανακοίνωση θα κάνει το γύρο σε όλα τα ελληνικά πόρταλ-φόρουμ τεχνολογίας που είναι πολλά και με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Από εκεί και μετά την μεγάλη προώθηση θα την κάνουν (τσάμπα) οι αλυσίδες ηλεκτρονικών ( άλλο που δε θα θέλουν... :125:) αφού θα κατακλύσουν τον κόσμο με διαφημίσεις και σίγουρα θα ξεπουλήσουν HD τηλεοράσεις και δέκτες... Ο κόσμος δεν νομίζω πλέον ότι είναι τόσο αδαής όσον αφορά το HD μιας και όλα τα μαγαζιά δίνουν σήμα HD στις τηλεοράσεις τους και η σύγκριση με το άθλιο αναλογικό σήμα είναι αναπόφευκτη... Συμφωνούμε ότι η μεγάλη μάζα δεν ξέρει από δορυφορική ή/και από HD όμως όλοι θα έχουν κάποιο γνωστό στον οποίο θα καταφύγουν για βοήθεια ;) Oσον αφορά τις καφετέριες πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση... Εξαρτάται καθαρά από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη...

Πάντως καλό θα ήταν εκτός από HD κανάλι να υπάρχει και ένα σε SD ( 16:9, DD εννοείται) γιατί πολλοί είτε δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για HD δέκτη, είτε δεν θα προλάβουν να αγοράσουν, οπότε καλό θα είναι να υπάρχει μια ενναλακτική χωρίς παραπάνω κόστος...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Πιστεύω ότι ο αριθμός των ενδιαφερομένων για να παρακολουθήσουν το Euro Σε HD θα είναι πολύ μεγαλύτερος από οσο νομίζουν μερικοί και καλά θα κάνουν οι αρμόδιοι φορείς να προνοήσουν να μην υπάρχει έλλειψη καρτών και σημειωθούν φαινόμενα μαύρης αγοράς.
Μακάρι να είναι έτσι (και εγώ το ίδιο πιστεύω) και είμαι σίγουρος ότι ελλείψεις ΔΕΝ θα υπάρξουν...

Πάντως καλό θα ήταν εκτός από HD κανάλι να υπάρχει και ένα σε SD ( 16:9, DD εννοείται) γιατί πολλοί είτε δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για HD δέκτη, είτε δεν θα προλάβουν να αγοράσουν, οπότε καλό θα είναι να υπάρχει μια ενναλακτική χωρίς παραπάνω κόστος...
ΜΗΝ το λές αυτό... μήν το λες αυτό... Πάντως ούτως η αλλως η ΕΡΤ θα το δείξει σε SD , τώρα για το 16:9 και DD ... den kserei... :137:

Reaction score
0
Μακαρι να γινει αλλα αν υπαρχει καρτα ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να ειναι δωρεαν καποιοι θα εχουν καρτα και δεν θα εχουν εξοπλισμο και αλλοι που θα ειναι ετοιμοι δεν θα εχουν καρτα.Τουλαχιστον 20 ευρω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe