Panasonic 42 PX80

Reaction score
0
Σημερα παραλαβαμε την νεα TV απο Technics (1090 euro). Αν και μας ειπαν οτι θα εκανε 8-10 εργασιμες μερες τελικα σε 3 μερες μας ειδοποιησαν να την παραλαβουμε! Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι: Απο αποψη αισθητικης δεν λεει και πολλα. Καλυτερη απο τα προηγουμενα μοντελα αλλα δεν ειναι και SAMSUNG. Δεν εχει οπτικη για ηχο αλλα με τα 3 HDMI 1,3 και κομπονεντ δεν φαινεται η απουσια της. Η τηλεοραση δειχνει πολυ μεγαλυτερη αποτι πραγματικα ειναι. Η εικονα σε αναλογικα ειναι παρα πολυ καλη. Ακομη καλυτερη στα ψηφιακα. Φανταστικη σε απλο DVD (DENON 3910). Αυριο θα δοκιμασθει και σε δορυφορικα με τον HUMAX 2000 (εχω δανεισει τον δεκτη και τον παραλαμβανω το πρωι). Γενικα η τηλεοραση ειναι εξαιρετικη και θα την συνιστουσα ανεπιφυλακτα στους αναποφασιστους

Reaction score
7
Καλορίζικη, να τη χαρείς! Λένα πες μας για το μαύρο...σε σύγκριση με την σειρά 70; Με κλειστά τα φώτα και σκοτεινές σκηνές πώς σου φάνηκε;

Reaction score
0
Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

Νομίζω (από το λίγο που την είδα σε κάποιο ΠΛΑΙΣΙΟ) ότι είναι καλύτερη από την ΡΧ70 στο μαύρο και στις μειωμένες ανακλάσεις της οθόνης. Εσύ ως κάτοχος μπορείς να αναφερθείς σχετικά.

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic 42 PX80

Λοιπον, δεν ξερω την PX70 και δεν μπορω να την συγκρινω. Σημερα ειδα με τον HUMAX HI-DEF, εικονα καταπληκτικη. Γενικα στην περιοχη μου αναλογικη τηλεοραση βλεπουμε μονο με ενισχυτη σηματος και με πολλα χιονια (ειμαστε σε μια λακουβα-μονοκατοικια-με πολλες μεγαλες οικοδομες γυρω-γυρω και βουναλακια που κρυβουν τον Χορτιατη). Οσο καλη και να ειναι μια τηλεοραση εικονα της προκοπης ποτε δεν θα μπορεσουμε να δουμε. Ομως οπως εγραψα σε ψηφιακα επιγεια, δορυφορικα SD ειτε HD, DVD η εικονα απογειωνεται. Για το μαυρο και για την γρηγορη κινηση ειναι η τηλεοραση του μελλοντος, αυτη που περιμενει ο καθε απαιτητικος τηλεθεατης. Νομιζω οτι στις 42 ιντσες δεν υπαρχει λογος να παει καποιος σε Ful HD. Η αποσταση θεασης ειναι 3,5 μετρα και νομιζω οτι η 42αρα ειναι υπεραρκετη σαν μεγεθος. Ρυθμισεις δεν εχω κανει καθολου, περιμενω να διαβασω απο κανενα περιοδικο, η αν γραψει καποιος στο site μιας και δεν εχω τετοιες γνωσεις.

Reaction score
0

Παρελειψα να γραψω οτι εχουμε αλαξει προσφατα την κεραια. Βαλαμε μια που λεγεται αν δεν κανω λαθος "αντανακλαστικη." Ειναι η πρωτη φορα που ειδαμε καλο αποτελεσμα απο αυτην την αλλαγη. Οι γειτονες μας που δεν εχουν NOVA πιανουν πολυ λιγα καναλια και πολυ χαλια. Εγω πιανω 7-8 πολυ καλα, αλλα τοσα μετρια και μερικα πολυ χαλια (στο συνολο καμια εικοσαρια προγραμματα). Φοβουμαν οτι περνοντας μια μεγαλη τηλεοραση στα αναλογικα καναλια το προβλημα θα διογκωνονταν. Ευτυχως αυτα που που με ενδιαφερουν ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΣΚΑΙ παιζουν παρα πολυ καλα, σπανια βλεπω κατι αλλο. Πριν απο λιγο ειδα τους "Πειρατες της Καραβαικης 3" σε DVD. Χαρμα οφθαλμων. Δεν υπαρχουν σπασιματα στις γρηγορες σκηνες (100 ΗΖ). Τα χρωματα ειναι εξαιρετικα, η ταινια ειναι πολυ πλουσια και επιτρεπει τοσο στο DVD (DENON 3910) οσο και στην TV δειξουν τον καλυτερο εαυτο τους. Νομιζεις οτι βλεπεις HD!. Βεβαια οταν πας στα δορυφορικα και δεις το ANIXE HD η το ASTRA HD τοτε κολλας. Τελος να σας ευχαριστησω ολους σας για τις ευχες.

Reaction score
0
Λενα καλορίζικη και καλοθέατη..

Η τηλεόραση που πήρες απλά ειναι εκπληκτική.. και θα αποτελεσει το best seller της ανοιξης στην κατηγορία της... Στα 1000 Ευρώ απλά δεν εχει αντίπαλο :107::107:

Στον επόμενο μήνα ψήνομαι να τη χτυπήσω και εγώ απλά περιμενω να δω και την καινουργια και πολλά υποσχόμενη σειρά PG6000 της LG..

Reaction score
0

Ξερει κανεις θερμοκρασια χρωματος τι επιλεγουμε αναμεσα σε ζεστο, κρυο η νορμαλ?

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Panasonic 42 PX80

Ξερει κανεις θερμοκρασια χρωματος τι επιλεγουμε αναμεσα σε ζεστο, κρυο η νορμαλ?

Ότι σου αρέσει.

Σε μια τηλεόραση η θερμοκρασία λευκού (στην ουσία) δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο...εκτός και αν η τηλεόραση χρησιμοποιείται σαν monitor για επεξεργασίες...οπότε το πράγμα αλλάζει. :126:

(Εγώ τώρα...να την πάρω την 37άρα;)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Panasonic 42 PX80

...Η αποσταση θεασης ειναι 3,5 μετρα και νομιζω οτι η 42αρα ειναι υπεραρκετη... Ρυθμισεις δεν εχω κανει καθολου...
σε λίγο καιρό πιθανότατα θα λες ότι καλή η 42άρα αλλά μια 46άρα ή 50ρά θα ήταν ακόμα καλύτερη!
Σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις, μετά από καμιά 200ρια ώρες κινείσαι στη μέση ±30% όπου σου αρέσει η εικόνα. Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση είναι πολύ φιλική και έχει και την επιλογή της επαναφοράς των προεπιλογών. Πάντα παιζει ρόλο και ο περιβάλλον φωτισμός.
...Φοβουμαν οτι περνοντας μια μεγαλη τηλεοραση στα αναλογικα καναλια το προβλημα θα διογκωνονταν. Ευτυχως αυτα που που με ενδιαφερουν ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΣΚΑΙ παιζουν παρα πολυ καλα,...
Αυτό θα γινόταν άν είχε πάρει LCD στα ίδια έως +60% χρήματα (για τις ακριβότερες δεν θέλω να πω κάτι, γιατί απαιτείται εκτεταμένη επαφή γαι να κρίνει κανείς). Οι plasma είναι πολύ καλές στην προβολή SD σήματος και ιδιαίτερα η ΡΧ80 και οι παλιότερες ΡΧ70, PV60.
Είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με το που σου φαίνονται πιο φυσικά - αρεστά τα χρώματα (χρώμα δέρματος κλπ!). Το ψυχρό νομίζω ότι δείχνει λάθος χρώματα. Από τα άλλα δύο ανάλογα με το γούστο και το πρόγραμμα. Εγώ σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ το θερμό.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic 42 PX80

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει μεγαλυτερη τηλεοραση, γιατι ηδη εχω εναν βιντεοπροβολεα, ο οποιος σε κανα δυο χρονια θα αντικατασταθει με καποιον στα 1080p. Για τις ρυθμισεις γιατι πρεπει να περιμενω τις 200 ωρες?

Reaction score
0
Λενα το "στρωσιμο " της τηλεορασης -επειδη ειναι plasma - διαρκει 200 ωρες .

Kοιτα
ΕΔΩ ποστ #3,
ΕΔΩ ,και ΕΔΩ .
Αν εχεις ορεξη και χρονο για διαβασμα κοιτα και ΕΔΩ

Μεγεια σου και καλες θεασεις .:605:

Reaction score
0

Εχω ξαναγραψει οτι την σειρα 70 δεν ετυχε να δω καμια τηλεοραση κι ετσι συγκριση δεν μπορω να κανω. Επειδη ετοιμαζομαι τωρα να δω ταινια με κλειστα τα φωτα θα επανελθω λιγο αργοτερα να σας πω περισοτερα για το μαυρο.

Reaction score
0
Λενα φανταζομαι οτι η σειρα 80 θα ειναι πολυ καλυτερη απο την 70.
Γενικοτερα το μαυρο των plasma απεχει απο το μαυρο των LCD
κατα την προσωπικη μου αποψη.
Και στο λεει ενας πρωην φανατικος των LCD και νυν κατοχος plasma .
Παντως καλο ειναι να στρωσεις την plasma-TV σου.

Reaction score
0

Λοιπον η ταινια τελειωσε. (ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ). Η ταινια ειχε τα παντα. Και χρωμα, καλη φωτογραφια, και υπηρξαν και σκηνες με μαυρο που σκοτεινιαζε τελειως το δωματιο. Εξαιρετικη κινηση σε γρηγορες σκηνες και το λεω αυτο γιατι μπορω να την συγκρινω με την Μ86 SAMSUNG που ειχα για λιγους μηνες και ηταν το αδυνατο σημειο της. Γενικα το χρωμα της ειναι φυσικο και οχι υπερτονισμενα οπως εβλεπα στην προηγουμενη τηλεοραση. Ειναι γεγονος πως οταν εχει σκοτεινες σκηνες μεταφερεσαι σε ενα ακρως κινηματογραφικο περιβαλον. Εννοειτε οτι εχω επιλεξει cinema για την παρακολουθηση ταινιων και normal για αναλογικα προγραμματα τηλεορασης.

Reaction score
40

Μιας και τυχαινει να τις εχω στημενες διπλα διπλα. Η PΧ 80 σε σχεση με την PX 70 στο τομεα της εικονας εχουν ελαχιστες διαφορες υπερ της 80 στο κοντραστ και την ευκρινια. Στην κινηση ακριβως τα ιδια πραγματα. Ολα αυτα σε SD. Σε DVD η HD οι διαφορες αυτες ελαχιστοποιουνται. Σε γενικες γραμμες στην κατηγορια χρηματων της παιζει πολυ καλα και σαφως ειναι ειναι βελτιωμενη σε σχεση με την 70.

Reaction score
14
...μαύρο;

Κατάμαυρο! :111:
Πέρα από κάθε προσδοκία.

Αυτό που κάνει εντύπωση σε αυτή την τηλεόραση είναι ότι παίρνεις πάμφθηνα και αθόρυβα ότι προσπαθούν να σου υποσχεθούν οι κορυφαίες LCD των 2.000-2.500 €.
(χωρίς να τα καταφέρνουν στην πράξη πολλές φορές)

Δηλαδή φυσική κίνηση, μαύρο, χρώμα, ταχύτητα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988