- Reaction score
- 457
περιμένω με ανυπομονησία την TH-42PZ800B...μιλάμε για τοπ χαρακτηριστικά...ρίξτε μια ματιά στο xls
Attachments
-
68,5 KB Προβολές: 79
+1Κατάμαυρο! :111:
...Αυτό που κάνει εντύπωση σε αυτή την τηλεόραση είναι ότι παίρνεις πάμφθηνα και αθόρυβα ότι προσπαθούν να σου υποσχεθούν οι κορυφαίες LCD των 2.000-2.500 €.
(χωρίς να τα καταφέρνουν στην πράξη πολλές φορές)
Δηλαδή φυσική κίνηση, μαύρο, χρώμα, ταχύτητα.
[offtopic]Πολύ με ιντριγκάρει αυτή η τηλεόραση (για 50άρα) αλλά δεν έχω καταφέρει να την δω πουθενά.+1
αν αποδείξει και αξιοπιστία (γιατί η ΡΧ70 μας παίδεψε κάπως!) μιλάμε για έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς απόδοσης, ευχαρίστησης, κόστους στην αγορά (δεν λέω ο καλύτερος γιατί απ' ότι φαίνεται "παίζει πολύ καλή μπάλα" και η νέα PG6000 της LG).
Αμαν ρε Baniko.αν αποδείξει και αξιοπιστία (γιατί η ΡΧ70 μας παίδεψε κάπως!)
...φτου, φτου, φτου!Αμαν ρε Baniko.
Φτυσε ρε 3 φορες κατω.:116:
καλορίζικη!Προσθέστε άλλον ένα ευτυχή κάτοχο της συγκεκριμένης τηλεόρασης...
Έχει κάποιος εμπειρία σύνδεσης αυτής της τηλεόρασης με υλικό HD ριπαρισμένο σε PC; Και αν ναι, ποιος ήταν ο καλύτερος συνδυασμός με HDMI ή με 15pinVGA;
δεν θα βγει στις 50 νομίζω. Εκεί θα παίξουν τα full HD μοντέλα της panasonic.Πολύ με ιντριγκάρει αυτή η τηλεόραση (για 50άρα) αλλά δεν έχω καταφέρει να την δω πουθενά.
Γνωρίζεις ''ποιός'' την έχει;[/offtopic]
1) Έχω την εντύπωση πως ναι.δύο ερωτήσεις για τους κατέχοντες, (μετά τον 10 μήνα!)
τα χρώματα βελτιώθηκαν σε σχέση με την αρχή?
θέμα image retantion?
> και η δική μου ΡΧ70 (και όχι μόνο η δική μου) μετά τις πρώτες 300 - 400 ώρες έδειξε πιο όμορφη εικόνα....Νομιζω οτι παιζει καλυτερα σε σχεση με την αρχη αλλα μπορει να ειναι ιδεα μου. Και στο Hi Def δεν υπαρχει καμμια διαφορα σε σχεση με τις 1080 p. Τουλαχιστον φανερη. Πιστευω οτι αυτο πρεπει να το ψαχνουμε μονο στις πολλες ιντζες που τις περνουμε απο εναν προβολεα (ισως και στις 50 ιντζες TV).
Αυτό θα με ενδιεφερε και εμενα γιατι τη σκεφτομαι σοβαρα σαν πρωτο βημα στον χωρο των plasma/lcd.το έχεις συνδέσει με κανένα htpc??
παίζει κανονικά??
μέσω τι σύνδεσης
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φώτης
Αυτό θα με ενδιεφερε και εμενα γιατι τη σκεφτομαι σοβαρα σαν πρωτο βημα στον χωρο των plasma/lcd.
Σε τι αναλυση δουλευει οταν συνδεεται με pc 1024x768 ή 1080p?
Και επισης με τι συνδεση, vga ή dvi > hdmi?