Panasonic 42 PX80

Reaction score
457
περιμένω με ανυπομονησία την TH-42PZ800B...μιλάμε για τοπ χαρακτηριστικά...ρίξτε μια ματιά στο xls

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic 42 PX80

Συγνωμη, διαβασα καλα??? 2,073,600 (1,920 x 1,080) pixels >???? Και ποσο θα τιματε???

Reaction score
0
Κατάμαυρο! :111:
...Αυτό που κάνει εντύπωση σε αυτή την τηλεόραση είναι ότι παίρνεις πάμφθηνα και αθόρυβα ότι προσπαθούν να σου υποσχεθούν οι κορυφαίες LCD των 2.000-2.500 €.
(χωρίς να τα καταφέρνουν στην πράξη πολλές φορές)

Δηλαδή φυσική κίνηση, μαύρο, χρώμα, ταχύτητα.
+1
αν αποδείξει και αξιοπιστία (γιατί η ΡΧ70 μας παίδεψε κάπως!) μιλάμε για έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς απόδοσης, ευχαρίστησης, κόστους στην αγορά (δεν λέω ο καλύτερος γιατί απ' ότι φαίνεται "παίζει πολύ καλή μπάλα" και η νέα PG6000 της LG).

Reaction score
14
+1
αν αποδείξει και αξιοπιστία (γιατί η ΡΧ70 μας παίδεψε κάπως!) μιλάμε για έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς απόδοσης, ευχαρίστησης, κόστους στην αγορά (δεν λέω ο καλύτερος γιατί απ' ότι φαίνεται "παίζει πολύ καλή μπάλα" και η νέα PG6000 της LG).
[offtopic]Πολύ με ιντριγκάρει αυτή η τηλεόραση (για 50άρα) αλλά δεν έχω καταφέρει να την δω πουθενά.
Γνωρίζεις ''ποιός'' την έχει;[/offtopic]

Reaction score
1

Προσθέστε άλλον ένα ευτυχή κάτοχο της συγκεκριμένης τηλεόρασης...

Έχει κάποιος εμπειρία σύνδεσης αυτής της τηλεόρασης με υλικό HD ριπαρισμένο σε PC; Και αν ναι, ποιος ήταν ο καλύτερος συνδυασμός με HDMI ή με 15pinVGA;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Panasonic 42 PX80

Προσθέστε άλλον ένα ευτυχή κάτοχο της συγκεκριμένης τηλεόρασης...

Έχει κάποιος εμπειρία σύνδεσης αυτής της τηλεόρασης με υλικό HD ριπαρισμένο σε PC; Και αν ναι, ποιος ήταν ο καλύτερος συνδυασμός με HDMI ή με 15pinVGA;
καλορίζικη!

----------
HDMI

Reaction score
0
Πολύ με ιντριγκάρει αυτή η τηλεόραση (για 50άρα) αλλά δεν έχω καταφέρει να την δω πουθενά.
Γνωρίζεις ''ποιός'' την έχει;[/offtopic]
δεν θα βγει στις 50 νομίζω. Εκεί θα παίξουν τα full HD μοντέλα της panasonic.
υπάρχει όμως και η LG PG6000 που βγαίνει στις 50 και για την ώρα γράφονται πολύ καλά πράγματα!!

Reaction score
0

δύο ερωτήσεις για τους κατέχοντες, (μετά τον 10 μήνα!)

τα χρώματα βελτιώθηκαν σε σχέση με την αρχή?
θέμα image retantion?

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Panasonic 42 PX80

δύο ερωτήσεις για τους κατέχοντες, (μετά τον 10 μήνα!)

τα χρώματα βελτιώθηκαν σε σχέση με την αρχή?
θέμα image retantion?
1) Έχω την εντύπωση πως ναι.
Βέβαια μπορεί να συνήθισε και το μάτι μου.... :136:
Έχω την αδιορατη εντύπωση ότι η εικόνα έγινε πιο ...συγκεκριμένη. Πιο ''στακάτη''.

2) Δεν υπάρχει.
Περισσότερο ''retention'' έχουν οι κουβέντες μας και η αναπαραγώμενη παραφιλολογία στα φόρα παρά η συγκεκριμένη τηλεόραση. :126:

Reaction score
0
Δεν υπάρχει κανένα retention ... Η τηλεόραση είναι αστέρι ..

Στα λεφτά αυτά μαζί με την νεα LG 42" PG-6000 απλά δεν έχει αντίπαλο

Reaction score
47
το έχεις συνδέσει με κανένα htpc??
παίζει κανονικά??
μέσω τι σύνδεσης
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φώτης

Reaction score
0

Συνηθως στα περιοδικα οταν τεσταρουν μια τηλεοραση γραφουν και καποιες ρυθμισεις στην εικονα, που βοηθανε τους αρχαριους. Για την συγκεκριμενη δεν γραψανε ουτε στον ΗΧΟ ουτε στο HITECH κατι για ρυθμισεις. Προσωπικα δεν εκανα την παραμικρη ρυθμιση και πιστευω πως εχω τελεια εικονα. Νομιζω οτι παιζει καλυτερα σε σχεση με την αρχη αλλα μπορει να ειναι ιδεα μου. Και στο Hi Def δεν υπαρχει καμμια διαφορα σε σχεση με τις 1080 p. Τουλαχιστον φανερη. Πιστευω οτι αυτο πρεπει να το ψαχνουμε μονο στις πολλες ιντζες που τις περνουμε απο εναν προβολεα (ισως και στις 50 ιντζες TV).

Reaction score
0

...Νομιζω οτι παιζει καλυτερα σε σχεση με την αρχη αλλα μπορει να ειναι ιδεα μου. Και στο Hi Def δεν υπαρχει καμμια διαφορα σε σχεση με τις 1080 p. Τουλαχιστον φανερη. Πιστευω οτι αυτο πρεπει να το ψαχνουμε μονο στις πολλες ιντζες που τις περνουμε απο εναν προβολεα (ισως και στις 50 ιντζες TV).
> και η δική μου ΡΧ70 (και όχι μόνο η δική μου) μετά τις πρώτες 300 - 400 ώρες έδειξε πιο όμορφη εικόνα.
> και μια 50ρα plasma μια χαρά είναι αν είναι HDready και την βλέπεις στα 3+ μέτρα. δεν χρειάζεται να είναι fullHD.

Reaction score
0
το έχεις συνδέσει με κανένα htpc??
παίζει κανονικά??
μέσω τι σύνδεσης
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φώτης
Αυτό θα με ενδιεφερε και εμενα γιατι τη σκεφτομαι σοβαρα σαν πρωτο βημα στον χωρο των plasma/lcd.
Σε τι αναλυση δουλευει οταν συνδεεται με pc 1024x768 ή 1080p?
Και επισης με τι συνδεση, vga ή dvi > hdmi?

Reaction score
14
Αυτό θα με ενδιεφερε και εμενα γιατι τη σκεφτομαι σοβαρα σαν πρωτο βημα στον χωρο των plasma/lcd.
Σε τι αναλυση δουλευει οταν συνδεεται με pc 1024x768 ή 1080p?
Και επισης με τι συνδεση, vga ή dvi > hdmi?

1024X768

Η τηλεόραση είναι HD ready, όχι Full HD.

1080p στους υπολογιστές δεν υπάρχει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa