Ποιά τραγούδια σας εκνευρίζουν??

Reaction score
62
Το θέμα το ξεκινάω, γιατί με εκνευρίζει αφάνταστα, αυτό το Χαβάι, πώς το λένε, που ακούω στο ραδιόφωνο συνέχεια αυτό τον καιρό. Εσάς???

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ποιά τραγούδια σας εκνευρίζουν??

Γενικως τα τουρκοαραβοελληνικα και περισσοτερο ολων ο Χατζηγιαννης!

Για τη ''Χαβαη'' που λες Δημητρη,την ακουσα σε οριτζιναλ και σχεδον μ αρεσε!

Reaction score
14
proclaimers.... "when I wake op, wellll i newwww you gonna beee, you gonnna be the won that wakes op next ta yiouuuuuuuu" (θέλει σκωτσέζικη προφορά να γίνει ακόμα πιο αντιπαθητικό!!!!)

δεν αντέχω να το ακουώ ουτε και σε Mute....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ραδιόφωνο ακούω μόνο επιλεγμένους σταθμούς με είδη μουσικής που προτιμώ, και έτσι σπάνια υπάρχουν τραγούδια που με εκνευρίζουν ιδιαίτερα.

Στην τηλεόραση τώρα, που τη βάζω καμιά φορά για τις ειδήσεις, όλη την ώρα διαφημίζει μια εντεχνιά του Μικρούτσικου και μιας κυρίας με ντεμοντε κούρεμα που λέει "η ζωήηη σου είναι επικηρυγμέεεενηηη..."... ε, αυτό δεν το αντέχω... :617:

Reaction score
2.557
Τα "σύγχρονα" της Άπω Ανατολής. Πιθηκισμός της Δύσης του κερατά... Το ίδιο και στις πρώην Ανατολικές χώρες...

Reaction score
4.485
χέρια ψηλά του χατζη/νη

και

'Ολα τα τραγούδια ελ. τηλεοπτικών σειρών!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Ποιά τραγούδια σας εκνευρίζουν??

Ολα αυτα με τις αγορασμενες "λουπες' που βαζουν ηλιθιους στιχους με ηλιθιες ομοιοκαταληξιες με ηλιθιες φωνες που απευθυνονται σε ηλιθιους πελατες που χορευουν ηλιθια τσιφτετελι και μονον τσιφτετελι. Αλλα ζηλευω που βγαζουν λεφτα...εξυπνα!

Reaction score
248
Re: Απάντηση: Ποιά τραγούδια σας εκνευρίζουν??

Γενικως τα τουρκοαραβοελληνικα και περισσοτερο ολων ο Χατζηγιαννης!

Για τη ''Χαβαη'' που λες Δημητρη,την ακουσα σε οριτζιναλ και σχεδον μ αρεσε!
:444: :446:

Reaction score
427
proclaimers.... "when I wake op, wellll i newwww you gonna beee, you gonnna be the won that wakes op next ta yiouuuuuuuu" (θέλει σκωτσέζικη προφορά να γίνει ακόμα πιο αντιπαθητικό!!!!)

δεν αντέχω να το ακουώ ουτε και σε Mute....
Μην το αναφέρεις ξανά :141::141::141::141::141:
Δεν το αντέχω με τίποτα:434::434::434::434:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τώρα αν πω ότι μ' αρέσει πάρα πολύ το 500 miles (και γι' αυτό θύμωσα που "κάηκε" σε διαφήμιση), το post μου θα θεωρηθεί flame? :116: Αφού μ' αρέσει... Αυτή η απλότητα μουσικής και στίχου μου φέρνει στο μυαλό αυτοσχέδια τραγούδια από ανθρώπους που τραγουδάνε νύχτα στο δρόμο, στην επιστροφή από το στέκι, ξεχειλισμένοι από κέφι και μπίρα...
(Sorry για την off-topic παρένθεση!)

Reaction score
19
Κι εμένα μ'αρέσει :116:

Στη διαφήμιση με εκνεύριζε αλλά απ'όταν είδα το video clip απλά γελάω :116:

Reaction score
180
Πασχα που'ρχεται, θυμηθηκα και το Σαντικαι. Πραγματικος πολεμος νευρων.
Οσον αφορα τις τηλεοπτικές σειρές, διαπιστωνω οτι εχουν την μοναδικη ικανότητα να μετατρεπουν ακομα και εξαιρετικα κοματια σε αντιπαθή. Προχτες πχ ακουσα το μουσικο θεμα της ταινιας sweet movie με σκηνικη υποκρουση Χαικαλη και εφριξα γενικώς.

Reaction score
14
Σαντικάι....

Ωχ αμάν ο μικρός ευαγγελάτος.... σαν νόθο ξώγαμο με φούλ DNA του με καθόλου απο Τατιάνα μοιάζει....

τώρα για το γυουέν αί γουέϊκ άπ... γουέλ αί νόου γιου γκονα μπή..... μου θυμίζει το:

H Ζωή.... ντρανγκ ντρανγκ

μου γελά.... ντρανγκ ντρανγκ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

σε ρωτω.... ντρανγκ ντρανγκ

που με πας.... ντρανγκ ντρανγκ

ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ....

κλάσικ επιτυχία....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520