- Reaction score
- 0
... έχουμε δρόμο μπροστά μας ...!!! Γουρούνι στο σακί θα πάρω έ .. συγνώμη ... γίδι στο σακί ήθελα να πώ!eleni.. να ορίσουμε ημερομηνία και τόπο...
έρχεται το θέρος και θα έχει πολλούς γάμους τέκνον μου..
... έχουμε δρόμο μπροστά μας ...!!! Γουρούνι στο σακί θα πάρω έ .. συγνώμη ... γίδι στο σακί ήθελα να πώ!eleni.. να ορίσουμε ημερομηνία και τόπο...
έρχεται το θέρος και θα έχει πολλούς γάμους τέκνον μου..
νατα τι σου ελεγα;;;:143:αα...το θερος...ο καματος...
τον πληγώνεις και πάλι .... δεν αντέχει και πολύ... μη νομίζεις!!!!!!!!!!... έχουμε δρόμο μπροστά μας ...!!! Γουρούνι στο σακί θα πάρω έ .. συγνώμη ... γίδι στο σακί ήθελα να πώ!
Γερο μου.. είσαι μεγάλο αλητάκι... χαχαχαχαχαχαχαχαχανατα τι σου ελεγα;;;:143:
μπά είναι ανθεκτικός ο Τέρης (έτσι τον έχω καταλάβει). Ασε που τον "φτιάχνει" κιόλαςτον πληγώνεις και πάλι .... δεν αντέχει και πολύ... μη νομίζεις!!!!!!!!!!
Τρεμουν οι γλουτοι μου:142:Αμα παρω το δρεπανι του θερισματος και σου κοψω τα ποδια απο το Πι να σε δω εσενα....:143:
κι εσύ ένα φτιάξιμο το παίρνεις πάντως!!!!!!!!!!!!!!!!μπά είναι ανθεκτικός ο Τέρης (έτσι τον έχω καταλάβει). Ασε που τον "φτιάχνει" κιόλας
Μμμ..τι μου θυμισες τωρα....Τρεμουν οι γλουτοι μου:142:
τις φέρνει και λίγο άμα τον καλοπροσέξεις τον Γέρο μου!!!!!!!!!!!Μμμ..τι μου θυμισες τωρα....
Τις Βραζιλιανες στο καρναβαλι του Ριο...
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχατις φέρνει και λίγο άμα τον καλοπροσέξεις τον Γέρο μου!!!!!!!!!!!
στο Αντιριο:143:Ηταν στο καρναβαλι? Δεν το προσεξα. :143:
Ειδικα με αυτα τα στρινγκ με τις πουλιες και τα φτερα,τις φέρνει και λίγο άμα τον καλοπροσέξεις τον Γέρο μου!!!!!!!!!!!
αλλοίμονο ... δίνω παίρνω είναι το όλο θέμα!κι εσύ ένα φτιάξιμο το παίρνεις πάντως!!!!!!!!!!!!!!!!