Ρυθμίσεις Denon 3808

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι,
Απευθύνομαι σ'αυτούς που έχουν τον Denon 3808 για να μπορέσω να βρώ λύση στο πρόβλημά μου.
Το πρόβλημα είναι το εξής :
Μπαίνοντας στο menu(GUI) γιά να ρυθμίσω τo "surround mode" διαπίστωσα ότι στον δικό μου ενισχυτή εμφανίζονται όλες οι επιλογές (Stereo, direct, DTS κ.λ.π.) εκτός από την επιλογή "Standard".
Αναγκάστικα λοιπόν να βάλω την επιλογή "Direct" με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται στο display τι είδος ήχο έχω στην έξοδό μου.
Υπόψη, στην σελίδα 40 του manual αναφέρει ξεκάθαρα ότι για να έχω απεικόνιση θα πρεπει να επιλέξω "Standard".
O ενισχυτής μου είναι συνδεδεμένος με ένα PS3 μέσω HDMI.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ;

Reaction score
8
Απάντηση: Ρυθμίσεις Denon 3808

και εγω στην αρχη το ιδιο προβλημα ειχα.χρειαζεται να πας στις ρυθμισεις ηχου του ps3.μολις ρυθμισεις το ps3 και πας στο μενου θα σου εμφανισει το standard.ομως κατα την αποψη μου καλυτερα ειναι στη θεση wide.τεσταρετο και θα το δεις.

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι,
Απευθύνομαι σ'αυτούς που έχουν τον Denon 3808 για να μπορέσω να βρώ λύση στο πρόβλημά μου.
Το πρόβλημα είναι το εξής :
Μπαίνοντας στο menu(GUI) γιά να ρυθμίσω τo "surround mode" διαπίστωσα ότι στον δικό μου ενισχυτή εμφανίζονται όλες οι επιλογές (Stereo, direct, DTS κ.λ.π.) εκτός από την επιλογή "Standard".
Αναγκάστικα λοιπόν να βάλω την επιλογή "Direct" με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται στο display τι είδος ήχο έχω στην έξοδό μου.
Υπόψη, στην σελίδα 40 του manual αναφέρει ξεκάθαρα ότι για να έχω απεικόνιση θα πρεπει να επιλέξω "Standard".
O ενισχυτής μου είναι συνδεδεμένος με ένα PS3 μέσω HDMI.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ;
Εγώ έχω τον 3805. Απεικόνιση εννοείς να δείχνει η οθόνη τί διαμόρφωση έχει; Αν ναι, το Direct και το Pure Direct σβύνουν μετά από μερικά δευτερόλεπτα για αποφυγή παρεμβολής και παραμόρφωσης στον ήχο.

Το standard δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Εξαρτάται από το τί πηγή χρησιμοποιείς. Πατώντας το standard πρέπει να σου λέει ποια είναι η προτεινόμενη ρύθμιση για την συγκεκριμένη είσοδο π.χ για το ραδιόφωνο είναι το stereo.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις Denon 3808

και εγω στην αρχη το ιδιο προβλημα ειχα.χρειαζεται να πας στις ρυθμισεις ηχου του ps3.μολις ρυθμισεις το ps3 και πας στο μενου θα σου εμφανισει το standard.ομως κατα την αποψη μου καλυτερα ειναι στη θεση wide.τεσταρετο και θα το δεις.
Δηλαδή πως να ρυθμίσω το PS3 ως προς τον ήχο ;
Και η θέση wide που μου λες τι σχέση έχει με τον ήχο ;

Reaction score
0
Εγώ έχω τον 3805. Απεικόνιση εννοείς να δείχνει η οθόνη τί διαμόρφωση έχει; Αν ναι, το Direct και το Pure Direct σβύνουν μετά από μερικά δευτερόλεπτα για αποφυγή παρεμβολής και παραμόρφωσης στον ήχο.

Το standard δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Εξαρτάται από το τί πηγή χρησιμοποιείς. Πατώντας το standard πρέπει να σου λέει ποια είναι η προτεινόμενη ρύθμιση για την συγκεκριμένη είσοδο π.χ για το ραδιόφωνο είναι το stereo.
Εννοώ τι surround format έχω εκείνη τη στιγμή.
Το πρόβλημα όπως είπα είναι οτι ΔΕΝ έχω επιλογή Standard
Εσύ έχεις ;

Reaction score
0
Εννοώ τι surround format έχω εκείνη τη στιγμή.
Το πρόβλημα όπως είπα είναι οτι ΔΕΝ έχω επιλογή Standard
Εσύ έχεις ;
Αν εννοείες στο τηλεχειρηστήριο, ναι έχω. Αν εννοείς η οθόνη να λέει "Standard" δεν υπάρχει. Όταν πατήσεις το κουμπί standard του τηλ/ου δείχνει την πιο συνηθισμένη επιλογή για την επιλεγμένη πηγή. Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις Denon 3808

Δηλαδή πως να ρυθμίσω το PS3 ως προς τον ήχο ;
Και η θέση wide που μου λες τι σχέση έχει με τον ήχο ;
πηγαινε στις ρυθμισεις το ps3 και θα δεις που λεει γαι τον ηχο.το standard ειναι το dolby digital.το wide στον κανει τον ηχο πιο surround.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv