Αγορα τv lcd μεχρι 1200ε???

Reaction score
0
Καλημερασ χρονια πολλα και με το καλο το νεο ετος.Ειμαι απο χανια και σκεφτομαι να αγορασω μια 37-40 lcd αναμεσα σε lg,philips kai samsung.
τι προτεινεται,περιμενα να παρω μια 1080ρ αλλα ακομα πολυ ακριβες.δεν με ενδιαφερει τοσο το ψηφιακο τουνερ γιατι εδω κρητη το βλεπω να αργησει πολυ και παλι αν ερ8ει ενα tuner κοστιζει 40-50ε.ελεγα να παρω 100ΗΖ αλλα καπου διαβασα οτι ειναι πρωτης γενιασ και εχουν καποια προβληματα. θελω να κανει μεχρι 1200ε.

Ποια μοντελακια μου προτεινεται να κοιταξω? Sony & Toshiba δεν το συζητω εχουν 1χρονο εγγυηση.

VG

Reaction score
0
Ο ενας χρονος εγγύησης νομιζω δεν ειναι τραγικος αφου μιλαμε για μια ποιοτικη τηλεοραση και οχι για ΑΜΟΙ κτλ

Εαν θελεις 1080p η sony εχει καποια μοντελα σαν αυτο που παραθετω παρακατω, πολυ κοντα στην τιμη που αναφερεις.Αν και δεν εχω ψαξει την αγορα,πιθανως η συγκεκριμενη ειναι μια πολυ καλη προσφορα.

http://www.shop21.gr//product/product.hel.asp?pfid=26083&prid=26670&refid=1

Reaction score
0
τελικα δεν πηρα τα χριστουγεννα και ετοιμαζομαι να παρω τωρα το πασχα,σε τι μοντελο να παω.μην ξεφυγουμε πολυ απο τα 1200ε.

ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα τv lcd μεχρι 1200ε???

Καλημερασ χρονια πολλα και με το καλο το νεο ετος.Ειμαι απο χανια και σκεφτομαι να αγορασω μια 37-40 lcd αναμεσα σε lg,philips kai samsung.
τι προτεινεται,περιμενα να παρω μια 1080ρ αλλα ακομα πολυ ακριβες.δεν με ενδιαφερει τοσο το ψηφιακο τουνερ γιατι εδω κρητη το βλεπω να αργησει πολυ και παλι αν ερ8ει ενα tuner κοστιζει 40-50ε.ελεγα να παρω 100ΗΖ αλλα καπου διαβασα οτι ειναι πρωτης γενιασ και εχουν καποια προβληματα. θελω να κανει μεχρι 1200ε.

Ποια μοντελακια μου προτεινεται να κοιταξω? Sony & Toshiba δεν το συζητω εχουν 1χρονο εγγυηση.
Για μενα, johann69, η πιο καλή ευκαιρία είναι αυτή....
Και 42'', και LG, και Full HD και πολυ καλή τιμή και 2 χρόνια εγγυηση...(εχουν πέσει πολυ οι τιμές..)

LG 42LF75/76 (1.145 euros)
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13572

Tην εχουν παρει ήδη αρκετα μελη μας και ειναι ευχαριστημενα.

VG

Reaction score
0
Προσωπικα απο οσες νεες τηλεορασεις εχουν δει να παιζουν, για καποιον λογο ξεχωριζω παντα τις samsung

Reaction score
14
Προσωπικα απο οσες νεες τηλεορασεις εχουν δει να παιζουν, για καποιον λογο ξεχωριζω παντα τις samsung
Γιατί έχουν το πιο ''λαμπρό'' χρώμα.

Reaction score
290
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΙΟ.ΤΟ FORUM ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ LCD 42'' ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ. Η ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ DANAOU Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ LG LF75. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ E-SHOP 1126 ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ DANAE ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ. ΙΔΩΜΕΝ!

Reaction score
457
Λευτέρη με το καλό να σου έρθει..έκανες πολύ καλή επιλογή όντως και μην τη φοβάσαι καθόλου..;)
καλώς μας ήλθες..:)

Reaction score
290
ΜΑΓΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΤΩ ΜΕΣΟ E-SHOP. ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΔΙΑΘΕΤΩ ΝΟΒΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγορα τv lcd μεχρι 1200ε???

ΜΑΓΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΤΩ ΜΕΣΟ E-SHOP. ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΔΙΑΘΕΤΩ ΝΟΒΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ?
Κατ' αρχήν καλώς ήλθες στη παρέα μας!
Καλορίζικη η νεα σου TV και καλές θεάσεις!

Τα κανάλια στην TV σου μπορείς με μια αυτοματη σαρωση, (και στα SD και στον ψηφιακό δέκτη) να μπουν τα καναλια και μετα να τα βαλεις στα επιθυμητα νουμερα...
Απο Νοβα δεν ξερω... κανεις άλλος;

Reaction score
0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΙΟ.ΤΟ FORUM ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ LCD 42'' ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ. Η ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ DANAOU Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ LG LF75. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ E-SHOP 1126 ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ DANAE ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ. ΙΔΩΜΕΝ!
Δεν ηταν επιμονή. Επιλογή ήταν. :137:
Και λέω ...ήταν, γιατί ειδα τα specs της LG5000 και μου 'πεσαν τα σαγόνια...
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16595
μεχρι τελη Απριλίου... αναμένομεν....

Reaction score
290
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΤΑΤΟΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ LG LF75 TA ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΟΛΑ.ONTΩΣ ΑΨΟΓΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΘΑ ΚΟΒΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ... Α ΡΕ ΔΑΝΑΕ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ KAI ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΧΤΡΑ ΔΟΣΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΑΝΤΙΘΕΣΗ 50000:1?!!-...ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΗ..ANYWAY..

Reaction score
0

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΤΑΤΟΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ LG LF75 TA ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΟΛΑ.ONTΩΣ ΑΨΟΓΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΘΑ ΚΟΒΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ... Α ΡΕ ΔΑΝΑΕ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ KAI ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΧΤΡΑ ΔΟΣΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΑΝΤΙΘΕΣΗ 50000:1?!!-...ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΗ..ANYWAY..
Εγω να δεις τι έχω πάθει..... που έχω την 65... 4 μηνών...:141:

Τυχερός είσαι.

SOL

Reaction score
0
Καλα για την αντιθεση 50000:1 κρατα μικρο καλαθι γιατι οι εταιριες δεινουν ΔΙΚΕΣ τους τιμες με βαση τις μετρησεις τους απο τα ΔΙΚΑ τους οργανα στα ΔΙΚΑ τους εργαστηρια.Με αλλα λογια ο καθενας βαζει οτι τον συμφερει.Και η Samsung απο την περσινη της σειρα τηλεορασεων δηλωνε οτι βγαζει 45000:1 αντιθεση αλλα αυτο στην πραγματικοτητα δεν ισχυε!
Ασε που ουτος ή αλλος δεν παιζει τοσο πρωτεύων ρολο ο λογος της αντιθεσεις αλλα τα κυκλωματα/συστηματα της εικονας(για την καλυτερευση της εικονας,scaler κτλ).
Οποτε μην μενετε σε ενα λογο αντιθεσης μονο(που μπορει να ειναι και πλασματικος) και να λετε ουαου φοβερα χαρακτηριστικα εχει αυτη η τηλεοραση..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm