EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

VG

Reaction score
0
Ακουσα στο ραδιο οτι σημερα ο υπουργος θα κανει μια σειρα απο ανακοινωσεις για διαφορα θεματα,ισως λοιπον σημερα κριθουν ολα;

Reaction score
0
Ακουσα στο ραδιο οτι σημερα ο υπουργος θα κανει μια σειρα απο ανακοινωσεις για διαφορα θεματα,ισως λοιπον σημερα κριθουν ολα;
οχι

Reaction score
0
Οσο καθυστερει η επίσημη ανακοίνωση αλλο τόσο τα θέμα για μένα θα παραμείνει μια καλή φημολογία.
Ναι θα παραμείνω...άπιστος.....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Οσο καθυστερει η επίσημη ανακοίνωση αλλο τόσο τα θέμα για μένα θα παραμείνει μια καλή φημολογία.
Ναι θα παραμείνω...άπιστος.....
Δεν είναι καθόλου εύκολο να συντονιστούν τόσες εταιρίες και υπηρεσίες... υπάρχουν από ζητήματα δικαιωμάτων μέχρι συμφωνιών μεταξύ των εταιριών...

Ενώ υπάρχει συμφωνία των εμπλεκομένων μερών επί της αρχής και ενώ και τα τεχνικά τα προβλήματα επιλύονται υπάρχουν μερικά εκκρεμή νομικά ακόμα ζητήματα...

Επίσης, ζήτημα είναι και η υποχρέωση κωδικοποίησης... αν δεν υπήρχε αυτό όλα θα ήταν πολύ εύκολα. Και το ζήτημα της κωδικοποίησης έχει να κάνει και με την εταιρία που θα βγάλει - αν βγάλει - τις κάρτες... εδώ υπάρχουν συγκεκριμένοι χρόνοι που πρέπει να διασφαλιστούν. Τι να τις κάνουμε τις κάρτες στο τέλος Ιουνίου... πρέπει να διασφαλιστούν όλα αυτά πριν γίνει οποιαδήποτε συμφωνία και πολύ περισσότερο οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Πάνω από όλα πρέπει να μπαίνει η σοβαρότητα. Πείτε ότι ανακοινώνεται κάτι τώρα και τελικά οι κάρτες έρθουν 15 μέρες μετά την έναρξη του Euro. Δεν θα βρίζουμε όλοι; Κανείς δεν θα ρίξει το φταίξιμο στην conax ή την sega ή όποια άλλη τέτοια εταιρία. Θα τα ακούσουν το Υπουργείο, η ΕΡΤ, ο Hellas Sat και όσοι άλλοι εμπλακούν όπως φυσικά κάνει πάντα ο Έλληνας. Γι' αυτό πριν εξασφαλιστεί ότι όλα θα δουλέψουν άψογα, δεν υπάρχει κανένα project. Εξαγγελίες χωρίς σίγουρο αποτέλεσμα δεν μπορούν να υπάρξουν. Και καλύτερα να μην γίνει τίποτα παρά να γίνει ένα μπάχαλο που θα ακυρώσει και κάθε άλλη πρωτοβουλία για High - Definition στην Ελλάδα, στο μέλλον. Αυτή είναι η άποψή μου.

VG

Reaction score
0
Οποτε καταληγουμε στο (επισης ελληνικοτατο) "καλυτερα να μην γινει τιποτα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο" και ας χαζευουμε τους Αλβανους με κυάλια.
Εξαρχης αυτο περιμεναμε ολοι, ασχετα εαν στην πορεια ψαρωσαμε για λιγο εν γνωση μας,πλακα ειχε παντως,

Reaction score
0
Οποτε καταληγουμε στο (επισης ελληνικοτατο) "καλυτερα να μην γινει τιποτα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο" και ας χαζευουμε τους Αλβανους με κυάλια.
Εξαρχης αυτο περιμεναμε ολοι, ασχετα εαν στην πορεια ψαρωσαμε για λιγο εν γνωση μας,πλακα ειχε παντως,
Δικές μου - έγκυρες - πληροφορίες αναφέρουν ότι το project θα γίνει. Επιβεβαιώνουν, ότι το θέμα των καρτών κωδικοποίησης δημιουργεί χρονικό πρόβλημα - θέλει πολύ χρόνο η εταιρεία κωδικοποίησης να παραδόσει κάρτες και πιέζεται να μειώσει τις χρονικές της απαιτήσεις - και πως τα νομικά εμπόδια δεν είναι ανυπέρβλητα αλλά όσοι ξέρουν από δικηγόρους (του δημοσίου μάλιστα) καταλαβαίνουν (= βυζαίνουν).

Reaction score
0
Οι ίδιες έγκυρες πηγές μου ανέφεραν πως εξ'αρχής ως βδομάδα ανακοινώσεων είχε προγραμματισθεί η επόμενη (η βδομάδα πριν το Πάσχα), κάτι το οποίο δεν έχει τροποποιηθεί μέχρι τώρα. Φήμες για επίσημες ανακοινώσεις για χθές ή σήμερα κλπ δεν εκτιμούνται ως αξιόπιστες.

Προσωπικά θα αναμένω έως το τέλος της επόμενης βδομάδας για επίσημες ανακοινώσεις και δεν ασχολούμαι με τις ενδιάμεσες φήμες.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους δουλεύουν γι' αυτό το project.

Reaction score
14
εγκυρότερη πηγή απο αυτή που εχουμε δεν εχει κανείς εδώ εκτός αν είναι ο Χατζηδάκης ο ίδιος.....!!!

Χωρίς να θέλω να είμαι σπάστης, ενα εχω να πώ, τελικά το να προσπαθείς να φτιάξεις κάτι που δεν θα κοστίζει, δεν θα χρεώνεται και δεν θα εχει κέρδος, σε αυτή την χώρα που ζούμε απλά δεν αφήνει κανένα περιθώριο γλύκας για κανέναν παριστάμενο να ενεργήσει με αποφασιστικότητα. Τελικά βασιζόμαστε στην σίγουρη κάψα του υπουργού, του γενικού γραμματέα και του επιτελείου του να φτιάξουν κάτι για τον κόσμο και να λένε οτι ήταν οι πρώτοι που μας εδωσαν HD

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

εγκυρότερη πηγή απο αυτή που εχουμε δεν εχει κανείς εδώ εκτός αν είναι ο Χατζηδάκης ο ίδιος.....!!!
Γιάννη είμαστε γείτονες με τον χατζιδάκη στην μυλοπόταμο από διπλανά χωρια!!!
λες να ξέρω κάτι παραπάνω?? xxaxaxaxaxa

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Re: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Γιάννη είμαστε γείτονες με τον χατζιδάκη στην μυλοπόταμο από διπλανά χωρια!!!
Γιαντα, εγω τι ειμαι?
Ρεθεμνος rules!

Reaction score
0
Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

αξίζει να το αναφέρω εδώ, μόλις σήμερα η βούλγαροι βάλανε δυο κανάλια HD στον hellassat2 σε dvb-s test, μάλλον μας κλέβουνε, και αυτή έχουνε βάλει για test τα luxeHDtv

12577 H
DVB-S
10000 7/8

Reaction score
0

Πολύ ησυχία πλάκωσε....
Καλο αυτο ή κακο???

Reaction score
1

Προφανώς πέρασε ο ενθουσιασμός ... Αντε του χρόνου πάλι ...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.192
Members
38.541