Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
οχιΑκουσα στο ραδιο οτι σημερα ο υπουργος θα κανει μια σειρα απο ανακοινωσεις για διαφορα θεματα,ισως λοιπον σημερα κριθουν ολα;
:409:ισως με δυο η τρεια επιπλεον καναλια
Θα το κοιτάξουμε αυτό...για ενημέρωση το luxeHD έχει μαύρη εικόνα, αυτό κάτι σημαίνει !!!
αρχίζω και χαίρομαι !!
Χριστό κράτησε περίπου μια ώρα μαύρη εικόνα και ήχος, μετά επανήρθε .Θα το κοιτάξουμε αυτό...
Δοκιμάζουν τον νέο video server...Χριστό κράτησε περίπου μια ώρα μαύρη εικόνα και ήχος, μετά επανήρθε .
Δεν είναι καθόλου εύκολο να συντονιστούν τόσες εταιρίες και υπηρεσίες... υπάρχουν από ζητήματα δικαιωμάτων μέχρι συμφωνιών μεταξύ των εταιριών...Οσο καθυστερει η επίσημη ανακοίνωση αλλο τόσο τα θέμα για μένα θα παραμείνει μια καλή φημολογία.
Ναι θα παραμείνω...άπιστος.....
Δικές μου - έγκυρες - πληροφορίες αναφέρουν ότι το project θα γίνει. Επιβεβαιώνουν, ότι το θέμα των καρτών κωδικοποίησης δημιουργεί χρονικό πρόβλημα - θέλει πολύ χρόνο η εταιρεία κωδικοποίησης να παραδόσει κάρτες και πιέζεται να μειώσει τις χρονικές της απαιτήσεις - και πως τα νομικά εμπόδια δεν είναι ανυπέρβλητα αλλά όσοι ξέρουν από δικηγόρους (του δημοσίου μάλιστα) καταλαβαίνουν (= βυζαίνουν).Οποτε καταληγουμε στο (επισης ελληνικοτατο) "καλυτερα να μην γινει τιποτα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο" και ας χαζευουμε τους Αλβανους με κυάλια.
Εξαρχης αυτο περιμεναμε ολοι, ασχετα εαν στην πορεια ψαρωσαμε για λιγο εν γνωση μας,πλακα ειχε παντως,
Γιάννη είμαστε γείτονες με τον χατζιδάκη στην μυλοπόταμο από διπλανά χωρια!!!εγκυρότερη πηγή απο αυτή που εχουμε δεν εχει κανείς εδώ εκτός αν είναι ο Χατζηδάκης ο ίδιος.....!!!
Γιαντα, εγω τι ειμαι?Γιάννη είμαστε γείτονες με τον χατζιδάκη στην μυλοπόταμο από διπλανά χωρια!!!
νομίζω πως και η εικόνα έχει γίνει μόνιμα 4/3!!!Δοκιμάζουν τον νέο video server...
Θα το τσεκάρω το πρωί...νομίζω πως και η εικόνα έχει γίνει μόνιμα 4/3!!!