PCI DVB-S2 + CI + Diseqc1.2 + software

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά,

επειδή κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια από το διάβασμα και άκρη δεν έχω βγάλει, υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου υποδείξει έναν συνδυασμό κάρτας DVB-S2 + CI + Diseqc1.2 + software που αποδεδειγμένα να δουλεύει? Το πιάτο που θα τοποθετηθεί θα είναι 1.15 κινητό με μοτέρ Diseqc και θα ήθελα να κινείται με εντολή από την κάρτα.

Δηλαδή κάποιος να μου πει π.χ ότι με floppy dtv + το CI της + dvbviewer θα μπορείς να γυρνάς το πιάτο, να πιάνεις DVB-S2 και να ξεκλειδώνεις τα κανάλια με συνδρομή (αγοράζοντας φυσικά την κάρτα τους).

Ούτε στο πανεπιστήμιο τέτοιο διάβασμα πιά....

Reaction score
620
Μπορείς. Τ-REX που έχω δοκιμάσει παίζει. Προσοχή όμως η FloppyDTV-S2 είναι firewire! Άρα πρέπει να έχει firewire στο motherboard σου.

Υ.Γ Μην περιμένεις όμως την άνεση που σου προσφέρει ένας δέκτης.

Reaction score
6
Επίσης με την Technotrend S3200 (ή Skystar HD - OXI με την Skystar HD2!!!) + DVBViewer δουλεύουν και το μοτέρ και το CI ...

Reaction score
4
Επίσης με την Technotrend S3200 (ή Skystar HD - OXI με την Skystar HD2!!!) + DVBViewer δουλεύουν και το μοτέρ και το CI ...
Καλά, μόνο εμένα δεν μου δουλεύει ρε γμτ???? :110: :110: :110:
Με τί drivers δουλεύει? :118:

Reaction score
0
deliol και adynaton σας ευχαριστώ πολύ.

Ο συνδυασμός που ανέφερε ο Deliol - αν και ψιλοαληθώριζα προς floppydtv - μου άρεσε και θα επιλεγεί τελικά αυτός. Καλύτερα στα σίγουρα και δοκιμασμένα...

Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
19
Δηλαδή η skystar HD παίζει χαρτί με όλα τα καλούδια; Με φτιάχνετε :107:

Ωραίο και ξεκάθαρο thread μιας και είχα τις ίδιες απορίες.

Reaction score
6
Ταπεινή μου γνώμη, αν αντέχεις οικονομικά πάρε την FloppydtvS2 (έχει καλύτερη υποστήριξη από την ομάδα του Dvbviewer και από το site της...) :126:

Reaction score
0
Ταπεινή μου γνώμη, αν αντέχεις οικονομικά πάρε την FloppydtvS2 (έχει καλύτερη υποστήριξη από την ομάδα του Dvbviewer και από το site της...) :126:
Αν δουλεύει αυτός ο συνδυασμός (παίζει με dbviewer + κουνάει μοτέρ + βλέπει CI ) δεν το συζητώ, παραγγέλνω τώρα....

Απλά είναι τόσα πολλά που έχουν ακουστεί για ασυμβατότητες και ανώριμους drivers που όπως και να το κάνεις είμαι επιφυλακτικός...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv