DARK SECTOR (PS3, XBOX360)

Reaction score
0

Χτες αρχίσαμε το DarkSector:607:

Αποτελείται από 10 sections και μέσα σε 4 ώρες είχαμε φτάσει στο 50% (5 sections), που σημαίνει ότι το παιχνίδι άντε να είναι 10 ώρες το πολύ αν σκεφτούμε ότι ίσως παρακάτω θα έχει κάποιες πιο σκληρές μάχες με bosses.

Πρωταγωνιστής ο Hayden Tenno, πράκτορας μολυσμένος από έναν ιό που του δίνει κάποιες παράξενες δυνάμεις στο χειρισμό ενός θανάσιμου και κοφτερού Frisbee, το οποίο κλαδεύει κανονικά τους εχθρούς και από κοντά τους αποκεφαλίζει. Σας αφήνει να επιβραδύνετε το χρόνο και να τον καθοδηγήσετε κατά μήκος της πορείας του, (σας δίνω hint:409: τώρα γιατί εμάς μας πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσουμε αυτή του την δυνατότητα), μπορείτε επίσης να απορροφήσετε την ηλεκτρική ενέργεια, την πυρκαγιά και τον πάγο, που επιτρέπει να κάνετε πράγματα όπως το πάγωμα σε λίμνες που πρέπει να διασχίσετε, κάψιμο εχθρών:141: με την φωτιά η με την ηλεκτρική ενέργεια, επίσης χρησιμοποιώντας το Frisbee μπορείς να σπάσεις αλυσίδες, να ανοίξεις πόρτες. Βασικά γενικά σε όλο το παιχνίδι είναι το βασικό όπλο του πρωταγωνιστή. Φυσικά παίρνει και άλλα όπλα ή από τους εχθρούς όταν τους σκοτώσει (τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο για λίγο και μόνο εκεί τριγύρω μετά τα χάνει) ή αγοράζοντας τα από την «μαύρη αγορά» και φυσικά αυτά είναι δικά του και δεν τα χάνει απλά τα αναβαθμίζει για να γίνονται πιο δυνατά.

Γενικά το παιχνίδι είναι αρκετά πρωτότυπο λόγω του Frisbee όμως και όχι λόγω κάποιας ιδιαίτερης πλοκής.

Οι κύριες μάχες :617:είναι αρκετές και απαιτούν έξυπνους και γρήγορους χειρισμούς, ενώ οι τελικές μάχες :205:με τα boss είναι αρκετά δύσκολες από την άποψη ότι θα πεθάνεις αρκετές φορές μέχρι να βρεις το κουμπί της κάθε μάχης, αλλά αυτό έχει και την ομορφιά του ειδικά είσαι παρέα και με άλλους και ο καθένας λέει την άποψή του για το πώς θα πεθάνει το boss (εμείς χτες ήμασταν 4 άτομα και ο καθένας έλεγε ότι του κατέβει και το παιχνίδι και αυτό έκανε το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό).

Τώρα από γραφικά και μουσική δεν μπορώ να σας πω και πολλά πράγματα γιατί δεν είμαι και πολύ ούτε του ενός ούτε του άλλου χώρου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπήρχαν αρκετές φορές σπαστικοί και κουραστικοί ήχοι στο παιχνίδι από διάφορες μηχανές που υπήρχαν στον χώρο, και το άλλο που μπορώ να πω είναι ότι ενώ τώρα τελευταία μας έχουν συνηθίσει σε όμορφους πρωταγωνιστές τα παιχνίδια (βλέπε uncharted), αυτός ο καημένος είναι ασχημούτσικος (γυναικείες βλακείες θα μου πείτε τώρα, αλλά εγώ ότι βλέπω λέω:414:).

Αυτά λοιπόν από μένα, περισσότερες και πιο τεχνικές πληροφορίες απευθυνθείτε στο κύριο PSEΙRA :614:

:437::437::437:

Attachments

• 61,5 KB Προβολές: 23
  • 71,6 KB Προβολές: 23
  • 47 KB Προβολές: 23

Reaction score
7
Re: DARK SECTOR (PS3, XBOX)

τώρα τελευταία μας έχουν συνηθίσει σε όμορφους πρωταγωνιστές τα παιχνίδια (βλέπε uncharted), αυτός ο καημένος είναι ασχημούτσικος (γυναικείες βλακείες θα μου πείτε τώρα, αλλά εγώ ότι βλέπω λέω:414:).
Πρωτότυπο Review.... :142: Lady Pseira :respect: :rei:

Reaction score
0

Πρωτότυπο Review.... :142: Lady Pseira :respect: :rei:

Όλα πρέπει να τα κοιτάμε σε ένα παιχνίδι αμα θέλουμε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο review:136:, που ξέρεις μπορεί να πείσουμε κι άλλες κυρίες:408: να ασχοληθούν με gaming, να μην νιώθω κι εγώ τόση μοναξιά σ' αυτή την κατηγορία:605:

Reaction score
7

Όλα πρέπει να τα κοιτάμε σε ένα παιχνίδι αμα θέλουμε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο review:136:, που ξέρεις μπορεί να πείσουμε κι άλλες κυρίες:408: να ασχοληθούν με gaming, να μην νιώθω κι εγώ τόση μοναξιά σ' αυτή την κατηγορία:605:
Άντε να κάνετε και Team οι γυναίκες Reviewers :607:... Βέβαια εσύ είσαι και Laptop Reviewer (eeePC)...μόλις το πάρω κι εγώ θα σε συμβουλευτώ και σένα και τον άλλο που υποθέτω θα το έχει πεθάνει στις μόντες....:613: :137:

Reaction score
0
Καλο φαινεται! τα γραφικα του κρινοντας απο τις φωτ, μου αρεσουν αρκετα.

Reaction score
0

Άντε να κάνετε και Team οι γυναίκες Reviewers :607:... Βέβαια εσύ είσαι και Laptop Reviewer (eeePC)...μόλις το πάρω κι εγώ θα σε συμβουλευτώ και σένα και τον άλλο που υποθέτω θα το έχει πεθάνει στις μόντες....:613: :137:
να μας συμβουλευτεις:139:
το άνοιξε και έβαλε touch screen, αλλα δεν το έχει κλεισει ακομα:137:

Reaction score
4
Προκειται για παρα πολυ καλο παιχνιδι τελικα με δυσκολες μαχες , αιμοβορο αρκετα :137: και με καταιγιστικη δραση.
Εχει και τα ψαξιματακια του για να σπαει ο μονοτονια της συνεχομενης μαχης και σε αρκετα σημεια γινεται και δυσκολο στο να βρεις τι πρεπει να κανεις για να προχωρησεις.
Ειναι παιχνιδι που σου κραταει συνεχεια το ενδιαφερον σε υψηλα επιπεδα και δυσκολευεσαι να το αφησεις απο τα χερια σου.
Προτεινεται ανεπιφυλακτα.

[
ωχχχχ...κατάλαβα μάλλον δεν θα κλείνει το καπάκι ε; :137::137::137:
]
Το καπακι κλεινει αλλα τα χερια μου δεν κλεινουν που τα εκαψα ασχημα με το κολλητηρι :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower