Eurosport HD Cyfra+

Reaction score
0
Eurosport HD Cyfra+ θα κανει την εμφανηση του στις 25 Μαιου Εκτός από τη διανομή με τη DTH πλατφόρμα Cyfra +, όπως αναγγέλθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, θα προσφερθεί από την αντίπαλη υπηρεσία n .Το Eurosport HD αναμένεται στον αέρα πάνω από 2.000 ώρες του προγραμματισμού σε HD από την έναρξή του μέχρι το τέλος του έτους. Θα περιλάβει την κάλυψη των πρωταθλημάτων του Roland Garros, του ευρώ το 2008 και των ολυμπιακών αγώνων.

Reaction score
14
νατα μας.... μήπως τελικά απο εδώ δούμε τα καλούδια του καλοκαιριού σε HD...???

εγώ καλού κακού ακόμα δεν αγοράζω HD δεκτη αλλά όποιον αγορασω θα εχει linux και καλά emus....

Reaction score
1
Απάντηση: Eurosport HD Cyfra+

2 προς το παρόν κάνουν "τρικς" η Κατερίνα και ο Αβγόκοτας ...

Reaction score
0

Eurobird 9 @ 9° East
Eurobird 9, 9°E
Ένα νέο κανάλι άρχισε : National Geographic UK (Ηνωμένο Βασίλειο) σε DVB-S2 , στους 12073.00MHz, pol.V SR:27500 FEC:3/4 SID:2 PID:288[MPEG-4] /289 Αγγλικά - Χωρίς κωδικοποίηση.

Attachments

Reaction score
0

για δείτε αυτό !!
ενώ το κανάλι είναι ok ακόμα δεν υπάρχει εικόνα ήχο !!

Attachments

Reaction score
0

Eurobird 9, 9°E
Ένα νέο κανάλι άρχισε : National Geographic UK (Ηνωμένο Βασίλειο) σε DVB-S2 , στους 12073.00MHz, pol.V SR:27500 FEC:3/4 SID:2 PID:288[MPEG-4] /289 Αγγλικά - Χωρίς κωδικοποίηση.
πλήρης στοιχεια!!!!:112::112:

Attachments

Reaction score
0

Πολυ καλο:607:.Δεν μου λες μιας και το βλεπεις απο την Skystar , τι bitrate εχει;Για χαμηλο το κοβω και αυτο..
θύμισε μου ωτάνε έρθεις την κυριακή να δούμε τον θρύλο να σε ρίξω μια φάπα, καλά βρε στην πρώτη φωτό πάνω του ng δεν βλέπεις τα στοιχεια κάτω?? 15.1mb λέει πόντιε

Reaction score
2

θύμισε μου ωτάνε έρθεις την κυριακή να δούμε τον θρύλο να σε ρίξω μια φάπα, καλά βρε στην πρώτη φωτό πάνω του ng δεν βλέπεις τα στοιχεια κάτω?? 15.1mb λέει πόντιε
΅Ε δεν την ειδα ρε θειο:120: Με svideo ειχα συνδεσει την lcd ισα που φαινονταν καθαρα τα μεγαλα νουμερα.:137:

Reaction score
0
καλημερα,
μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις που μπορω να βρω να αγορασω μια συνδρομη για το cyfra hd,αν υπαρχει αυτο?
ευχαριστω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm