DIGITALB HD

Reaction score
0
Ρε παιδιά μην ζηλευετε..... έχουμε ήλιο, θάλασσα και την μεγαλύτερη....
πίστη ότι είμαστε ανώτεροι από ολους.... καληνύχτα Ελλάδα.

Reaction score
6
Ακόμα ελεύθερα είναι... Οι σωστές παράμετροι είναι:

Eutelsat W2 16East

10975 Horizontal
SR: 22500
DVB-S2 QPSK
FEC 4/5

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DIGITALB HD

giol , πρόκειται για σταθερές τιμές , power buy δεν γίνεται ...
Πλάκα έκανα , αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα βάλω αγγελία στο bazaar :Ζητείται κάτοικος αλβανίας για να με προμηθεύσει με κάρτα Digitalb (9000 λέκε τον χρόνο προσφορά έχουν βγάλει στο site = 80 euro!!!!) .

Υ.Γ. Ζητείται και κάτοικος ελβετίας για κάρτα hd suisse , γιατί με τους δικούς μας δεν βλέπω φως.

Reaction score
0
Έχω sky (italia) αλλά ποτέ δεν έχεις αρκετά , και η τιμή είναι πρόκληση. Πάντως μεταξύ sky ita και τα "δωρεάν πακέτα" , έχω να δώ νοβα κανα μήνα.

Reaction score
1
Απάντηση: DIGITALB HD

μπορεί να είναι έλληνας ο ιδιοκτήτης ... οπως στη nova είναι νοτιοαφρικανοί ...

Reaction score
1

Αν καταλαβαινω σωστα τα δυο αθλητικα HD καναλια εχουν περασει πλεον και στο αθλητικο πακετο, που εχει μονο τα καναλια supersport. Δηλαδη 5 sd αθλητικα καναλια και 2 HD αθλητικα. Η τιμη του αν θυμαμαι καλα ειναι 150 ευρω το χρονο.

Επειδη το συγκεκριμενο πακετο το εχω εδω και 3 χρονια σας λεω οτι αξιζει και χωρις τα HD(εχει τα δικαιωματα για Champions league, Αγγλια, Ιταλια, Ισπανια, Γερμανια, Γαλλια, Πορτογαλια, Euro2008 και αρκετα αλλα αθληματα, [εχω δει οτι καποιες φορες εχει και ελληνικα ντερμπι])! Τωρα με τα HD ειναι must buy!

Τα λεω ολα αυτα σε περιπτωση που η ελληνικη μεταδοση του Euro2008 σε HD, τελικα δεν πραγματοποιηθει.

ΥΓ να συμπληρωσω οτι τα HD καναλια μεχρι στιγμης δεν μπορω να τα δω γιατι δεν εχω conax μοντουλα. Εχω μονο τον ιδιοκτησιακο δεκτη του digitalb ο οποιος δεν ειναι HD. Θα παρω ενα conax cam για τον HD δεκτη μου συντομα.

Reaction score
0

ektos apo alvaniki sta mats apo italia ehei italiko iho apo aglia agliko kai apo germania germaniko

Reaction score
14
σε κανα πεντάμηνο θα αρχίσουμε να τα καταλαβαινουμε τα Αλβανικά...

ολα σχέδιο είναι για να Αλβανοποιηθούμε σαν εθνος!!!!!!

αφού το κράτος μας εχει γραμμενους τελικά η Ελάδα πάει μπροστά με μπροστάρη τον Sali Berisha...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σιγά μην απευθύνεται στους Αλβανούς το πακέτο αυτό...

Είναι πολύ μικρή η Αλβανική αγορά για να έχει 6 HD κανάλια και τόσα αγγλόφωνα...

Στους Ιταλούς και τους Έλληνες απευθύνεται συνήθως...

Reaction score
0
Λοιπόν από οτι φαίνεται EURO 2008 θά δείξει τό αλβανικό πακέτο,δέν ξεκινάτε εσείς που ξέρετε καλύτερα τά πράγματα νά δούμε απο πού θά μπορέσουμε νά πάρουμε (αγορά εννοω)
κάρτες του πακέτου αυτού;
Μήν φτάσουμε στό παρα πέντε καί τρέχουμε καί δέν προλαβαίνουμε.
Εχει φέρει κανεις εδω τέτοιες κάρτες η αν εχουμε κάποια πληροφορία γιά τό ποιος θά φέρει;

Reaction score
6
Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Σιγά μην απευθύνεται στους Αλβανούς το πακέτο αυτό...

Είναι πολύ μικρή η Αλβανική αγορά για να έχει 6 HD κανάλια και τόσα αγγλόφωνα...

Στους Ιταλούς και τους Έλληνες απευθύνεται συνήθως...
Ευτυχώς που μας σκέφτονται οι γείτονες ...

Reaction score
4
χμμμ.. μαλλον πρέπει να ειδοποιήσουμε τον καλό μας φίλο VAHID...
για να δούμε "φώς" :108: :111:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λοιπόν από οτι φαίνεται EURO 2008 θά δείξει τό αλβανικό πακέτο,δέν ξεκινάτε εσείς που ξέρετε καλύτερα τά πράγματα νά δούμε απο πού θά μπορέσουμε νά πάρουμε (αγορά εννοω)
κάρτες του πακέτου αυτού;
Μήν φτάσουμε στό παρα πέντε καί τρέχουμε καί δέν προλαβαίνουμε.
Εχει φέρει κανεις εδω τέτοιες κάρτες η αν εχουμε κάποια πληροφορία γιά τό ποιος θά φέρει;
Καταρχήν υπάρχει περίπτωση να το δείξει το Euro 1080...

Ώσο για το Αλβανικό πακέτο, πάρα πολλά καταστήματα Ελληνικά προσφέρουν τέτοιες κάρτες...

Εγώ σκέφτομαι να πάρω από εδώ:

http://www.abcom.gr/Shop/shop.htm

Προσοχή όμως:

Πολύ σύντομα και το Αλβανικό πακέτο θα προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής όσον αφορά στα HD κανάλια του. Συγκεκριμένα θα βγάλει ιδιοκτησιακούς δέκτες HD τους οποίους θα παντρεύει με την κάρτα πρόσβασης με αποτέλεσμα αυτές να μην παίζουν σε οποιονδήποτε άλλο δέκτη. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με όσους θα έχουν ήδη αποκτήσει κάρτες πρόσβασης και τις οποίες χρησιμοποιούν σε άλλους δέκτες.

Υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση σε γνωστό internetικό κατάστημα της Ευρώπης...

Reaction score
1

Αλλο παλι τουτο:623:
Τι πραμα ειναι αυτο ρε γ@μwτο, να θες να δεις HD και να μην σ'αφηνουν, με τον τροπο τους.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520