IPOD 160GB

• Thread starter LLLEFTERIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας
L

LLLEFTERIS

Guest
Apple iPOD 160GB στο κουτι μεσα σε κατασταση βιτρινας! Ασημι χρωμα οπως στην φωτο!

Τιμη 230 ευρο! Δεν με ενδιαφερουν ανταλλαγες και παζαρια!

Τηλ 6938811128 Απο αθηνα μονο δεν στελνω επαρχια!!!!

L

LLLEFTERIS

Guest
Δεκτες και ανταλλαγες εκτος απο iphone!
(περιμενω δυο iphone 16gb μου τα φερνουν απο Αμερικη με 370 ευρο το ενα! Θα δωσω το ενα περιπου 450 ευρο και το αλλο θα το κρατησω!)

Ψαχνω καμερα full high definition με σκληρο δισκο για ανταλλαγη και δινω και την διαφορα!

L

LLLEFTERIS

Guest
Για τον εξυπνο που μου εστειλε μηνυμα στο κινητο και μου ειπε

"Σου δινω 150 ευρο και πολλα εινα!"

Ας διαβαζε αυτο που γραφω πρωτα!

Δεν με ενδιαφερουν ανταλλαγες και παζαρια!
Ευχαριστω πολυ αλλα δοξα τον θεο δεν πειναω!:116:

Reaction score
14
Όταν παραλάβεις τα iphones 16gb αν μιλάμε για τελείως σφραγισμένο κουτί ενημέρωσέ με με πμ..
Σε ευχαριστώ.

Reaction score
19
Λευτερη καλημέρα
Ειναι αυτό της τελευταίας γενεάς? Ειναι αγορασμενό από Ελλάδα? Εχει καποια εγγύση το ipod? Ολα αυτά τα ρωτάω διοτι με ενδιαφέρει άμεσα, στην τιμή που θέλεις.

L

LLLEFTERIS

Guest
Λευτερη καλημέρα
Ειναι αυτό της τελευταίας γενεάς? Ειναι αγορασμενό από Ελλάδα? Εχει καποια εγγύση το ipod? Ολα αυτά τα ρωτάω διοτι με ενδιαφέρει άμεσα, στην τιμή που θέλεις.
Ναι ειναι 6 γενιας το τελευταιο τωρα για εγγυηση δεν εχει γιατι το εκαναν δωρο του παιδιου (φιλος μου) αλλα πρεπει να ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα γιατι εχει Ελληνικο μενου. Αν και ειμαι στο να το δωσω η να μην το δωσω γιατι μου αρεσει!

Reaction score
19
Λευτέρη καλημερα και παλι
Το μενου μπορει να αλλάξει σε αγγλικό? Συγγνωμην για την ηλίθια ερωτηση αλλά ειναι σημαντικο για εμενα. Υπάρχει κάποιο σφραγισμενο εντυπο μεσα στο κουτι το οποίο να ξεκαθαρίζει το θεμα της εγγύησης? Σε καθε περιπτωση θα σου τηλέφωνήσω αυριο. Ελπίζω να εχεις καταλήξει αν θα το πουλήσεις ή όχι , ωστε να μην σε κουράζω αδικα.

Reaction score
19
Ακυρη η ερωτηση για την αλλαγη γλωσσας στο μενου .... διαβασα το manual .
Θα τηλεφωνηθούμε αυριο.

L

LLLEFTERIS

Guest
Κωνσταντινε και μολις το παραλαβεις απο τον πατερα σου θα δεις και την αψογη κατασταση του! Εγω σε ευχαριστω!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel